jonathan Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Juuuutos,ljoti ljoti shaiziiigi Bet kaut kaaa jaatzhirgst un vakaraa ir gaajiens uz COYOTIEM Tev ar to dzhusi viss kaartiibaa tagad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 ew guudij draugs...atpishis skaipaaa man plz plz dyversant_cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Šodien atkal smird pēc Moon Safari apmeklējuma, vismaz tas nospertais disks jāatdod un jāizliekas, ka centos ierakstīt vēl kādu. Tiesa, ņemot vērā, ka pirms divām dienām Vecrīgā padirsu maku un sabeidzu sev celi uz deju grīdas, varbūt šoreiz vajadzētu pa mierīgo laist, ne atkal iekāpt gūdijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Tev ar to dzhusi viss kaartiibaa tagad? Viss kartiibaaa...Sarunajam,ka es visu nakti kaut kur neaizdzershos vairs,bez vinjas...Buuus labi... Diviiiti pec darba 16:00 uzpimposhu skypaaaa! Shodien normali nodoshu ugunjus Nevaru vakaru sagaidiit Riitaa pikniks! Galjiite marineejas majaas! Edited April 23, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Jeu tautieši...Kas dziesmu izpilda? fragments - if you wanna fuck a viva, a viva progresiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 es ir labaa kondishkaaa 3l GIN ar SWEPU pa idealo....es planeeju uz tramvajju uz j\\coyotiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) no 5dienas atceros tik daudz saucas ar sen neredzetu draugu iekapajam snabi, draudzenes acu prieksa koliju citu meiteni, izbaudiju apsarga draudus ''ja tu tulit nenomierinasies, tad naksies iet majas'' un tamlidzigas shaizes bet pats galvenais, tas ir jauns prikols meitenes uz ielam ar varu vilkt masina 6 no rita? es to kropli nokertu... Edited April 23, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Braucu piknikaa...PARTYS turpinaaas P.s. Bleeeeee.... 60Ls COYOTOS nodzeeru.... NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX! Edited April 24, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Kopš vidusskolas nebija sanācis dzert ugunsūdeni un uzdzert šampi.. Sūdīgākais tas, ka pohu nav, laikam jau riktīgs gūdmens ar mani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Pāris dzelteno papīrīšu kabatā no lielajiem malačiem un makā liels tukšums. Mutē arī kaķīši paciemojušies, bet nu vismaz esmu kārtīgi atpūties...vienīgi tagad mazliet bailīgi rādīties kaimiņiem acīs, jo šiem laikam skaļa mūzika līdz pat 8 no rīta nebija pa prātam. Jālien iekšā ībankā pārbaudīt vakardienas nedarbi...bet nu to atstāšu uz vēlāku laiku, jo pašlaik sirds trīc, lai ieraudzītu to skatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Kurš no jums pidiņiem man atzinās mīlestībā uz Runča kakājamās istabas sienas? http://www.bildites.lv/images/gazp5mxcbek053gjyhlg.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 http://www.bildites.lv/images/gazp5mxcbek053gjyhlg.jpg] ir maziņš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Kurš no jums pidiņiem man atzinās mīlestībā uz Runča kakājamās istabas sienas? http://www.bildites.lv/images/gazp5mxcbek053gjyhlg.jpg] LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 casha jailbaiti uzdarbojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Pāris dzelteno papīrīšu kabatā no lielajiem malačiem un makā liels tukšums. Mutē arī kaķīši paciemojušies, bet nu vismaz esmu kārtīgi atpūties...vienīgi tagad mazliet bailīgi rādīties kaimiņiem acīs, jo šiem laikam skaļa mūzika līdz pat 8 no rīta nebija pa prātam. Jālien iekšā ībankā pārbaudīt vakardienas nedarbi...bet nu to atstāšu uz vēlāku laiku, jo pašlaik sirds trīc, lai ieraudzītu to skatu. same shit pa šīm brīvdienām 200Ls kartē 120Ls uz rokas Šodien makā tukšums, un mute kalst Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Es esmu vienīgais, kas Oldienās labi pavadīja laiku nedzerot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Nightmare blee mums bija ko sutinaat,bet tu panjem un pamauc mums garaam Zvaniju neceeli Tikai 2reiz garam ejot nekjiiri nosmaidiiiji Kjeeemzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Uz shosejas Kaunas-Marianpole nav droshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Gūdij, es neķītri smaidīju jo man bija jāsteidzās un saule spīdēja acīs Gan rīt mož piekāpšu, man šodien jāuzraksta daži sūdi, nav laika skatīties TV pie tevis Īstenībā galīgi pakaļā Lieldienas, nē nu it kā bija jau jautri, bet vienkārši kādas 4 dienas īsti skaidru galvu neredzēju. Tāda sajūta, ka nedēļa vnk pazudusi iepriekšējā. Edited April 26, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Respekts, meitiņ. Bet bez oliņām gan nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 es ar k-kā civili. dienā vairāk pa 10 aliņiem neizdzēru. nu, kas tas ir, ja fiziski strādājot un sauļojoties. vismaz darbadienā jūtos labi, un nav sūdigā sajūt, ka kārtējās 3 dienas pavadītas komā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Ak pareizi lieldienas tak bija. Kuraa datumaa iisti vinjas skaitiijaas? Es zinu tikai to, ka sestdien 00:30 veel maajaas pie teljuka, shortos un pusaizmidzis dzeeru kochinju, bet 01:00 jau biju klubaa uz dance floor'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Lieldienas bija 7.dien un šo 1.dien. Nahujam man visu laiku spiežot uz "View bew content" rādās "Sorry, no new content found." un tā jau gandrīz nedēļu. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Lieldienas bija 7.dien un šo 1.dien. Nahujam man visu laiku spiežot uz "View bew content" rādās "Sorry, no new content found." un tā jau gandrīz nedēļu. ? same here, kaut kas forumam nobrucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/46240/hakeri-paralize-zinu-agenturas-leta-darbu Gigns nakamais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now