GooD`MeN Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 labas riiitas Nu vo vakar biju Rigaa uz seminaru!Un ibio kur es tu satieku! Jimmiju Sakumaa jau protams neatpazinu,jo shaubas radijas tas ,ka vinsh bija skaidraa,bet nu jaa Pec seminara ar Jimmiyu pa alinjiem sadzeram spelejam boulingu! Un shamais sharimons 4reiz pec kartas STRAIKUS uzmeta ,a es tur partijaa pat 100 punktus nevaru savakt Vopshem jaa kad ali baraa bija beigushies devaamies projam JImmijs cerams lidz majam tika Vopshem es juutos okej,bet tagad uz darbu steidzami un riitaa atkal zu seminaru uz RIGU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 pec tik garlaicigas lekcijas ka man nupat bija, saku ilgoties pec parastas matematikas vidusskola nekas, jaskatas hausam jauna serija, japanem alins un viss bus kartiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 7- gjeometrijaa (KD), 9- Sportaa, 9 Vizualajaa WHO IS DA MAAASTEEER?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 WHO IS DA MAAASTEEER?????? ak dievs, lepoties ar devītniekiem sportā un vizuālajā mākslā? kā arī septītnieks ģeometrijā tak nav nekas labs! tā ka viennozīmīgi, tu te neesi māsters! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 redzēšu, banošu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Draiveri Vistai sainstalēti, garumzīmes dabūju, SP1 arī uzinstalēju, bet tas nemaina faktu, ka Vista ir HEMOROĪDS. No sākuma Aero liekas wiwi-wauwa, tagad vēmiens nāk. Uzliku Windows Classic tēmu. Pašlaik meklēju ārējo HDD backup'am, jo downgreidoties laikam nevar tik forši, kā apgreidoties. Gribu atpakaļ savu veco, mīļo XP. Lai gan mana kompja seksīgais ražotājs Acer nav sataisījis normālus draiverus priekš XP gan jau kaut kā.. y0- P.S. Gan jau pastāv iespēja Vistu forši sakonfigurēt, bet da nu nahuj. Velkas arī, ka maz neliekas & operētājsistēmās par XP galvenokārt mācamies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Es gan shon gjeometrijas kd dabuju 9 viens punkts pietruka lidz 10. Bet ar to nelepojos... Shodien vismaz atrak no skolas tiku jo anglenes učenei roka salauzta. Tagad domaju kadu filmu pačoleet. Kads var k-ko ieteikt?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=31886 - te taču ir dahuja labas filmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Pašlaik neesmu mājās, kad būšu, tad kaut ko interesantāku ierakstīšu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) aztec IESUUUKAA!!!!!!!!!!!!!!!1111121!111!11!111!!!!1!!!!!1111!!!11!1! 22:34 - man ir žagas booh beidzot beidzaas ... aztec mape velkas.. :| booh veel 3 minuutes :@ servera restarts AZTEC NEEEEEEE, atkal :| un es gribeeju veel paownot kaadu :| buus vien jaaiet uz wosu :| Edited October 22, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Nupat saņēmu uzaicinājumu iet uz klubu, bet teicu ka iešu tikai tad ja man izmaksās 2 aliņus. Apmēram 30 min ar kājām jāiet un ja tad nevar izmaksāt 2 aliņus tad neko Tad nu atkal vakars pa mājām šovakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Tiko no Rigas parbraucu majas!Tagad janoskalojas un japaskataas TV un gulet! Sjo tas bija pedejais seminars!vismaz izdevaas savu GALACTICO karti izpirk Galerijas Centraa Ritaa uz darbu un tad 2vas dienas briivas! Un taa kaa eziiic 6dien mochee pie manis tad jau 6dienas nakt bus kartigs CS partys pie manis ar eziiic,huseinu,pliko un 0,7lb :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) Ritaa uz darbu un tad 2vas dienas briivas! Un taa kaa eziiic 6dien mochee pie manis tad jau 6dienas nakt bus kartigs CS partys