Seen Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Tada sajuta ka te mazpimpiši meras ar kraniņiem kurš vairkāk izspiedis, lol. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Liepājā visai delikāta situācija. Mākonīši tādi gaiši, lietus vēl nav bijis, saulīte ik pa laikam parādās. Diena daudz labāka par vakarējo. Šodien gūdmenismā aizplūstam līdz svētdienai. Gūdmen, mēs ar tevi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Tada sajuta ka te mazpimpiši meras ar kraniņiem kurš vairkāk izspiedis, lol. parādi, kurš lielās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 nav ko rādīt...viss tapat skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ārā laiks d1rsāāāā. nu vismaz Rīgā. ir kkur arī saulains? piedrazhu slikto laiku, nav jau uz ielas jatuse. Labak stastat, kur sodien notiek kaut kas labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Šodien garīgais vispār nav... Max Payne vilksies vēl 6 stundas....grrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Shit happens. 2 dienās 2 fotoradari... nebija nekas traks, maksimums +15/km/h, bet stulbākais tas, ka vienu no tiem noķēru uz Dienvidu tilta, kur braucu principā katru trešo dienu... Aizdomājos Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 piedrazhu slikto laiku, nav jau uz ielas jatuse. Labak stastat, kur sodien notiek kaut kas labs Nuu ir viens dz/d pārtijs meitenei. Uz to laikam arī došos, pēc tam uz vecrīgu. Būšu grēcinieka 24, ja interese, piekāp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Tikai nesaki, ka bomžatņikā, kur agrāk bija Tornado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Es nezinu, kas tur bija agrāk, bet tagad tur praksējās jaunie bārmeņi, un foršu atlaidi var dabūt BET man šķiet, ka tur iepriekš bija kaut kas pretīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Tas arī ir tas pretīgais. Negaršīgi kokteiļi, nekvalitatīva šmiga un briesmīga publika. Par apkalpošanas "kvalitāti" labāk nerunāsim. Ok, viņi mācās n šit, bet es nepanesu sūdīgu servisu. Ja izklaidējas, tad nav ko naudu skaitīt. Liels FUJ Tev no manis. Tad jau pa lēto labāk Ezītī piekrāmēt seju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nuu ir viens dz/d pārtijs meitenei. Uz to laikam arī došos, pēc tam uz vecrīgu. Būšu grēcinieka 24, ja interese, piekāp. pāga, tu gadienā neesi UK ar bračku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ev, gribu iemest sejā šovakar, kas v-riga būs? sen tur nav būts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Šodien garīgais vispār nav... Max Payne vilksies vēl 6 stundas....grrrrr tad jau jaiet pasedet uz tekilu ne? Nuu ir viens dz/d pārtijs meitenei. Uz to laikam arī došos, pēc tam uz vecrīgu. Būšu grēcinieka 24, ja interese, piekāp. es tjipa zinu kaa tu izskaties pagaidam domaju izzavet matus nokapt lidz veikalam pec paris alinjiem un tad sakt domat, kur, ko, kaa. p.s. te visi izskatas plaano piekramet sodien, nu tad uzreiz vajag novakties mosh ne? a to besii zvanities turpu, surpu blje. Edited June 1, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 esmu līdz 22:00 uz blaumaņa ielas, talak man poo kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Teletūbijam - nē neesmu UK. Cash, nu ticu, ka ir pabriesmīgi, bet pats kļūstu par bārmeni un tie ir mani tagadējie kolēģi no vecākās grupas. Man personīgi ir interesanti paklausīties viņu pieredzi n stuff. Protams, iešu arī citur, bet sākšu tur. Ja kas, man ir tavs nr, un tev zvanīšu edit: deadalive, vari zvanīt man ja neesi pasejis nr. Edited June 1, 2012 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ta grecinieku iela talu liekas.. betnu mosh aizpist, tik vel kads jadabu rokaa. naudiņ, tu šodien ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Epix, tu varētu atsūtīt savu nr privāti. edit: tad mēs būtu 3 gājēji. Edited June 1, 2012 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) biju pec alus, smidzina knapi un sutiigs, debilakais, kas var buut :| jaiet velreiz dushaa, jeeeebal. Edited June 1, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 naudiņai rīt un parīt plkst. 08:00 darbā jābūt, šodien godīgi plkst. 22:00 ies gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 kāds ir laika ziņas papētijis? Kaut kad drīzumā ir gaidāms vasarīgs laiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 jaa nakamnedelj bus VASARA atkal... Nu shodien labi pastradaaju tupeles pat saplisa....Jaaiznes pa garantiju tapat zinu ka nesataisis lai maina pret jaunaam Ritaaa buus daudz jadzer ka nekaa eju uz Larina dzimshanas dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Pasakiet kādu mašīnu forumu Opel markas automobiļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Pasakiet kādu mašīnu forumu Opel markas automobiļiem. Tādu forumu nav, jo opelis nav mašīna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Tas gan bija negaidīts un oriģināls joks. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now