RelaxX Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Lieta tāda ka uz sava servera uzmetu ATAc visu izdarriju kā nākas visu pat kad uzrakstu amx_plugins un pat tur rāda ka ATAC.......................... running Nu kas par vaini??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFmeN Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Apraksti vairāk savu "problēmu", jo diez vai kāds tev varēs palīdzēt pēc tava, tā saucamā, apraksta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RelaxX Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 Nu ko tur skaidrot!? Es iemociju ATAC visu izdariju kaa paredzēts viss stokos visur rakstiits ka vins iet bet pasaa speelee nav!@!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 atac cfg pamugi un pamekle interesantas lietas, ka ari palasi alienmoders forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RelaxX Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 Istenibaa es tajaa atac.cfg neesu biji jo tur neko daudz nezinu, tapeec es saku ka es ieliku pluginus un visus failus ko vajadzeeja , bet ko es neesu izdarijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFmeN Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 kura versija atac tev ir? 2.5.5.0? ( kkā tā.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 modules.ini ir visi vajadzīgie ieslēgt? Pamēģini citus atac'u veidus. Nelabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) tev ir izslēgts mp_friendlyfire 1 mp_hostagepenalty 0 mp_tkpunish 0 ? Edited April 15, 2007 by daviskrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 ieej atac.cfg un pirmajā vai otrajā rindiņā ierakstīt vajadzēja 1 laikam lai aktivizētu ATAC + to4 kā iepriekš bija rakstīts pārbaudi vai tev ir ieslēgts friendlyFire un visam vajadzētu iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now