sk8er Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) Nuu taa !! Labs vakars .. Sauc mani Nauris un niks ir sk8er, 19 gadi. Gign sabiedribā uzturos jau kādus 3 gadus... Pārsvarā serverī uzturos vakaros (tas ir no 17:00) peec darba un darba laikaa Un sestdienaas gandrīz visu dienu.. nu protams ja nav kaada party tad arii visu nakti! Komandas kuras apmietinātu būtu xslap xslay, lai iekustinātu tos, kas ir mazliet aizgulējušies. Un mans atbasts irr samuray & big_shit .. Edited April 13, 2007 by sk8er Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 nu izskatās normāls čalis, nekādus sūdus nav taisījis, domāju, ka var dot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 - tikko reģistrējies forumā, tāpēc daudz, ko nezina... + ir redzēts serverī nav mazgadīgs knariks neprasa daudz P.S. reģistrēts niks tev jau ir, ne? P.S.S. ja ir reg niks, tad rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Vai tad adminu jau nav pietiekami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Vai tad adminu jau nav pietiekami? sorry, ka atkal postoju, bet, ali, viņš prasa tikai vienu komandu! viņu par adminu nosaukt nevarētu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 jeega no tadam tiesiibam? , serveri ir gandriz vienmer kads admins kam ir slap , slay butu vismaz tad vel prasijis votemap .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 manas domas ir tādas, ka vajag serverī arī kādu jaunu adminu, daudzi vecie vairs nespēlē! kā droši vien teiktu peins - vajag jaunas asinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Nu nezinu, man liekas, šāda tiesību došana visiem pēc kārtas,kas prasa novedīs pie tā, ko nesen redzēju serverī - divi admini viens otru slajo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 regjistreets esmu ... nuu ja votemap paprasiitu .. zinaatu atbildi tapat. sakumaa pietiktu arr mazumu .... bet ja var taad votemap arii noderetu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) ja jaa..vareetu jau vareetu sk8eram iedot tiesiibas nu vismaz kau ko jau sitas kekss tiesaam ir pelniijis p.s sk8ter, veelu tev vieksmi acc dabuusanaa Edited April 13, 2007 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 lol, ba1ba vismaz shis pousts vinjai nedaudz konstruktiivaaks nekaa pirmais. man nav nekas pret skeiteri, bet manupraat adminu ir pietiekami. un ja geks spele darbdienu pecpusdienas/vakaros un pa brivdienam, tad tajos laikos jau toch kaads ir serverii. un jaa, tikai ar slap/slay - tas nav gluzhi iists admins. votenes toch vajag klaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 lol, ba1ba vismaz shis pousts vinjai nedaudz konstruktiivaaks nekaa pirmais. man nav nekas pret skeiteri, bet manupraat adminu ir pietiekami. un ja geks spele darbdienu pecpusdienas/vakaros un pa brivdienam, tad tajos laikos jau toch kaads ir serverii. un jaa, tikai ar slap/slay - tas nav gluzhi iists admins. votenes toch vajag klaat. ja kas, EDD..tad tas bija vnk izmeeginajuma pousts(mulkiigs, bet tomeer), jo ieprieks nevareeju poustot(kaut kas bija nojucis), bet Kaspars neizdzeesa nez kapeec araa to poustu .. saprori, viss ir ljoti vienkaarsi gan jau tev pieleca ceru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 visi, kas nav admini un kautko postēs šeit tiks uz dažām dienām atvaļināti no rakstīšanas forumā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Cik es ar skeiteri kopā esmu spēlējis, neko sliktu par viņu nevaru pateikt Nešaubīgi atbalstu un to darītu arī tad, ja viņš kaut ban tiesības prasītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 nu ja flashback saka, ka jāliek - tad jāliek neaizmirsti izlasīt noteikumus. p.s. plz nomaini avatara bildi p.p.s. laiku pa laikam būtu jāapmeklē forums, lai varetu rakstīt atmazkas par nepamatoto sleju sūdzibām p.p.p.s. kur big_shit posts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts