Nightmares^^ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Tur tak tikai juridiskās personas var nokārtot to karti, ne tā? Kas ir lētāk, neesmu kapeikpisējs, tamdēļ maznozīmīgs skidons nav pa ceļam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRAFTLV Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 (edited) Kad būsi īstens pašvaldībnieks, tad varēsi nodot sveicieni pāris Purvciema un Pļavnieku prominentām personām. Normāli čaļi, agrāk tirgoja šaibas, tagad strādā kā pašvaldībnieki. Anonimitāte datiem....hehehe. Saņemies. K uspexu Edited March 9, 2014 by CRAFTLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Kāds iepērkas tajā Cash n carry orange bāzē? Interesē turienes piedāvājums un cenas, vai tiešām ir tik lēti... Biju ieskrējis šonedēļ, bet tā kā nav klienta karte, nekur tālu netiku... Iekšā izskatījās sūdīgāk kā supernetto, taču pēc mašīnām stāvlaukumā likās, ka esmu piebraucis Sky... Īpašnieks ir viens, tāpēc var teikt, ka esi piebraucis pie Sky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Kuras lētā gala planšetes ir Ok ar andrīti? Gribas kko humoram paķert ingress padzenāt Uz iOS jau lkm bezceris sagaidīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Kāds iepērkas tajā Cash n carry orange bāzē? Interesē turienes piedāvājums un cenas, vai tiešām ir tik lēti... Biju ieskrējis šonedēļ, bet tā kā nav klienta karte, nekur tālu netiku... Iekšā izskatījās sūdīgāk kā supernetto, taču pēc mašīnām stāvlaukumā likās, ka esmu piebraucis Sky... Pašam gan nav sanācis iepirkties, bet cik nopratu tur uzvsars vairāk likts uz precēm kas paredzētas rietumeiropas tirgum, piemēram Vācijai. Tapēc kvalitāte varētu nedaudz labāka, ka def veikalos kur 80% preces ir no Polijas un Trucijas . Par cenām es domāju, ka nekāds ūber ieguvums nebūs jo SKY (lasīt ORANGE) pats par sevi nav lētā gala veikals. Man pašam ļoti patīk PROMO CASH&CARRY. Šmiga tur ir viss lētākā kādu esmu redzējis, vismaz no tās ko es lietoju. Kā arī tur ir praktiski viss. Tur jābrauc pirkties kādām divām nedēļām tad ir izdevīgi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Tur tak tikai juridiskās personas var nokārtot to karti, ne tā? Kas ir lētāk, neesmu kapeikpisējs, tamdēļ maznozīmīgs skidons nav pa ceļam... es nezinu, es biju rudenii, varbut, kas mainijies, bet tur nekada karte nav jakarto, var uzprasit pie administratores un ejot ara vienkarsi atdod atpakal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Neko tādu nepiedāvāja, iedeva tikai vizītkarti, kur adrese, lai reģistrētu online karti, jo uz vietas nepisās kko rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 2dienas un 3dienas nakti meklejiet mani Rīgas barchikos Pastastiet kur labaak aiziet padzert kaut ko, par sapratiigaam cenaam Ja kads velas ar mani sadzert, dodiet zinju PM ar tel. nr. vai /call me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 2dienas, 3dienas naktiis nav sakarigu vietu riga, kur padzert, tikai alkashvietas, kur nav normali Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 2dienas, 3dienas naktiis nav sakarigu vietu riga, kur padzert, tikai alkashvietas, kur nav normali man derees Ko iesaki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) es nezinu, es neuztors 2, 3dienas dzerot barchikos kadreiz pulkvedis stradaja katru dienu, ja nemaldos, ta vel ir salidzinosi normala vieta. Kriminala vieta, bet leeta ir ljeningrada, bet hvz kaa strada Edited March 10, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 aussie backpackers pub(pretī depo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ed Hardy Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Eda Cietais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 (edited) Goodmen, tagad jau varēsi izstaigāt visas barčikus un kur labāk tur palikt :D Edited March 11, 2014 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Kāpēc nevaru ielikt normālu bildi signaturē? Maksimālais ir punduru izmērs, bet citi te staigā ar 1000x1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Tev tak šobrīd ir liela bilde... lielāku nez vai var ielikt... Kam tad ir 1000x1000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Tā ir profila bilde - avatars, bet es runāju par signature. Signature ir paraksts, kas ir tieši zem tava posta. Principā signature nevar ielikt neko sakarīgu, jo maksimālais izmērs ir 400x100, kaut dabūju tieši identisku parakstu, tas tāpat nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Tikunta vissticamak neko pratigu tur neliksi, lai paliek ka ir viss , kretinee lielie signaturi kadi agrak bij dazhiem labiem, tapec ari laikam samazinaja atlauto izmeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 tāds kā man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Nu nezinu, es varu ielikt arī 1500x1500 ... Tev tur pie signaturēm nerādās augšpusē restricted izmēri? Man tur ir - Edit Signature • Any number images • Images of any size • Any number of URLs • Any number of lines Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Lūk kur tā sāls. • Any number images • Images up to 400 x 100 pixels • Any number of URLs • Any number of lines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Nu tik ilgu laiku vajadzēja, lai vienu joslu apskatītos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Free game on steam. http://spearheadgames.ca/cyber/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now