home Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ja es uztaisu webu piemeeram uz e107 vai es varu izdariit taa ka iehosteeju pa kkadiem 20ls savu veb dabuju domenu .lv un web iet ka man naw iesleegts dators, nu tip es savu webu ielieku citaa serverii ,bet editeet vebu varu caur pasa pc adminarea. ja juus zinat kaads kadu provaideri kas to piedavaa iedodiet plzz linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Nu par 20ls tu dabūsi domain name.lv uz 1 gadu Hostingu vari paņemt ārzemju pats es izmantoju Bezmaksas ārzemju hostingu ar 5Gb HDD space un bez reklāmām... Varu atsūtīt linku caur PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaveli90 Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Lecter said: Nu par 20ls tu dabūsi domain name.lv uz 1 gadu Hostingu vari paņemt ārzemju pats es izmantoju Bezmaksas ārzemju hostingu ar 5Gb HDD space un bez reklāmām... Varu atsūtīt linku caur PM Atsūti man lūdzu PM linku uz hostinga web! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 plz man ar PM ar hostinga webu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Visi bezmaksas hosti ir totlai suudi, iesaku panjemt labak kadu LV hostu (kaut pa paris LS menesi) kas piedava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 nu saproti, es piemeeram tos paris LS meenesii kkur citur izteereeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 da psc ja esi biezais (noobiks) kur6 grib velti izgrūst $$$ par sudīgu hostingu kur vieta 20mb par 10 Ls mēnesī tad lūdzu pārējie iet uz http://www.1111mb.com un taisa augshaa ar 10mysQl datene Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Lecter said: da psc ja esi biezais (noobiks) kur6 grib velti izgrūst $$$ par sudīgu hostingu kur vieta 20mb par 10 Ls mēnesī tad lūdzu pārējie iet uz http://www.1111mb.com un taisa augshaa ar 10mysQl datene Nujā, gign arī ir biezie noobiki, jo viņi arī NEhostē uz uber l33t free hostiem. Ok, varbūt tavs e107 var tur stāvēt, jo informācija tur ir mazsvarīga, bet pašu rakstīti webi diezvai jāliek uz kādiem h... hostiem.. p.s Piekrītu Gakh'am Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaz-men Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 gigns tad nopietni ar sho lietu ir aizravies bet mees parejie gan serveris noturaas lab jka menesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) par tiem pašu rakstītajiem web... Cerams ka tu ar to nedomāji gign, jo esmu redzējis vismaz vēl 5web ar šādu pašu izskatu [php-fusion] tikai banners cits un forums gign arī nav pa6u sarakstīts.... Un ja nemaldos tad web viņi tur uz sava serverdatora taka ja ņiHUJA nerubī tad Un nelien postos ja nav ko ieteikt dalbajob Edited April 18, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Lecter said: par tiem pašu rakstītajiem web... Cerams ka tu ar to nedomāji gign, jo esmu redzējis vismaz vēl 5web ar šādu pašu izskatu [php-fusion] tikai banners cits un forums gign arī nav pa6u sarakstīts.... Un ja nemaldos tad web viņi tur uz sava serverdatora taka ja ņiHUJA nerubī tad Un nelien postos ja nav ko ieteikt dalbajob Dauni nedirs daudz! worms nav nekāds tur Tu, ka ņemtu ļevu phpfusion ar 100 un 1 caurumu! Un, ka forums nav pašu rakstīts? Forumus faktiski neviens pats netaisa. + nosauc tad tos 5 web! ā jā kas tas par vārdu - 'serverdators'? ānujā, ko es tev prasu, Tu takš esi kārtējais 'stilīgais' patsjans, kuram dators nopirkts, ieķīlājot 1 istabu dzīvokli, bet kāda ta man daļa. Un īstenība domāju, ka es zinu daudz vairāk par tevim, un nevācu es postus, vēlos tikai pateikt, ka Tu smagi maldies. ājā, Tu laikam esi pelnījis vārnu, par lielu muti, bet mazu k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now