~ jeyna ~ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Dzeina ir izdzerusi chetrus 0.5 sidrus un ir labi. Tagad jatuek majas, jo Vecriga pilna ar arzemniekiem un cilvekiem, ka svin izlaidumus. Kas tas vispar par stilu, staigat ar mini sortiem vai svarkiem, ja kajas un dibens tev ir resns? Es nesaprotu. 90% meitenu vecrigaa ar minjukiem un 50% nav figuras nu vispar nekadas. Dzeina jau gandriz majas atnakusi, rakstot so visu. Arlabunakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
struncis112 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Dzeina ir izdzerusi chetrus 0.5 sidrus un ir labi. Tagad jatuek majas, jo Vecriga pilna ar arzemniekiem un cilvekiem, ka svin izlaidumus. Kas tas vispar par stilu, staigat ar mini sortiem vai svarkiem, ja kajas un dibens tev ir resns? Es nesaprotu. 90% meitenu vecrigaa ar minjukiem un 50% nav figuras nu vispar nekadas. Dzeina jau gandriz majas atnakusi, rakstot so visu. Arlabunakti. Augsts pašnovērtējums un gan resnām gan tievām gribās iedegumu Nu vienīgais ja runa nejiet par vakariem , diez vai saule vecrīgā caur mājām spīd Edited June 30, 2011 by struncis112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Fuckin` borings. Ej nahuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 uzdaviniet man bonuspunktus fano.lv torrentaa, negribu banu un nets leens niks epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 No rīta peldēties ftw. Nezinu kāpēc, bet konstatēju, ka nogurums = pālis, hah, pakausis smags, acis rāda kaut kur randomā un viss ir pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) Maza 200punkt dāvaniņa no manis :* Vakar pazuda nets pievakarē kamēr gāza lietus, domāju, ka nojūgšos. P.s. Jūrā jau paliek zbisais ūdens, vakar pat varēja peldēt... Edited July 1, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 no manis ar 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Fano nav tada pati sudu bedre kā outlaw? Atceros bithack laikus. Mmmmmm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Nezinu, outlaws liekās liekāks kaka par fano, nezināšu argumentēt, vienkārši tā liekas. No LV trakeriem iztieku ar inperil un fano... Abi +/- vienādi ar stuffu... Torrent-damage.org vispār labu laiku neesmu kustinājis, it kā kruts trakeris bet tā neko ar stuffu neatšķirās, seriāli ātri pieejami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Seriāli jākačā no eztv.it. Tur, manuprāt, ir pilnīgi viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ugunsgrēks arī ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) ugunsgrēks arī ir? tv3play.lv priekškam vēl trakeros? Edited July 1, 2011 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 yo kachaaju HHRADIO izlasi vol.2 , un gruzos ka nav piens lai eestu kellogsus jaaiziet aaraa iemalkot kaads alinjs laikam un peec tam speeleet cs un skatiities pa tv3 Medaljonu ar Dzhekiju Chanu . piis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 paldies par punktiem, izglabat no bana LV trakeros vispar nav nekadas starpibas, visur staffs ir vienads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Še tev vēl daži no "axiety" Varēsi ratio uztaisīt normālu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Fano nav tada pati sudu bedre kā outlaw? nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ew kāpēc ugunsgrēks beidzās savādāk darba vairs nav ko skatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Kas šodien ap 14:00 spēlēja tf2 gign serverā jatājums : Vai man vienīgajam lāgoja ik pa brīdim vai vissiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Kas šodien ap 14:00 spēlēja tf2 gign serverā jatājums : Vai man vienīgajam lāgoja ik pa brīdim vai vissiem ? VISIEM,jo WORMS bija savariijis ziepes Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:y4j9mOo8jr0J:www.gign.lv/forum/topic/51953-izvarosana-nu-wtf/+%22izvaro%C5%A1ana%22+Nu+Wtf+%3F&cd=1&hl=lv&ct=clnk&gl=lv&client=firefox-a&source=www.google.lv EDIT: Un citas lapas var dabūt ievadot google.lv un spiežot saglabātā kopija. vismaz izlasīju tās 8lpp. Edited July 1, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 epixam ieshkjiebu laimiigo namberu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:y4j9mOo8jr0J:www.gign.lv/forum/topic/51953-izvarosana-nu-wtf/+%22izvaro%C5%A1ana%22+Nu+Wtf+%3F&cd=1&hl=lv&ct=clnk&gl=lv&client=firefox-a&source=www.google.lv EDIT: Un citas lapas var dabūt ievadot google.lv un spiežot saglabātā kopija. hmm, kā ir iespējams izlasīt to visu, kas tur ir sarakstīts? vienkārši palaidu garām šo notikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 epix no manis ari 1000 nu jaa... neko... jaiet gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 6 ali izpumpaati un tagad Klichko vs HEjs var saakties Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 eu čalīš! palīdzat man izdomāt ko lai uzdāvinu labākajai draudzenei 18. dzimenē! man nav ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now