ModeratO Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Jums ir 18, vai ne? Protams ka ir... Ir daži izņēmumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) goodijs viens pats ir lielāks deju kolektīvs nekā jūs visi kopā! Jums ir vēl pie kā strādāt! Edited October 12, 2012 by T0masS 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Jums ir 18, vai ne? That's right! Nu ir, ir, bet tā muca vienkārši pwno! edit : nu goodmen's nestāv mums klāt, bet gribētu ar viņu iepazīties pie šādas alus mucas Edited October 12, 2012 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Kapēc domā ka nestāv mums klāt? LOL, pāstaisītais alus ir 100% labāks par to ko vispār var nopirkt veikalā! + No paštaisītā labāk garšo un vairāk bliež pa čajniku.... +D mhm ar gūdiju nētteiktos sadzert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Jūs te pāris reizes nedēļā lielaties par lieliskajiem smēlieniem, tajā pašā laikā gūdijs vairs nelielās forumā, bet tā vietā, viņš klusi un aktīvi trenējas pa vakariem! Jums līdz Gūdijam ir tikpat tālu, cik no no Liepājas līdz mēnesim! Nekas personīgs, tiešām! Ļoti ceru, ka šis teksts jums liks vēl vairāk trenēties šajā respektablajā sporta veidā! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! ATVAĻINĀJUMS KUCCCCEEEEEEEESSSSS!!!! UZ MĒNESI AAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHA!!!! Mana pašsajūta - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) lets be straight, mucai cik tilpums? uz kruuts cik katrs no jums panema? Vemshana automata nozime diskvalifikaacija. Edited October 12, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Bot`a kas tu esi Liepajnieks? riigaa nu jau divaas vietaas atveerts, un ir fontaina franshiize, bet sortiments ir tieshi tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 edit : nu goodmen's nestāv mums klāt, bet gribētu ar viņu iepazīties pie šādas alus mucas Protams ka es Jums nestāvu klāt,kāmēr Jūs tur ķēmojaties...Kā jau T0masS teica, līdz manam līmenim ,tev vēl tālu un galvenais ka es turpinu kačāt skillu , un manī ir iedvesma turpināt audzēt skillu Vismaz līdz šī gada beigām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Protams ka es Jums nestāvu klāt,kāmēr Jūs tur ķēmojaties...Kā jau T0masS teica, līdz manam līmenim ,tev vēl tālu un galvenais ka es turpinu kačāt skillu , un manī ir iedvesma turpināt audzēt skillu Vismaz līdz šī gada beigām... Gūdij, šaubos ka "nākamjā gadā vairs nedzeršu" tev diez ko līdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Goodij, nospraust robežu kaut kam ir debīlāk par debīlu. Datuma nospraušana atkarības izbeigšanai ir jau gļēvuma pazīme, un ja tev nepietiek gribasspēka, lai pārstātu momentā, kad par to aizdomājies, tad nospraustais datums tev nepalīdzēs. Nerunāju no pieredzes, bet tavā gadījumā tas ir skaidrāks par skaidru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) eh ap 4 riitaa pieregojos PS turniiram, bet beigaas atluuzu, bet par cik biju chipliideris ar visu atluuzshanu paliku 5 vietaa p.s. pa visu sho laiku cik esmu speeleejis nezinaaju kas ir knockout turniiri . izdeviigi, izsleedz 5-6 gabalus dabuu klaat 3-4$ + veel par pirmo vietu kapeikas. Edited October 13, 2012 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Ļoti interesants, lolīgs mačs ar Omskas Avangardu mūsējiem tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Ļoti interesants, lolīgs mačs ar Omskas Avangardu mūsējiem tagad. Normu 2golus jau esam iemetushi Ja neielaidisim 1pkt kabataa Vairak shajaa machaa nav uz ko cereet Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Ja neskaita vēl to feilu, kad 5 vs 3 nerealizējām... Tad jā, enīveis, fanīgi tas, ka viss mačs būtībā vienos noraidījumos , bet tāds kluss un it kā nekas nenotiek, bet vārti pildās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Protams ka es Jums nestāvu klāt,kāmēr Jūs tur ķēmojaties...Kā jau T0masS teica, līdz manam līmenim ,tev vēl tālu un galvenais ka es turpinu kačāt skillu , un manī ir iedvesma turpināt audzēt skillu Vismaz līdz šī gada beigām... Nu protams gūdij nestāvam klāt, jo tik liels skills vēl nav uzkačats.... Brauc uz mednieku svētkiem, tur vienmēr var tā uzkačāt skillu... =D Gūdij, cik litru šņabis tevi var nogāzt? Ja nemaldos tad 25l muciņa... Psc, tagad pamaz krāt naudu atkal mašīnas maģīm un subim un tumbām, pietiks nodzert naudu... biju jau savācis naudu maģim, un huj nodzeru + benzīnam nauda aizgāja lai uz ballem tiktu... Audi 100 c4 2.6 mazliet ēd man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Pastāsti vēl kaut ko par sevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Pastāsti vēl kaut ko par sevi! man gign jaunais twitteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Varbūt kādam interesē- Pārdodu 2x Gigabyte HD4850 kartes: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2856#sp Pēc izskata šādas, ganjau ka kods arī ir tas pats. Diemžēl nav iespējas šobrīd pārbaudīt precīzi. Pirktas kopa ar pc komplektā no kaut kāda kantora, tādēļ nav nekādu iepakojumu, ir tikai grāmatas abām kartēm, iespējams arī kaut kur ir disks. No pirkšanas brīža tās lietojis ir mans tēvs, tāpēc overklokotas vai kā savādāk mocītas tās nav. Kādu gadu atpakaļ esmu mainījis termopastu un tīrījis no putekļiem tāpēc varbūt būtu vēlams nomainīt termo pastu pie prikšanas. Cena: 55Ls par abām. Atsevišķi tiek pārdotas gadījumā, ja abām kartēm ir pircēji vienlaicīgi, taču tad cena par karti ir 30Ls! Atrodas Rīga, Ķengarags. Sliktākajā gadījumā centrs. Ar pastu, diemžēl, nedraudzējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Mana veiksme nebeidz mani pārsteigt. Eju no veikala, jau tumšs un iejeot pagalmēs es pats to neredzot iesperu pa akmeni, kas aizlido diezgan tālu tieši veikala skatlogā, paldies dievam viņs nenodaras skādi, bet tur stāv aiz stūra pašvaldībnieki kā reiz. NU WTF? Protams ka mani uzreiz uzskata par vardarbīgu huligānu un nākas minūtes 10 skaidroties kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 nu un ko tad tu viņiem paskaidroji Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 es nesaprotu kāpēc es šodien mirstu nost psc kā aiziet uz sūda vecrīgu uzreiz iebro kkādu huiņu ne alkoholu zajebal minimāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Šodien izvērsās diskusija par IT un meitenēm. RTU IT studenti, vēlams 1. kursnieki. atsaucās! Vai Jūsu kursos ir skaistas meitenes? Pagāšgad nebij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 36h no vietas nostrādāts beidzoooooooooooooooot mājās..cik forši iemalkot vīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Alens iet uz beigam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now