BOT^a Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 (edited) Nez, bet juus jav spelejot to CS:GO taakaa negribu saakt vinju! kāds sakars CS:Go un http://www.samsung.c...osite/galaxys4/ Līdz atdošu pilnīgi jaunu oriģinālo aizmugurējo vāciņu, jo jau pirmajā dienā nopirku šo ar aiztaisāmo vāku. Edited January 21, 2015 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Nea, šis ir Daugavgrīvas ielā, bet tas, kas ir uz Deglava, tur vienmēr lētāk, tur manuprāt ir lētākā vieta, parasti ~2centi lētāk nekā citur bet cik sapratu, tad šīs cenas tikai šodien, līdz ar to izmantojat http://www.nesteoil.lv/default.asp?path=14390;14497;14775;14974;14975;24942;24943 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 jap tikai šodien, pat uz telefoniem nestinjsh nospamoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 (edited) And i am just sitting here with 120 litres of soljara left Edited January 21, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 tev nav tik liela bāka, nepūt pīles Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 šamējais gan jau kannās salējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 jeah, sure un tur dzīvoklī centrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 tev nav tik liela bāka, nepūt pīles Man ir talonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Varbūt man tukšās kanniņas sapildīt arī? Kādus 250l varētu. Nofilme ludzu. Lai var redzet ka chalis ar Q7 sev degvielu nedienam sagrabj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Nopērc tonnīgo plastmasas mucu, cik ta viņa maksā, kādus 50-100euro un lej pilnu, piesien pie jumta un brauc bēdu nezinādams Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmxqer Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Sveiki, gribu palūgt, lai man atsūta ielūgumu, jo vēlos lejupielādēt cs:s Vai varat atsūtīt? Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Kārtējais pasaules naba, kas domā, ka visi ziņ viņa epastu un skries pakaļ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmxqer Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Kārtējais pasaules naba, kas domā, ka visi ziņ viņa epastu un skries pakaļ... Izvēlies izteicienus un raksti sakarīgāk! Es neesmu nekāds ekstrasenss, es nezinu, kurš te ir visu laiku online un kuram vispār ir vēlme to darīt... Biju gaidījis atbildi: "uzraksti pm un atsūti ēpastu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Manā stilā tagad būtu čalim iesist vārnu ne? whop whop Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Izvēlies izteicienus un raksti sakarīgāk! Es neesmu nekāds ekstrasenss, es nezinu, kurš te ir visu laiku online un kuram vispār ir vēlme to darīt... Biju gaidījis atbildi: "uzraksti pm un atsūti ēpastu" Searchu prieks idiotiem forumaa izdomaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Vēl sakarīgāk bija pagrūti uzrakstīt. Latvietis nav izpalīdzīgs, viņš neies tev prasīt, lai tu iedod epastu uz kuru sūtīt tev ielūgumu, kamēr tu pats to neiedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Izvēlies izteicienus un raksti sakarīgāk! Es neesmu nekāds ekstrasenss, es nezinu, kurš te ir visu laiku online un kuram vispār ir vēlme to darīt... Biju gaidījis atbildi: "uzraksti pm un atsūti ēpastu" paris topikus zemak ir ielugumu topiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 kapec stresojam? normalam cilvekam butu jabut pohuj uz tadu chali, neiedeva meilu, pats vainigs, lai gaida, gaida, gaida.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Tak jāparāda ceļš uz gaismu ar visiem līdzekļiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Ir kads, kas LMT strada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Hei sen neredzētie, jaunie un vecie buki vajag mazliet palīdzības, varbūt ir kāds, kurš var man uz paypalu pārsūtīt 33 eiro un es caur ibanku pārskaitu uz tavu kontu? Man paypals galīgi negrib ņemt pretī SEB mastercardu :/ ja ir kāds, kas var izlīdzēt uzmet PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Labāk iesakiet kādu adresi, kur var nopirkt normālas apenes. Jā, arī Bezbiksim šad un tad vajag uzvilkt apenes, dabai un sabiedrībai nepavēlēsi. Esmu reāli pārāk slinks, lai vazātos pa veikaliem un meklētu apģērbu savam tvirtajam dupsītim, tā kā šoreiz ceru uz Jūsu palīdzību. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 (edited) un tādas kas nemaksa 18 euro pa 1 pari kas pec 2 nedēļām izplīst, Edited January 24, 2015 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Labāk iesakiet kādu adresi, kur var nopirkt normālas apenes. Jā, arī Bezbiksim šad un tad vajag uzvilkt apenes, dabai un sabiedrībai nepavēlēsi. Esmu reāli pārāk slinks, lai vazātos pa veikaliem un meklētu apģērbu savam tvirtajam dupsītim, tā kā šoreiz ceru uz Jūsu palīdzību. Paldies http://flashyouandme.bigcartel.com/products Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 3. Pensiju limenis. Kads no mums par so vispar doma ??? Saku intereseties, ievakt sakuma info no nevanku sektora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now