Nightmares^^ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 tev kaada nodariija paari? Domaa alkohols Tev spees lidzeet? Protams ka speees liidzet netici? Uzpras man Fak, šito jau varētu izmantot kā reklāmas saukli un laist ēterā pa TV3 pēc 24:00 to 90904884 vietā Taisi i-šmigas veikalu, kurš piegādā alkoholu uz mājām jebkurā diennakts stundā un tu būsi ļimonārs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 tev kaada nodariija paari? Domaa alkohols Tev spees lidzeet? Protams ka speees liidzet netici? Uzpras man Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Fak, šito jau varētu izmantot kā reklāmas saukli un laist ēterā pa TV3 pēc 24:00 to 90904884 vietā Taisi i-šmigas veikalu, kurš piegādā alkoholu uz mājām jebkurā diennakts stundā un tu būsi ļimonārs Tu tak gribeeji kaut kur investet naudu Nu Tev ir iespeejaa,jaatrod tikai kursh uznjemsies biznesa planu sachinjiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ja labi ienākumi ir garantēti, esmu pieejams kā šoferis 22-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 tev kaada nodariija paari? Domaa alkohols Tev spees lidzeet? Protams ka speees liidzet netici? Uzpras man Bļa, pērle! šis bija labs, goodij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 beidzot normaals dators , jaadroto buus gignaa visa diena ! shonakt vnk visu nakti mo4iju ar rolleri 5cos no rita biju majas,zb uz tilta beidzas benzins,pectam riepa parpisas , veicaas man Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Tas ir suuds, man vakar normaali plusi sanaaca, uzvaariju 3 Bacardi un vienu to viskiju ar cepuriiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Bet tiešām labas idejas jums tur izvertās ! Tak bieži alkohols beidzas pa naktīm un daudzi arī pēc tiem 22 nespēj dabūt , tad nu lūk jūs brigāde, kas pat vel pievedīs uz mājam par attiecīgu samaksu naktīs ! he he vienīgi laikam reklamēt pa tv3 to nevarētu, jo diez ko legāli tas neizklausās Edited April 5, 2011 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Veci, visi kuriem beidzas pec 22:00 zin un dabun tapat visu ko vinjiem vajag Ieraksts kādas nimfomānīgas jaunkundzes dinčenē: Svētdiena. Es uzcēlos ar dīvainu sajūtu starp kājām. Sajutu kaut ko līdzīgu tukšumam sevī. Man kārojās krānu. Lielu un stingru. Gribējās šim loceklim uzkāpt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 šodien veicas pokerā(īstajā dzīvē) jau otro reizi mūžā rojāls atnāca. flopā! neko diži daudz nevinnēju, bet nauda jau nav svarīgākais (vismaz man.) tagad sirds sāp, ka bilžas kārtīgas neuzņēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Lai sho piektdien visi pakustinaatu savas dirsas un naaktu iedzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Es vieniigais saozhu probleemas Pandu gjimenes dziivee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Es vieniigais saozhu probleemas Pandu gjimenes dziivee? Jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 aaaaa siltais laiks, love ya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Braucat uz Liepāju, satiksiet Liepājas žūpas, piedzīvosiet weekendu bez interneta, pārvietojoties tikai zirga pajūgā. Gonna be fun - me promise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Oi, līdz Liepājai gan mani neviens nelaistu (Macho, ja tu šo lasi, correct me if I'm wrong). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 200 km, lai tikai varbūt apskatītu Čerezas tattū, ir nedaudz par tālu. Kad sezona būs atbilstošāka un koki jau būs apģērbušies, bet meitenes - izģērbušās, tad gan varētu aizripot jūsu ģīmetnes palūrēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Visi var apliecināt, ka savu pakaļu pasākumos nerādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Cereza brauciens lidz liepajaa ir 3h garsh Un atpakalj ir 3h Taa kaa tu parasti 21:00 saac tuseet,un 6:00 parnac majas Tad vnk Lai paspetu visu to pashu un tiktu lidz Liepajai un atpakalj tev 5dienas ballishu laiks japagarina pa 6h... 18:00 jaizbrauc un 9:00 japarbrauc...macho sapratiiis Un kaa nokljut,es domaju tu traileri ar parejiem party biedriem arii varetu atrast Taa kaa where is the problem? Domaju ka cash,eziic,kaamis brivpratigi pieteiktos shaadai atrakcijai Taa kaa treileri pielasiit nebuus problemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Nu ko? Malku shodien skaldiit nesanaaks. Pavasaris ir oficiaali atkal beidzies, jaagaida kad atkal saaksies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Blē ar sencīti 1l vodka un nu jau šampis arī sauss un jasak ar 1nu aci temēt uz mājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Blē ar sencīti 1l vodka un nu jau šampis arī sauss un jasak ar 1nu aci temēt uz mājām neaizmirsti presītes uztaisīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 neaizmirsti presītes uztaisīt! kaa nightmare ir informeets esmu palicis shonedelj slinks un izlaizhu sho extra Blee mamma ar visa veida delikateses maiziiteem piebaroja un punciitis ir uzpuuties...shaizeee shaizeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 kaa nightmare ir informeets esmu palicis shonedelj slinks un izlaizhu sho extra Blee mamma ar visa veida delikateses maiziiteem piebaroja un punciitis ir uzpuuties...shaizeee shaizeee vot ar tādu attieksmi netiksi pie savas stingrās divpakas. uz Rīgu netaisies braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Jau sabijos, ka Rotta vīrusu būšu saķēris, tomēr tāpati saaukstēšanās nositusi no pekām nost jau 2. dienu. Knapi čiepstu, vājums, pauris plīst pušu. Pozitīvā puse tam visam ir tāda, ka uzpīpāt gan vairs īpaši neprasās. Ja prasās, tad atliek atcerēties to 10 minūšu ilgo kāsēšanu pēc pirmdienas rīta smēķa un gribēšana kā par brīnumu pazūd Gūdīj, uzmet pāris preses, lai pārbaudītu pa kuru galu gardums taisās paspīdēt dienas gaismai pretim. Just for the lulz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now