LAVRx Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ārā normāls dubaks, izgāju uzpīpēt, pasmīnēju par lavrikveidīgajiem nelaimīgajiem šoferīšiem, kas pagalmā viens pēc otra mēģina savas karietes pie dzīvības dabūt Tici man tas nav smieklīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 (edited) jAAAA! mAN SAAP viss! Pa nakti nekaada guleshna nebija! Lidz pulkstens 8:00 ritaa skatiijos griestos,skaitiju minutes cik lidz darbam atlikushas! Apaac! Sliktum sajuuta! eest laikam gribu,iekshaaa viss saaap! hvz kapeec! Saak paradiities moralas poxas par nodzerto naudu! UZ galda atradu taxista nummuru, privatais nr. man iedots! Nav neviena zvaniitaa vai neatbildeetaa zvana,tad es v ismaz zinatu kas un kaa man ir beidzies,bet apaac! KATASTROFA! Vopshem ritaa buus jaiecheko GALERIJA, 1naa bildeee es toch buushu,jo pats uzprasiiijos aaa mani tak kaut kaada kuce ar shampi apleeja! Nu kaa es seezhu pie barchika, un uz baaara normali chkitas sarijushaas dejo! un hopcaa peeksnji taaada SHAMPIISHA dusha man uz galvas! Bleee ku biju nikns! Aij lab! jasagremo vel viss lidz galam!~ WaZiiikkk neee Daugavpils bija aizmirsushi ielikt tavas NAUSHNJIKUS! 3dien noteikti! P.s. Liepajaa gan nav AUKSTI,! Sauliite cepina un araa ir superiigi SILTS! Kad ieraudziju gradusnjikaa lielos minusus domaaju ka buus zhopaaa,bet nu nav tik trakI! Edited February 14, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 aaa mani tak kaut kaada kuce ar shampi apleeja! Nu kaa es seezhu pie barchika, un uz baaara normali chkitas sarijushaas dejo! un hopcaa peeksnji taaada SHAMPIISHA dusha man uz galvas! Bleee ku biju nikns! Pareizi ir, huļi bojāt rozā kreklu. P.S. Ar ko vēl var normāli dzert moku, izņemot pienu un kafiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Moka ar persiku sulu, shampanieti, piena vietaa var njemt saldo kreejumu, ledu, ir dzirdeets, ka dzerot arii ar mineraaluudeni tad nosit nost taa jau minimaalo alkohola garshu un mutee paliek tikai kafijas garsha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Pamēģini "Black Russian", moka ar šnabi, pus uz pus! Garšīgi, bet nu fūga arī psc Maigāks variants White Russian, tur bik mazākas proporcijas un vēl saldais krējums klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ar pienu tomer ir visgardaak! Esmu da jeb ar ko dzeeris,bet ar PIENU tas ir njammii njammiiiii! Ja taa padomaa dikti sen neesmu dzeeris MOKU! Ehhhhh! Kapec man vel ir sudigi Ritaa pedejaa darba diena un tad sakas atvaljinajums 4dien jalido prom Juhuuuuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Pamēģini "Black Russian", moka ar šnabi, pus uz pus! Garšīgi, bet nu fūga arī psc Maigāks variants White Russian, tur bik mazākas proporcijas un vēl saldais krējums klāt Beidz, nekādu fūgu. Šodien sēžu mājās, gribās tādu mierīgu un pakāpenisku reibumu noķert, bet slinkums pēc piena iet. P.S. Laikam tomēr būs jāiet pēc tā piena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 zabeej nav ko dariit jasezh vien tupa pie pc .. nekas driiz dzimene tad vares atlaist ta pamatigi tik sen nav spelets gignaa vnk nav iespeejas, un pat ja esmu kada i-kafe tur protams bans tieshi GIGNam jaaiet laikam skatiities TV bet no sakuma janokachaa albums Jacques - mirror of the world ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Kapec GooD MeN`s neko nevar ieraxtiit? Kursh ir uzlicis aizliegumu vinjam raxtiit?? <@> GooD MeN wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Kapec GooD MeN`s neko nevar ieraxtiit? Kursh ir uzlicis aizliegumu vinjam raxtiit?? <@> GooD