brahhh Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 tikko noņēma ģipšus abām rokām - i'm all set, bet uzlika uz abām rokās tjip šinas, riktīgi stilīgi es varu normāli parakstīt fck, drīz uz norvēģiju komandējumā un atkal kādu laiku būšu prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Katra gada 15. spetembrī ja tev ir sakrātas pilnas 364 BM klase kāpj uz augšu un attiecīgi pei OCTA standarcenas tiek pierēķināts noteikts atlaižu procents. Ja tu uztaisi crashu kurā esi vainģis, tad klase krītās un pie standarta cenas ir piemaksa. Vai tad nebija siim te dienam iisaks periods ? Man liekaas ka bija 9 meneshi... Izlabo ja kludos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 lavrx kulinaars http://www.spoki.lv/...a-Lavass/595410 Smuki, lakoti nagi :D Bet nu tas ir viņa darbs, to var redzēt pēc 10.Vajadzētu nonākti pie šāda rezultāta, ja gadījumā neizdodās tad tinam visu vaļā un mēģinam kamēr izdosies Viena sīkaļa, kad pats vēl tāds biju, sētā vienmēr bāza visur kur var to -i klāt, ēsti, braukti, skrieti, spēlētiesi, dzerti, stulbsi un viens čalis bija, kas vispār rāva klāt - isa, kad kāds prasīja kā viņu sauc, viņš teica Jancisa Tolaik baigi kretinēja, tāpēc tagad tā esmu pamanījis arī Lavrixā šito īpatnību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 lavrx kulinaars http://www.spoki.lv/...a-Lavass/595410 tagad sakārdināji mani ar to lavašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 A ka lai tabūn homemade kebabu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 homemade - mājās gatavots, es caru, ka to tu saproti? Izvelc rokas no pakaļas un pagatavo. Bet ja jautājums ir - kur ir visgaršīgākie kebabi, tad, manuprāt, fixbox un sultankebabi ir vislabākie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Istanbula Kebabs @ Mildas tirdziņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Tagd pilna rīga ar Takeaway, Turkebab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) turkebab, kebabs uz upiishu ielas, parejie osta duumus. esmu taisijis majas kebabus, noperc galju(pec izveles), noperc merci, es pirku to spilvas kjiploku, galju sagriez kubicinjos, krasni iekshaa uz 10-15 min uz 220 gradiem, ja pareizi atceros, protams visi salati, sipoli un ko tik vel gribi kebabaa. Ar pašu turzu, kur to visu piXaat(nu tik debils vards ) iekshaa esmu izmantojis to pašu lavašmīklu, ko LAVRx, to lavāšu sagriez pa pusēm, uztaisi tūtiņu, esmu vel izmantojis arī santa marias taas kebabu miiklas, bet nu tas ir baigi mazaas, tris kebabi jaaped, lai butu paedis. Kad viss sataisits iemaucu uz 5min uz 70 gradiem krasni, lai vins butu silts, jo kamer tu taisisi galja bus atdzisusi. Pagajusaja nedelja uzkodam uz hokji taisijam šito iesaku Edited October 12, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Gribās vistiņu. Viss Epix es eju taisīt vistiņu. Bla telefonu kautkur pa pālim vakar papisu, galvenais ka ir izslēgts. Edited October 12, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Istanbula Kebabs @ Mildas tirdziņš This... Best kebabs EVAR! To saka pat tie, kam kebabs ne īpaši garšo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Arī nbiuju, bet istambula baigi labais. Izrādās ka agrāk tas kebabs bija pāri ielai no manas tagadējās dzīvesvietas. Tagad tur ir sūda grilburgers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 sutka negulēta, tiek gaidīts akspets trubai, wkd tur buru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Arī nbiuju, bet istambula baigi labais. Izrādās ka agrāk tas kebabs bija pāri ielai no manas tagadējās dzīvesvietas. Tagad tur ir sūda grilburgers... grilburgers ir ok, burgeram savdabiga taa meerce, bet galja garso labi, kebabs ari labs. Vot suuds ir tas chiko chiken vai kaa tur, tur gan viss ir pilnigs suuds, burgers rokas juuk aaraa, frii ir paarsaaliiti un vispar garso pec kartona utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 hesīts ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Vissgaršīgākie ir tomēr omes ceptie pīrāgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) kebabs pirms kalnciema tilta braucot virziena no centru labakais mazins un neuzkritoss, bet cenas<kvalitates zinja sit pushu visus centra kebabus:) Edited October 12, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 fontaine aka deli snack ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 fontaine aka deli snack ftw Bot`a kas tu esi Liepajnieks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 tagad smscredit par jauniem klientiem dod 10 LS nevis 5 LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Bot`a kas tu esi Liepajnieks? nee, arii riigaa ir tads Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Šodienas deju meiģinājumā mazliet pacentāmies... 4. stundas meiģinājujms ar paštaisītu alus mucu, 2 l pipariņa un 4 šampja pudelēm... Kopumā jūtos labi, vienīģi pēc dejas laikā staipišanās mazliet sāp maliņas... Edited October 12, 2012 by ModeratO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 tagad smscredit par jauniem klientiem dod 10 LS nevis 5 LS Vietējie biznesmeņi laikam aktivizēsies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Šodien ar ModeratO un pārejiem keksiem deju mēģinājums bija izdevies. Kurš vēlas iet mūsu deju kolektīvā? #pixajampixajampixajam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Jums ir 18, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now