Hm. Murdock Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 (edited) Tak ziemassvētki (brīnumu laiks) tuvojās Edited December 5, 2010 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 bļac! es arī ilgi nebiju lietojis un vakar aizgāja ... laikam veiksmīgi tiku pie smadzeņu satracinājuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 salagas, 5dien 21:00 izgāju no mājām, pirms 40min pārrados mājas kompis kompis kompis cs cs cs cs cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 (edited) kompis kompis kompis cs cs cs cs cs Zadrots negribi kaut ko citu pārmaiņas pēc uzspēlēt? anyway, nakts negulēta, uzrakstīti visi darbi augstskolā. Zaibis, tikai rīt eksāmens angļu valodā Edited December 6, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Fak, esmu slims, vakar ar kaut kādu jobanu drudzi vilkos uz kalnu. Šodien saprotu, ka tas nebija īpaši gudri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 negribi kaut ko citu pārmaiņas pēc uzspēlēt? anyway, nakts negulēta, uzrakstīti visi darbi augstskolā. Zaibis, tikai rīt eksāmens angļu valodā man nepatīk spēlēt spēles, kur es nevaru vinnēt piemēram? man akmens jau nevelk neko citu kā cs, css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Pamodos 8 ar domu, ka būs dirsā un uz darbu esmu nokavējis, bet visa šī nedēļa man ir vakara maiņa, tāpēc uz darbu tik 14... Laikam pa 5dienu/6dienu velkoties mājās esmu sev salauzis pirkstu, tikai nespēju tā konkrēti atcerēties kur un kā. Paskatoties pārpalikumu uz kartes varu tikai nobrīnīties, ka tik daudz tomēr ir palicis, tomēr no 1. algas savi 50 lati notērēti jau ir ( ne tikai alkoholam, neesmu es no lielajiem pixātājiem ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zCxanenI4VY Made my Day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 No sākuma neko nesapratu,pēctam vnk lol irl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Mans kakjis ir sadists, nokjeera peli, pakaljeejaas kaajas noraava, itkaa ljaava tai pelei raapot prom uz prieksheejaam, tad akal nokjeera, mociija, meetaaja, beigaas visu apeeda iznjemot kkaadas mazas kishkijas kuras apraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 jerriko foršs tev tas kaķis,n'ēēsi kaķim pameiģinajis kaut ko spirtotu iebarot,lai pačillo arī viņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Tā kā vēju zemē karstvīnam akcija, tek iekšā otrā pudele. Es pixāju, ko tu? Gūdmens tāds sašļucis, nabagam jāstrādā līdz 25tajam nonstopā. Traki. Žēl, ka nometu smēķēšanu, būtu ar ko garāmejot sapīpāties Varbūt īstais laiks atsākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Varbūt īstais laiks atsākt. Super davai Pie reizes nakamreiz ielej termosaa karstviinu un nakot ar mani sapipot arii atnes sadzersim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Cik patīkami redzēt, ka Gūdmens nedzen šeit savu sūdu ar to, cik ir izdzēries, iztērējis, etc. saistībā ar pixāšanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) iemet video jūtūbē. par cik kāds noteikti uztaisīs topiku par to, kādas dāvanas gribi saņemt ziemassvētkos, tad es izmantošu izdevību. ko Tu vēlies saņemt ziemassvētkos? Edited December 7, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Es jau saņēmu dāvanu - monitoru Bet vēlētos lēcas, zb ar brillēm vazāties draudzenei nopirku foršas smaržas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 par cik kāds noteikti uztaisīs topiku par to, kādas dāvanas gribi saņemt ziemassvētkos, tad es izmantošu izdevību. ko Tu vēlies saņemt ziemassvētkos? Paarmainjas peec gribeetu sanjemt tieshaam kko noderiigu daavanaa Bet taa vispaar jaunu seju, vecaa apnikusi, un taas zsveetku veciisha paliidzes iisos mini svarcinjos un forshaam ruukju cepuriiteem PS - defaults - maajaa, kaa parasti aukstaaks nekaa aaraa Edit2: kam nav draudzinja, tas ar cisu maisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Zeķes? šodien piecēlos un paša rīta un sapratu, ka dienu pavadīšu kā zombijs. anormāls nogurums, lai gan neesmu neko darījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 http://www.tvnet.lv/galleries/show/7778 Kāpēc man 1mā bilde liekas smieklīga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 ko Tu vēlies saņemt ziemassvētkos? Neaizdirs aizdiršamo topiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Bļēēē es šodien tāds iešmigojis Vēl kādu laiku iešmigošu šmorēju vakariņas friškas ar Kotletītēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Labi, ka tikai šodien. Savādāk varētu padomāt, ka tev ir problēmas ar alkoholismu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 lol wut tu pixā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Gūdijs mani no rīta salamāja, ka es karstvīnu nepaņēmu līdz Bet sapīpāt gan sapīpājām Man paķērās pie vakariņām viena "Moka", tagad lēnām pixāju cauri Dym ir ekopuika? Es tā dzirdēju, ka tāds zogot atpakaļ pārdotos stīma kontus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now