SuperRembo Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Psihologu izgāju tach , tātad esmu derīgs Vari gulēt mierīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Breiviks ari izgaaja nav jau jabut debilam, lai ko tadu paveiktu, pietiek ar uzskatiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 SR kā tad programmēšana? ņēmi vērā beefa teikto tomēr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) Kas vispār ir Breiviks ?? Programmēšana nav mesta malā vienīgi būšu programmētājs formā. Pavāra mākslu un bārmeņa arī esmu sācis paralēli mācīties. Edited March 6, 2012 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) Can't do it? Beat it! Programmētājiem vajadzētu sākt uztraukties... Breiviks ir tas naciķis, kas, saspēlējies COD4, apšāva studentus uz izolētas salas. Edited March 6, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 nu tas, kas nosava ap 90 musulmanjus Norvegija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Vismaz tagad būšu drošs ka mani nebanosiet cs1.6 =]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) http://bite.lv/lv/de.../SAMGalaxySPlus ? http://bite.lv/lv/devices/NN8 ? kuru? vai varbūt iedod savu variantu vai http://bite.lv/lv/devices/SAMGalaxySII ? Edited March 6, 2012 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 iPhone, ja nē, tad S II Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Jā, Galaxijiem tulīt iznāks 4.0 androids Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 nesaprotu kapwec visi dzenas pec tadiem kablukiem, man kak raz patik kompakts izmers, lai nav pa pus kabatu un neizspiezas no biksem, arii lai var apsesties kaa cilveks. piemeram es noteikti nemtu so, ja butu atkal japerk jauns, zinot to ko ar vinu var izdarit un cik tas ir izturigs... bet nu katram jau savs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Uz maza ekrāna dikti kaitinoši browsēt netu, man ar 3,5'' par īsu. Galaxy S II ar savām 4,3'' būtu tieši laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 cash atbildēja manā vietā par izmēru, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ā, parasti šitā negriežos pēc padoma, bet ir problēma. Rīt Sieviešu diena, kursā hvz, ~30 pežas, vajag kaut kādu dāvanu simbolisku. Bija doma par puķi katrai, bet kaut kā nebūs par tizlu, katrai pa puķei? Ir kāda pieredze ar ko jūs esat skolās or vienalga sagādājuši pārsteigumu meitenēm? Plz HELP. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 puķes ir bijušas, meitenēm videnē, bija ok itkā, bet nu tas bija tā kolektīvi, pa vienam es nez, kā tas izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Nē, nē, neesmu jau vienīgais mežonis kursā, kādi 6 pacani esam Tā kā kolektīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Par ko tu mācies, ka kursā 30 tevis minētās "pežas" un 6 džeksoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Tūrisms, yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 profesija - sex turists? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) Ko tu. Es par gidu, pamatskolnieces, tfuuuu, -kus vedīšu ekskursijās Da labi, nav nevienam varianti kā pa lētuci izbraukt cauri šitai padarīšanai? Nu reāli neviens vairāk par 5cīti negribēs mesties šitam smieklīgajam pasākumam, ko 30 pussijiem var nopirkt? Konfektes? Ziedus? Katrai pa latam? Aiz vaiga? Edited March 7, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 a vispar kadas pukjes ir japerk sieviesu dienaa? tulpes? nu noperkat lielu pushkji un uzdavinat vinjam, lai staav klasee, tas vares safocheties un ielikt biuzhukus draugos, cik forsi kursabiedri Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 t0M nakam 5dien es saaakshu jaunajaa darba vietaa, vecajaa es tagad luni varu laist Atlugums jau iesniegts Atraak atlaist maitas negrib mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 3 Rozes katrai, konfeksu kasti, un kadu simbolisku davaninu, pastaisitu. GoodMen, ko tu isti dariji vecaja darba, un ko jadara bus jaunaja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Oj, Rembo, super ideja, tagad atsūti 100-150Ls, lai varu realizēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now