Ouzijs Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Šitas nav uz labu... Karoče kompi atstaju uz segas,, aizspiedas ventelators, skatijos filmu un tad pēķši izslēdzās! kas traks varēja notik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 šodien iesāku bīča sezonu, tā gribējās nopeldēties, bet ūdens laikam vēl auksts. Kāds jau bijis peldēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 @ouzijs ja netīsi vairs segā, tad problēmu nevajadzētu būt vienīgais, ja ventilatoru sačakarēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 vajag normali ēst nevis rīt, mazakas porcijas bet biežāk Taa jau dara tikai kachoki un tie kas uz dietas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 @ouzijs ja netīsi vairs segā, tad problēmu nevajadzētu būt vienīgais, ja ventilatoru sačakarēji nu ir kkas ar ventilatoru, jo iesledzas un ruuc visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Kam mūsdienās ir laika ēst 6 reizes dienā ? Tak vieglāk ir ieiet hesītī un apēst burgeru, nekā stundu sēdēt virtuvē, lai kko normālu varētu uzšmorēt. Kamēr kojās dzīvoju, ejot uz zāli, 5x dienā sanāca apēst savas 3.5k kcal, lai kko varētu uzaudzēt, bet tad arī bija motivācija. 3.5kcal so cute.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Tad man pašam knapi pāri 70 bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 nu ir kkas ar ventilatoru, jo iesledzas un ruuc visu laiku Ja nav līkas rokas, ver vaļā un skaties. Man tāds pats errors metās, atvēru apskatīties - ventilatorā putekļu kamols. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Hello, Varat ieteikt kādu saitu, kur varētu pārdot / nopirkt velosipēdu? Kaut ko, izņemot eseselvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 (edited) Diezgan labi uz pa lēto pārdošanām/pirkšanām strādā klab.lv latviešu vidū http://klab.lv/community/pa_leeto/ http://klab.lv/community/paardod P.S. Jā, tas ir uz pārdošanu tieši. Ja gribas pirkt, tad ir komūna: http://klab.lv/community/vajag Edited April 28, 2014 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 (edited) Kam mūsdienās ir laika ēst 6 reizes dienā ? Tak vieglāk ir ieiet hesītī un apēst burgeru, nekā stundu sēdēt virtuvē, lai kko normālu varētu uzšmorēt. Kamēr kojās dzīvoju, ejot uz zāli, 5x dienā sanāca apēst savas 3.5k kcal, lai kko varētu uzaudzēt, bet tad arī bija motivācija. Taa jau dara tikai kachoki un tie kas uz dietas! Kad saķersit gastrītu, vai kadu kairinātu divpadsmitpirkstu zarnu tad ta ari saksit ēst Lidz tam jau visiem pie dirsas ;d Edited April 28, 2014 by piedirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 prāga, prāga!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Ir nepieciešamas idejas uzkodām un desertam priekš vakariņām. Anyone? Kas ir main course? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Kas ir main course? vagīna Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Tu ko, gandrīz ideālās vakariņās piedalies ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Hmm pasta ir interesting, es pasniegtu kaut ko vasarīgu, bet ar smagāku toni. Paņem rukolas lapas, cietu sieru (tas pats parito derēs), granātābolu, ciedru riekstus un kaltētus tomātus. Nekas nav pat jāgriež, to sieru es uz salātiem maucu ar kartupeļu tīrītāja palīdzību. Bet desertā var kaut ko smagāku, iesaku iegādāties kēksiņus labā maiznīcā un pārliet ar šokolādi pa virsu... Vai mājas siera kūku, bet baidos, ka skila tev uz viņu nepietiks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 (edited) rukola ir pamats. vienas paciņas uz diviem pietiek. ciedru riekstus un parito var pat rikčikā ieķert. rieksti, siers un granātābola sēklas ir kā papildus daļas, sauju no katra. njā un oliveļa un alsamico ir tīri uzspļaut pa virsu, nevis liet iekšā kā stock salātos Edited April 29, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Kad saķersit gastrītu, vai kadu kairinātu divpadsmitpirkstu zarnu tad ta ari saksit ēst Lidz tam jau visiem pie dirsas ;d Nā, tas tāpat bieži nelīdz. Vienkārši ir cilvēki, kuriem grūti nākas ēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Ja tev ir blenderis, zemeņu zupa arī būs easy as shit, ja vien tev ir kāda kaudzīte svaigas/saldētas zemenes pieejamas... Blenderī ~3/4 zemenes, atlikušajā pielej saldo krējumu un kādas pāris ēdamkarotes cukuru (tas var variēt, atkarīgs cik skābenas ogas., var likt arī vairāk), to visu žļarkc kopā sablenderē, kamēr viss vienā masā, lej šķīvī un iemet bumbu plombīra/vaniļas saldējuma vidū. Lašmaizītes/ ikru maizītes arī nekad neizies no ēras Maizītes var aizstāt ar pildītām Nachos laiviņām, bet tur gan ir sarežģītāks pasākums... es parasti taisu ar maltās gaļas/paprikas/pupiņu mix, pa virsu rīvēts cietais siers un gurķu/paprikas/tomātu maisījums ar kādu čilli mērci un olīveļļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Neiespringsti. Viņa ir no laukiem. Miesnieka sagrieztajai doktordesai jau būs pietiekami liels WOOOW efekts. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 siekala tek no tiem ēdienu tekstiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 (edited) Tik tagad saprati ka tu neēd rukolu? Lošara. Garneļu pastas mērce cerams nebūs bāzēta uz sarkanvīna? Edited April 29, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Eu, lošara, ne jau es neēdu rukolu. Parādi man to pāķi, kurš lieto sarkanvīnu ar jūras veltēm? Parādi man lošaru kurš, vai dotajā gadījumā kura need rukolu. That shit is healthy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Tom, šodien taisu mīdijas ar sarkanvīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Pastāstiet man, cik stulbs es esmu, ka negribu savam smārtfonam virsū keisu? No vienas puses ķipa vajag aizsargāt ekrānu un kaut nedaudz pasargāt no kritieniem, no otras puses negribās kaut kādu lieku sūdu virsū telefonam, kurš jāver vaļā, katru reizi, kad gribi ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now