abcdefuck Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Pie datora vai sabiedriibaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 pie telefona, tātad - sabiedrībā. čipa šādas, tikai pelēkā krāsā - http://www.ebay.co.uk/itm/JVC-HA-FX67-A-Airfit-Earphones-Blue-iPod-iPhone-Mp3-Compatible-/280823258114?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item41625edc02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) tf2 latviesu pro komuns(ja ta var teikt) ir diezgan interesants, visi censas pieradit kurs ir debilaks žēl ka gigna admini ari no ta pasha gala Edited July 9, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Pēc pusstundas miega naktī pamostos ar nereālākajām sāpēm ausī. Tāda dūcoņa un šņācoņa un kaut kas tur iekšā šiverējās. Pec 2 stundu mocībām aizsoļoju līdz slimnīcai, kur man pasaka, ka dežūrējošais terapeits un ķirurgs man ausī nerakāsies. Papilināja ūdeni ausī pusotru stundu no vietas, no kā man radās auss iekaisums un beigu beigās tas parazīts pats izčāpo ārā. No rīta vēl dabūnu braukt uz polikliniku pie LORa, kur šis man izraksta tonnu ar zālēm un smērēm un tam vēl plusā veselu darba dienu papisu, kuru man neviens neatmaksās. Ideāls nedēļas iesākums, don't you think? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 man nesen tieši tas pats, nežēlīgi kaitinoši Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Nu fūj. Jums neveicas, un es tā negribētu, lai kaut kas tik briesmonīgs apmeklē arī mani. Jau no domas vien, ka kāds ausī varētu ierāpot un zuzināt tur... ghnghghghgjnhkfhjdfhg. Es vēl šodien uzzināju, ka ērces iesūcoties ādā un ierokas tur, paliekot zem ādas ar tādu kā ādas kunkuli. Vajag steidzīgi .. nekur mežos vairs neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Česotka varētu būt vēl pretīgāka - pirkstu starpās ielien mazi parazīti, sadēj tur oliņas un tad tev zem ādas tur vesela kolonija bakstās, bet tu tikai kasies, paverot viņiem kanālus tālāk un tālāk savā zemādas taukslānī. Iedomājies to pretīgo sajūtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 NUFUJmanistenav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 NUFUJmanistenav. tu pillā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Nēmanspacenestrādā. (Es meloju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Kādam nebūtu lieks 1kods priekš forumcinemas.lv filmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 kas tie pa parazitiem tev ausii? A kaa tev tie tarakani ausii tika iekshaa?wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 http://www.spoki.lv/mistika/Sargi-savas-ausis/422870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 danunah , likšu austiņas ausīs lai tie sukas neierāpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 davai, forumcinemas.lv kodus priekš filmas. Došu kapeiku kādu. Vajag līdz rītdienai vīn kōd vai dīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Viņus siltums pievilina, vot arī pidars ielīda ausī. Sāpes pamatīgas, tas ir DAUDZ sāpīgāk nekā tev roku salauž vai pa seju dauza. Nē, nopietni! Sāpes ir nepanesamas, tu esi gatavs uz jebko, lai tikai tev to pidaru izdabū ārā. Ūdenī tie maitas neslīkst, bet gan peldas krauliski. Uz atpakaļu paiet nevar, apgriezties arī ir par šauru, vot arī tikai bakstās uz priekšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 kur ir vislētāk iziet personisko medicīnisko grāmatiņu? nav man ģimenes ārsta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Tev gan lielas ausis, ja jau kaut kādi mošķi tiek iekšā. Neesi domājis par mazgāšanu? Joke time. Vispār man šitā ir bērnības trauma no kaut kādas vecas filmas, neatceros nosaukumu, tur bija kaut kādi, viņi kaut kur devās pa tādu kā tuksnesi, vai gar upi, hvz ko, un tur vienā vietā kur apmetās, visi aizlīda gulēt un tur arī vienam čalim ielīda ausī kaut kāda vabole... pamodās, bļaustījās, trakoja no sāpēm, tad ausī ielēja sveces parafīnu, ķipa lai nobeidzās, bet šamais neizturēja un ierāva ausī ar korķviļķi... Mošķi laikam nobeidza, bet nu bungādiņai jau ar genocht Kopš tā laika vairākus gadus gulēju tikai ar galvu zem segas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Tagad sāku saprast, kāpēc draudzenei tik paniski bail no tiem sīkajiem kretīniem.. p.s. Paldies, Dominix, tagad bail aizmigt, ja nu kāds mazais mošķis izdomā pa manu ausi pavandīties. KILL THEM WITH FIRE! Edited July 9, 2012 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 man no http://www.spoki.lv/mistika/Sargi-savas-ausis/422870 tagad bails iet gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 tāds neliels offtopiks, jūs te tā iesākuši, pat vaļā negribas vērt. Starpcitu, kā eksāmenos? Es jau palielīšos.. AAAB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) tāds neliels offtopiks, jūs te tā iesākuši, pat vaļā negribas vērt. Starpcitu, kā eksāmenos? Es jau palielīšos.. AAAB Atbildes dabūji vai špikoji? Manā skolā, kur vidējā vienai 9,8 nav tādi līmeņi.. Edit: ķīmijā 78% un C līmenis. Edited July 10, 2012 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Nakts pārciesta !!!!1 un jā es aizgāju gulēt ar segu virs galvas A ko darīt kkādos laukos ja tā notiek un slimīca ir 3h brauciena attālumā? Pizģec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Chucky esmu reģistrējies tur, bet nezinu kā to kodu lai aizsūtu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 hah, man ods bija ielidojis ausī, kamēr spēlēju fuci. Tas pidars tur tikai dūca un dūca. Saprotu, nav tik traki kā kaut kāds tauriņš, bet tāpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now