Ziediņš Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Skaties uz to optimistiski - neieskrēji kādam pakaļā bez apdrošināšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Skaties uz to optimistiski - neieskrēji kādam pakaļā bez apdrošināšanas. Lai cik smieklīgi tas arī būtu, bet par to es iedomājos uzreiz kad parakstīju sodu. iedomājos kā iemaucos kādam mažoram uz Cayenee dirsā... Un apsveru domas par kādas organisma satāvdaļas pārdošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 laikam būs jāizmet līkums ar pikaso, schnappi un TheRoberto, jāierāda pareizie spoti Harlowā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 haha lol, tikai tikko ieraudzīju telebūja tittle, suits you well Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 haha lol, tikai tikko ieraudzīju telebūja tittle, suits you well avftors - divīts (Jāņos laikam sabakstija ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Uuuuun šodien nopenīju 60 latu bonusu par divu dienu apdrošināšanas nenopirkšanu. Aizmirsās... Būtu uzrakstījis man un vairs nekad šādas lietas ar Tevi nenotiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Būtu uzrakstījis man un vairs nekad šādas lietas ar Tevi nenotiktu precizē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 vins ir apdrosinasanas brokeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 vins ir apdrosinasanas brokeris Par pareizo atbildi balvā tu saņem tieši neko :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Man vispar ideali. Letaka uz 3 menesiem 19.00ls uz gadu vispar sakot no 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Iesaku Lavrxu ^^ vienmēr par saldākām summām visu atdod, kā pieejams jebkur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 tā jau visi brokeri sevi reklamē lavrx par pareizo atbildi tu varetu iedot 50% atlaidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 ko tad lai es saku, savai shkodai uz gadu leetaakaa ko redzaeeju bija 180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 ko tad lai es saku, savai shkodai uz gadu leetaakaa ko redzaeeju bija 180 Ko tu dari ar to mašīnu? Man liekās, ka tu neesi 18 gadīgs gurķis kam ir 6 BM klase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ko tu dari ar to mašīnu? Man liekās, ka tu neesi 18 gadīgs gurķis kam ir 6 BM klase... Mashiina uz uznjeemumu, 2008 gada izlaidums, 5 BM klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) eu a ka tur vispar ir, pec kaa to klasi skatas? tur butisku lomu spele vai ipasniekam ir tiesibas vai nav? vai ipasnieks ir juridiska vai fiziska persona? Edited October 11, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 bicīša apkārtmērs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 http://www.letapolise.lv/?mid=11&pname=info Man OCTA ar visu 6BM bija 77 laikam, tā kā nečīkstat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 eu a ka tur vispar ir, pec kaa to klasi skatas? tur butisku lomu spele vai ipasniekam ir tiesibas vai nav? vai ipasnieks ir juridiska vai fiziska persona? eu a ka tur vispar ir, pec kaa to klasi skatas? tur butisku lomu spele vai ipasniekam ir tiesibas vai nav? vai ipasnieks ir juridiska vai fiziska persona? Ļoti vienkārši. Ja tev ir pravas, bet nav uz Tevi reģistrētas ķeras tad nekas neskaitās, kaut vai Tev stāžs 20 gadi. Kā tu piereģistrē ķeru uz sevīm Tev iedod sākotnējo 6 BM klasi. Katra gada 15. spetembrī ja tev ir sakrātas pilnas 364 BM klase kāpj uz augšu un attiecīgi pei OCTA standarcenas tiek pierēķināts noteikts atlaižu procents. Ja tu uztaisi crashu kurā esi vainģis, tad klase krītās un pie standarta cenas ir piemaksa. Pilnīgi pofig vai reģistrēts uz juridisku vai fizisku personu. Respektīvi tu vari būt afigenais šeihs ar 20 mašīnām ar kurām braukā tavas kalpones un gadā uztaisa trīs crashus tad tev klase ātri vien nokritīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Katra zina es nemu letako. Ja bus sudi, ta pat visas pisis tev pratu vienadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Katra zina es nemu letako. Ja bus sudi, ta pat visas pisis tev pratu vienadi tā nu gan nav, ir tādas,kas tik nedaudz prātu papiš, bet ir tādas,kas pēctam vēl regresu ierubī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 LAvriX - gribu pirkt. iedod cennikus vai PM atsūti ko vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 lavrx kulinaars http://www.spoki.lv/receptes/Wrap-aka-Lavass/595410 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Hņēh. Sveces nedod dzirksteli. Lomkas pēc braukšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now