Epix Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Hive nu soreiz tu gan galigi ne pa temu mauc ar tiem kartupeliem(lauksaimnieciba), galigi neetiski, tu pats to visu eed, mums vajag vinus(lauksaimniekus) vairak neka viniem muus, jo mes bez viniem neizdzivosim, vini bez mums gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Hive, tev nav saglabājusies kāda laba filmas analīze? Var būt mūsdienu filma vai kāda oldschool. Man tiešām noderētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 oho, esam atkoduši hiveminda ARCH ENEMY un tas ir neviens cits kā ZEMNIEKS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 noskaņai - http://www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Haivucim biksēs slapjums no lauksaimniecības tēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Velns vot to es vakar kas notikaas varu nosaukt par normali kapaajienu Arsenich laba manta 1mais ar abolu garshu bija njammigs, otrais ar upeneem jau vairs ne tik, 3shais ar smilsherskjiem atkal bija njammigs Un tad jau bija pulkst 3:00 un shodien juutos naijsiiigi Ne poxu,ne galvas sapes nevienas kaitiiigas izjuutas Tagad domaju shodien egliiti majas nest vai 23shajaa tikai! Hmmmmm! Ah jaa vakar superiigi uztrapiju uz RTL bija tjipa SUPER ZELTA TALANTU FINALS Vacieshiem Krievene ar savu gleznoshanu vnk emocionali aizkustinaja,bet vinneja atkal kaut kaads dziedatajs,ok 3niekaa bija 2 dziedataji un 1ns dejotajs,bet nu taa kaa vinsh bija nedzirdiiigs,tad bija OK! Darbā biji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Esmu Shas vel 1/2h japastraadaa un tad pec darba japanjem AUKSTS ALINSH! Es varu iedomaties cik tas buus FORSHI Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Man ir par si gada filmu " Libana" tas der ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Iespējams, ka der lemme see. atsūti pa pm. crossing my fingers, ka derēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Shas vel 1/2h japastraadaa un tad pec darba japanjem AUKSTS ALINSH! Es varu iedomaties cik tas buus FORSHI Auksts aliņš vienmēr ir labs. Prognoze hoķītim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Pret BELARUSIEM? 3:2 vienreiz jau vinnejam,kad Rigaa bija CHEMPIS! Toreiz biju klaatienee toreiz vel DAUGAVINSH speleja U-20 Taakaa BEL ir majinieki,bus gruuti un vinjiem labs VAIRAKUMS ,bet mums laba aizisardzibas linija nu 3:2 domaju ka arii vinesim! Tagad iemeigjinu CESU PORTERI,nekad nebiju garshojis naijsiiigs Njammigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Vakar pirtii sadzeeros alu, mazliet apreibu, veelaak atbraucu maajaas ap trijiem un izdzeeraam divataa ar vienu daamu shampi, shampis normaali smadzenes izsleedza, itkaa skaidraa, bet kaajs neklausiija un smadzenes vispar uz iiso sagaaja, korkjus izsita, errori metaas, faili offlainaa, nebij bijis taa nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 (edited) Vajag labu, vecu zombija filmu. 60tā gada (ap to laiku). Būtu forši, ja būtu links uz torrentiem (neesmu outlawa ;( ) EDIT: atradu pats, izvēlējos Dawn of the Dead 1978. gada filmu Ceru, ka hive atsūtīs savu analīzi līdz 12iem edjit: paldies mrzombie, tos es arī noskatīšos Edited December 20, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Uz tik vecām filmām var nākties pailgi,kamēr nokačājas. A Virgin Among The Living Dead The Astro Zombies Children Shouldnt Play With Dead Things Ir vēl,bet slinkums kopēt linkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 (edited) Ja kādam fano ir daudz jo daudz bonusa punktu un nav ar tiem ko iesākt, tad lūdzu uzdāviniet man Man nav ātrs internets, līdz ar to noturēt ratio ir ļoti grūti (curse lattelecom). Mans niks AmE (cerams, ka vismaz kāds atsauksies ) paldies jancim :> liels LIELS paldies tam, kurš uzdāvināja 500 punktus :> pēc nika nespēju pateikt, kurš tas ir no gign Edited December 20, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Man tak ir bijusi maciba NEKAD NEDZER 1dienaa Un es mulkjis no kljudaam nemaacos Larinu nodzirdiju pats nodzirdiijos,hvz ap 1:00 needis ar taxi majas parvilkos,bet vismaz finanses nav minusos darba diena bus smaga,pieraxtijos pie friziera vismaz kaads priecinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Nemīz, pirmdiena arī ir diena. Man pa nakti ir pazudis mans draugs kapteinis Morgans, bet uzradušies lieki 20 lati... edīte: pārdevis pa miegam? Edited December 21, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Būsi pārdevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 edīte: pārdevis pa miegam? ya tu dziivo koyaas, tad tas ir diez gan pat normali, kadam beidzas shmiga, ar vienpuseyu piekrishanu atpirka no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Problēma- dzīvoju dzīvoklī. Lieku 5īti, ka draudzenes bračkam naktī bija ārkārtas situācija Bet nu vismaz 20 lvl atstāja vietā, značit kaut kādus 8 lvl pat uzvārīju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 sapju nauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 laiks gign detektīviem nopietni noskaidrot lietas apstākļus un veikt padziļinātu izmeklēšanu. Breetz kungs, kur tieši Jūs noalgojāt Morgana kungu kapteiņa amatam? kad Jūs redzējāt Morgana kungu pēdējo reizi? vai esiet pārliecināts, ka Jūs to nenosapņojāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Es daudz ko saprotu, bet priekš kam čalim tikko bija PILNS IEPIRKUMU GROZS maximā ar KETČUPU - es nesaprotu Edited December 21, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Varbūt viņš taisās veidot lielākās picas rekordu, vai tik vienkārši, ka viņam pieder kafē/restorāns, kuru apčakarēja piegādātājs un nācās pašam iepirkt garšvielas tomātu zupai. Eziic ir p...is, jo vispār neuztur nekādu kontaktu, tikai slepus lavierē... Rīt jāizsit gūdijam 10nieks un mierīgu sirdi var sākt ballīšu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Rīt jāizsit gūdijam 10nieks un mierīgu sirdi var sākt ballīšu sezonu. Nekā nebij Es tev uztrallināšu kad varēsi nākt pakaļ Tagad suuucu sidrinju jo redz Elvi veikalaa nevienam alum vairs AKCIJAS nebija Tas bija abidna un naacaas paariet uz Sidrinju Parstiepu eglīti mājās Šas jāsāk rotāt būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now