Tamerlan Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 man reģistrācija arī uzreiz atnāca, bet man liekas ka ar tiem baksiem ir reāls cakars hren tu tur kautko vinnēsi. Vienkārši saita īpāsnieki rēali rubī naudu no katras reizes kad kāds ienāk saitā un viss. Šaubos ka kāds kautko vinnēs, bet pamēģināt jau var Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 tad tikai visiem, kas jau ievadijusi skaitlus, jauzraksta, kadi bija, lai citi nevada tadsu apsus, ja nav vinets? Un kada ir iepseja vinet? 1:3000 iespeja vinet 500 baksus. Tatad viens dzeks izmaksa 0.18$ (dod pelnu saitam). Zud ticvamibas moments. Varbut vini nemaz nevienam nedod naudu un tos skaitlus izrekina ar datoru ;0 Vai ari laimejusie useri ir datori! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) tad tikai visiem, kas jau ievadijusi skaitlus, jauzraksta, kadi bija, lai citi nevada tadsu apsus, ja nav vinets? Un kada ir iepseja vinet? 1:3000 iespeja vinet 500 baksus. Tatad viens dzeks izmaksa 0.18$ (dod pelnu saitam). Zud ticvamibas moments. Varbut vini nemaz nevienam nedod naudu un tos skaitlus izrekina ar datoru ;0 Vai ari laimejusie useri ir datori! Beefy Bet varbūt arī nē. Kapēc, tie laimētāji nevarētu būt reāli cilvēki? - Padomā pats, ar katru klikšķi šī kompānīja (tā es saukšu cilveku's, kas ir ši "saita" īpašnieki) pelna naudu (nezinu konkrēti cik), un tikai retajam viņiem sanāk "izmaksāt" laimestu, proti, naudu, kas arī pie reizes ir iespaidīga, liela reklāma. Edited April 14, 2007 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Man neregojas taja adrese!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Es jau gaidu kadas 6 h un vel nav aatnakausi apstripinajums.. Mesls Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Bet varbūt arī nē. Kapēc, tie laimētāji nevarētu būt reāli cilvēki? - Padomā pats, ar katru klikšķi šī kompānīja (tā es saukšu cilveku's, kas ir ši "saita" īpašnieki) pelna naudu (nezinu konkrēti cik), un tikai retajam viņiem sanāk "izmaksāt" laimestu, proti, naudu, kas arī pie reizes ir iespaidīga, liela reklāma. Es nezinu to sistemu, bet nav gruti izrekinat varbutibu! Ok - tu ieej saita un mini 4 reizes 3 skaitlus? skaitli no 0-10000, ja? Tev visi 3 skaitli jauzmin vai ka? Lai nu ka, ir elementari izrekinat, uz cik cilvekiem viniem ir jadod ta nauda. Tad ari var easy izrekinat, cik daudz naudas vienam dzekam ir jaienes, lai tas atpelnitos! aaa... un kads labums ir tam, kurs iesaka? vel var minet pa brivo? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Par sho adresi arii vakar uzzinaaju, bet neesmu ieintereseets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Ok! Varu pastastit!!! Tatad, tur tiesam ir jaaizpilda anketa, un pec tam var piedalities kaut kadu skaitlu minesana. Tikai aizdomigi, ka nekur nav rakstiti noteikumi par to, kas ar tiem skaitliem talak notiek! Ko vini par tevi zin pec anketas aizpildisanas - LOTI daudz! Visu, iznemot tavu vardu! Lieki piebilst, ka spamu vini noteikti sutis (agrak vai velak!). Karoce - pec anketas aizpildisanas var minet 1nu reizi 3ciparu skaitli. Itka logiski butu, ja uz 1000 cilvekiem viens dabutu 500$, bet es baidos, ka tie dzeki ir uzmeteji! Iesaku nesteigties gadijuma, ja vini tev saka, ka esi vinejis. Tapat iesaku uztaisit citu email accountu prieks sita sviestsa! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Izskatās, ka luckyform.com veidotāji ir saņēmuši pietiekami daudz anketu Tiem, kas ziedo savu laiku pisinoties ar šādām muļķībām, iesaku gūglē palasīt par "betfair trading" - ievērojama peļņa, ja ņem vērā, ka dienā tam nepieciešams atlicināt tikai pāris stundas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 14, 2007 Author Report Share Posted April 14, 2007 Izskatās, ka luckyform.com veidotāji ir saņēmuši pietiekami daudz anketu Tiem, kas ziedo savu laiku pisinoties ar šādām muļķībām, iesaku gūglē palasīt par "betfair trading" - ievērojama peļņa, ja ņem vērā, ka dienā tam nepieciešams atlicināt tikai pāris stundas. Zinu shito lietu vyber,bet ar to ir arii riktiigs pisaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 hah tā lapa vairs neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now