pie manis ar eziiic,huseinu,pliko un 0,7lb :D Ar cik litriem limonādes atvērsim vakaru sāksim ŠI TOPICA AKTIVITĀTE PĒDĒJĀS DIENĀS IR VIENKĀRŠI GRAUJOŠA šis vakars atkal tāds pašķībs šovakar acis miglojas Edited October 23, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Vislielākā aktivitāte ir vērojama sestdienu un svētdienu rītos. Izdomāju, ka šodien nav jēga iet uz skolu. Pēdējā diena pirms brīvlaika(), tāpat nekas īpaši svarīgs tur nebūs. Šodien piektdiena, karoče jāsēž mājās. Chillin'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 booh 3 nieks algebraaa ;| shodien skolaa balle liidz 8iem XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) Iesildos ar chomu pirms tussa ;] Šodien beidzot, BEIDZOT varu lietot alko, nav ne zāles jādzer, neesmu slims + wīkends brīvs.. Wupidū, so happy Edited October 24, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Ahh shodien laikam bus garlaiciigs vakars majas :[[ no fun damn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 naac speleet cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 EV! Trevoga, lūdzu pasakat kurā taksī var maksāt ar karti! Nummurs arī būtu ļoti vēlams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 cs nespeleju... Damn tikko piedavaja partyu Jugla bet nu piekash tadu kluci braukt. Labak pakjert alinjus majas pasedet. Skatishos tagad Smokin' Aces ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) EV! Trevoga, lūdzu pasakat kurā taksī var maksāt ar karti! Nummurs arī būtu ļoti vēlams EV, Cmon lūdzu palīdz ! Es esmu pārāk lielā komā, lai to pats uzzinātu! Plz plz plz pzl, tas ir ljoti svariigi ;D Edited October 24, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Šodien atpūtos kā nekad. Ar draugu paņēmāk šņabīti, un gājam uz skeitparku lēnām kvasīt. Pēc kāda laika kad izdzērām litrīgo šņabīti bija jautrs prāts. Domājām maukt uz centru, bet tad atbrauca pazīstams skeiterītis un sāka visādus pigorus rādīt. Hmm nodomāju un pamēgināju. Pilnīgi no 0 iemācijos nobraukt no rampas, aizkert aiz tās trubas , un ar teilu ( laikam ) nostāties rampas sākumā. Nu tagad baigi foršā sajūta, un doma pirkt deku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 nu lol nu... :/ Vai ir latviešu steam serveris? ja jā, tad kāds, atsūta pm... iepriekš priecājos par CS update, tagad sapratu to ka smird :/ gaidam craku visi steam draugiem ir "online" , neviens nespēlē CS, vienīgi daži TF2... Hmmm... šodien senseji mājās atbrauks no United Kindom... Prasīju lai sense atved, vēl ceru ka būs... tiešām ceru Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) Man tвda stipra nojauta ka rоtdiena varзtu bыt smagu un no paрa rоta bыs jвskrien uz veikalu pзc minrвlорa Pзdзjais aliтр mani piebeidza pavisan. jвiiet iemes aci ko labu rвda pa tv єоt minrвlорu diena atkal bыs Edit:jвmeklз bыs vзlвk kвda biezвka sega dzоvoklо sвk palikt pa nakt''im auksts, brr. a рie vel apkuri neslзdz klaвt! Edited October 24, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 ^ | 6diena ir klāt. Here we go again.. Šodien biju uz čoma florbola spēli FK Rīga vs. Kurši-2. Otrie zaudēja ar nieka 16 : 1 Kaamis tāds kretīns - visu laiku sēdēja blakus un tempa aliņu. Es ta nedrīkstu.. Sēdēju un siekalojos, mljin. Publisks FUI tev! Starp citu, tu man esi parādā par pelmeņiem. Nākam6dien iekasēšu. Pašlaik klausos seksīgo franču čikitu Alizee un domāju, ka brīvdienas atkal būs padirstas. Tas jau sāk kļūt par sliktu ieradumu. Have a nice (& alcoholic) night! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now