emys Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 un Rumāņi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 un Rumāņi... Un Deadlaivs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Un Deadlaivs... Tu te nedirsies... dirsu es ta skuju + a uz sejas nekas neaug 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Neesmu skuvies jau kādu gadu, noeju pāri ar matu mašīnīti tikai, bet tā jau nav skūšanās Ē, LAVRX, kur tu dabūji vasaras kviešus šogad? Visur astronomiski cipari un visiem vajag kā ēst P.s. Kāds nav studējis lauksaimniecību kkur? Ar esošu bakalauru tiešām jāiet pa jaunam visi 4 gadi diez? Sāku apsvērt iespēju, ka varētu iet tālāk studēt kko no tā visa, bet īsti jau nepatīk... Likās, ka mājās jau visu varēs apgūt tāpat, bet tāda aizdoma, ka nehuja mājās neiemācīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Kas par fignu notiek? Lv cilvekus ar krievu pilsonibu iesauc armija, mana gala daudz ru neapmierinato sini sakara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Nu tie ir RU pilsoņi, par ko tev jāraud? Būtu Latvijas pilsoņi, nekas tāds nenotiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Bet pa tv ari latviesus piemineja Kaut ko par rezervistu iesauksanu lidz 45 gadiem. Meginasu sodien neta vairak info par so izrakt, jo vecaki uztraukti par so visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Nezinu gan kā Latvijas pilsoni varētu iesaukt Krievijas armijā... Vienīgi, ja ir dubultpilsonība, pensiju no Kirevijas gribēsi saņemt, atstrādāsi armijā Mēs katrs esam savas valsts vergs, tevi nevar tāpat vien iesaukt no citas valsts, ja tu tur neesi piesaistīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Es otraja dala runaju par lv pilsoniem lv armija. Jo bija runa par musu rezervistiem. Es tik iedomajos ja musu gurkus iesauktu armija vai no viniem butu tolks ? Edited March 28, 2014 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 nebūtu nekas traks. būtu jāiziet kājnieku skolā pirmais līmenis,kas ir mēnesis kazarmu režīma un mēnesis mežā,kopā 2 mēneši. gurķi atbirtu jau pašā sākumā ar sirds mazspējām utt.,ja vien netiktu samazināta slodze,vai arī aizsūtītu uz sakarniekiem vai apgādes rotu. katrā ziņā nav nekas neiespējams arī priekš vidusskolas sporta bastotājiem,aizies vismaz ar normālu miesasbūvi un raksturu mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Sobrid ieperkos uz 190 eur nauda lidzi 1-2 centos pilns rimi tikls cik labs man darbadevejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 mums vajag stingerus nevis kajiniekus, jega no kajinieka bez ekipejuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 http://store.steampowered.com/bigpicture/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 No shodien jasaak iziet Berzu sulas mediciniskaa proceduras terapija , tatad dazhas dienas bez alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Bez alus, tas nozīmē tikkai četridesmitniekus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dickhead Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Neskujās neandertālieši.... https://www.youtube.com/watch?v=TZB8HRrJ0KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Varat ieteikt zvērīgu co-op/mmorpg ko varētu ar čomiem kopā padzenāt? Vēlams, lai nesver savus 10gb. Edited March 28, 2014 by Sātana advokāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) THE SIMS gaiņājat uz nebēdu!! Edited March 28, 2014 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) http://www.speedtest.net/my-result/i/806576723 Nav tik suudiigi prieksh mobiiila ineta. Es pat shokaa Edited March 28, 2014 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 http://www.speedtest...ult/i/806576723 Nav tik suudiigi prieksh mobiiila ineta. Es pat shokaa Diviit pastasti sikak par to vodafone brinumumu ? 4G ? Es sobrid ar savu T-mobile saujos nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 THE SIMS gaiņājat uz nebēdu!! Meiteņu spēles vari paturēt pie sevis, bet paldies par ieteikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 man patīk prasa spēli viņam pasaka un tu vēl kko borzī tad aizej stūrī un pagriez vēnas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Troļļu pasaulē vari dzīvot tu, bet es no tā atteikšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 hvz, man sims kadreiz baigi patika, pedejas daljas gan neesmu kapajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Mr. spaisam spēlē The Sims laikam rādās gan pūķi, gan burvji u.c zvēri. Runa iet par mmorpg/co-op spēlēm, nevis leļļu ģērbšanu un mājas dizaina veidošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now