jerrico Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jaunais gads iesācies super, vakarnakt nopizģija no garāžas visus trīs močus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jaunais gads iesācies super, vakarnakt nopizģija no garāžas visus trīs močus.. to do listā - atrast un pakārt aiz pautiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 to do listā - atrast un pakārt aiz pautiem? Gaidam kad jerrico quote taisīs šim postams ar tekstu CHECK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 No jūsu mutes Dieva ausī.. Vispār nekādu pavedienu, suns pa nakti pat nerēja, no rīta tāds nodolbījies vēl bija.. Tīri nostrādāts. No aizmugures mazais lodziņš izņemts ārā un no iekšas garāžas durvis attaisītas. Pat eļļas un veco ķēdi nopizgijuši. Edit: likumsakarīgi, bet LAVRx, tavs signature mani apmēram mēnesi atpakaļ ļoti piesaistīja, žēl tikai ne ka līdz galam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jaunais gads iesācies super, vakarnakt nopizģija no garāžas visus trīs močus.. kas par močiem? baiki, harliji vai kaut kādi oldschool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 bmw RR1000, yamaha R1, kawasaki ninja tad jau zinātāji, visbiežāk zog pa diviem, bet divi nekādi 3 močus neaizstums, tātad bija treileris Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Visbiežāk zog pa diviem? Tā ir kaut kāda zināma statistika? Es kad gāju pizģīt ceļazīmes gāju ar 4 cilvēkiem. Laikam tāpēc neveicās. Bet es nemēģinu smieties, tas reāli sūkā patiesībā. Vienkārši nekad nebiju domājis, ka pizģī divītī visvairāk. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Viens vēro apkārtni (ziņo) , otrs pizģī... Viens cilvēks arī var nopizģīt 3 močus tā kā dirš, bet grūtāk, jābūt pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Tak obvious, ka zagļi zināja, ka tur ir tieši trīs moči. Nahujam iet ar diviem cilvēkiem tad? Nevajag nekādu apkārtni vērot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Pizģīt garāžu diez vai ir tas pats, kas rimčikā cepumus bāzt kabatās, izliekoties, ka neko nedari viens pats gar grozu ņemoties un pētot, neviens nepadomā, ka pizģī. Domā viens pats izņēma logu, ielīda iekšā, pohujā, ka kāds varētu ieraudzīt, ka logs papisies, attaisīt durvis no iekšpuses un fiksi, fiksi izstūma 3 močus + mantas ārā VIENS PATS? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Kur es teicu, ka es domāju, ka viens cilvēks to izdarīja? Iemācies lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Iemācies domāt no sākuma, ja tev šķiet, ka Tak obvious, ka zagļi zināja, ka tur ir tieši trīs moči. Nahujam iet ar diviem cilvēkiem tad? Nevajag nekādu apkārtni vērot. Lasīt māku diezgan labi. Tev ar sarkasmiem ar izrādās sūdīgi. Edited January 4, 2012 by Nightmares^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Pie dirsas kā nozaga, galavanais ka nav un viss 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 a ķolkas tā neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Gads turpina mani parsteigt...Shodien izgaju tajaa stulbajaaa veejaa uzpipaat, un opaaa cigareshu ogliiite ielidoja acee....Vopshem biju pie acu aarsta man bojaata redzene, tjipa caurums redzenee, taa laikam taaa pleeviiite priekshaa acei Vopshem visu dienu sasodiiti saap,nekadas smeriites nekas neliidz ko izraxtiija...vopshem galiigs chau un cik zinu acis tik aatri nedziiist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 smoking kills a ķolkas tā neko Igaunis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 goodmenam gads iesācies tā tiri neko Nu pareizi saka " SMĒKĒŠANA NOGALINA" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Eh, izskatās, ka daudziem veiksmīgi sākts jaunais gads...vienam močus nozog, cits acis dedzina, bet es sāku ar tādu brīnumu kā haimorīts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ir tā lapa ask.f|\/| vai ir kāda iespēja uzzināt kas ir uzdevis jautājumu ja tu to uzdod anonīmi? vai piemēram pateikt kad 2 jautajumus ir uzdevusi viena persona salīdzinot kkādus datus vai ir tur tāda iespēja lapai? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeiKo Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ej pie zīlnieces 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 smoking kills Igaunis nu ko tu dirs, 100% nebiji redzējis, pic ar historiju no yt vai melis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 kā jūtamies? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 nu ko tu dirs, 100% nebiji redzējis, pic ar historiju no yt vai melis hahaha, es tagad iešu pāris simtiem lapu cauri, lai tev kaut ko pierādītu :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Vēlamu jums visiem svaigo gadu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LFskFNYyLBw 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now