MeN wtf? Lai apskatās warn`a logu, kurš gudrītis ir ko uzlicis :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) TEST! Paldies Nu neraada man warn logaa kursh man shito kaku bija uzlicis! Neko sliktu tak neesmu darijis Noteikti man uzlika,lai eziisha topicaa nevaru izteikties vairs Bridinajums skaidrs Eee un es joprojam nevaru PM raxtiit! Edited February 15, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Neesmu vinjam neko sliktu nodarijis! Vnk noteikt itapec ka esam ar Eziic chomi,un vinsh gribeeja mani atturet lai aizstaavu eziic Ko es tagad vairak nedariishu P.s. atdodiet man iespeeju sutiit PM forumaaa! P.p.s. Shodien pedejaa DARBA DIENA juhuuuu1 vairs tikai 6,5h atlikushas nostradaaat Biljetes lidojumam jau IECHEKOJU un izprinteeju Ritaa jasaak celja soma kravaat Edited February 15, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 P.s. atdodiet man iespeeju sutiit PM forumaaa! Pamēģini tagad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pamēģini tagad! Viss chiki pikI,paldies velreiz!! Samuray kas tas bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Viss chiki pikI,paldies velreiz!! Samuray kas tas bija? nekas personīgs, experimentēju, kam tā fīča domāta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Ar riteni vispār zaebuha pa šito laiku braukt Karstvīns ir ideāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Suuds, es katru vakaru ar suni un sleepeem 3. vakaru peec kaartas, nopeekru mazo winstonu, nopiipeeju 10 cigretes apmeeram pusotras stundas garumaa ar domu, ka riit metiishu nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Saspeeleeejos CS izbaudiju savu briivdienu izleem uka jaiet 20Ls nospeleet aparaatos 1x10 un 4 vechi 100ls + vel pec tam 50Ls sagrabinaaju un hopc PROJAAM tagad man celjojumam papildus 200eiriki pie 800eirikiem! 1k eiriki domaju ka pietiks nedeljai Vacijaaa Kebabiem un aliem toch pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 pic or it didnt happen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Gūdij, šis topiks mirst bez tevis dabīgā nāvē. Gribu redzēt kādu postu kur tu esi izrūnījis kādu bavāriešu čiksu, piedzēries līdz nemaņai un attapies hz kur. Vēlās maiņa nerullz, mājās pārvelcies ap pusnakti, kafija pa asinīm riņķo vēl vismaz pāris stundas, izgulēties normāli nesanāk un piektdien, kad būšu beidzot ticis līdz action, tad visi jau būs apdzērušies un nebūs interesanti :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Okej mans tiko bija vanna! izmeriju temp. 37.8 zashebis! tapec arii domaju kapec tik sudigi juutos visu dienu! Shas pec 1h mikrinsh uz Riigu buus pakalj! Un aijdaaa! Gan jau kaadu Express LIVE interviju no manis sagaidisiet no tās zemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Kebabiem un aliem toch pietiks tā no svara vaļā netiksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Vins jau ir istais svara metejs. Tas, ka good mens pa palim sataisa shitos murgainos topikus par kaut kaadiem svariem domaajot, ka ir 1. aprilis jau nevienam vairs nav noslepums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Čao kakao! Iesakiet kādu labu komēdiju. Biju čekojis pēc imdb reitingiem, bet no piecām filmām četras bija metamas miskastē Video topikā man nāktos ilgi gaidīt atbildi, tāpēc ceru, ka bargie moderatori mani atstās nesodītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Nu norm, pec darba zvans. Lituvietis Paulius zvana... kurisi? Protams... D-light + weed... jauks vakars un riit chilinjsh darba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now