FreeLancer Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 I'm in.. FreeLancer a.k.a free- peedeejaa laikaa gan retaak, bet kopumaa nju diezgan kopsh saakumiem speeleeju.. 4 gadi buus apkaart jau.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ja nu vēl kāda brīva vieta būs, labprāt uzspēlēšu kādi 4 gadi varētu būt. Zivs tavs AVATAR rulzzzzz Nu es ceru,ka Tevi arii panjems Bet to gribetaju jau baigi baigi daudz sarodas(ka jau sakuma tika gaidits) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 kaadam gruuti ar logjisko domaashanu. esmu kaadas 3-5 reizes dzeests no foruma laukaa. kissik zajka! Kāds tur ar loģisko domāšanu sakars? love ya. vispār tu ne reizes neesi dzēsts no foruma laukā, vienkārši tavam iepriekšējam jūzerim tika nomainīts niks uz Bitiite, kas vienaa briidii tev apnika un tu piereģistrējies pa jaunu p.s. tur tāpat 4 gadi pat nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 kopsh cs_tank kad gign veel bija 3x3 jau sheit speleeju un cik atceros ne forums ne majaslapa veel gignam tad nebija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 gign nekad nav bijis 3x3. No paša sākuma bija.... bled... neaceros bet bija vairāk. Ā, īpaši vairāk nebija, laikam 8 slotu serveris. Nu, jā, bet tik un tā 5 gadi tie nevar būt jo tas viss notika 2003 gada sākumā, 2002 gada beigās. Lai gan, ja tā padomā, es vairs īsti neatceros, kad tika uzlikts tas 8 slotu serveris, tā ka, varbūt tas bija nedaudz agrāk. hm... laikam tā bija 2002 gada vasara. Tad tika uzlikts serveris un pieregots gign.lv tad mājaslapas vietā bija flash sūdiņš, ko 03 gada sākumā worms nomainīja ar pirmās lapas versiju. tātad, ja ir tā, kā saki, tad tu tiešām te esi pirmoreiz baigi sen spēlējis. Bet tā kā tu te pēdējo gadu īsti nerādies, tev tāpat nekādi 4 gadi nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 LAVRx 1,5 gadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 samuray davai uz skolu atpakaļ, mācies rēķināt, tev maijā būs tikai 3 gadi lai serverī spēlētu, forumā nav jāreģistrējas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Dr. Pepper. Es 1/1,5 gadu... Edited April 12, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 kaada skjirba iisteniibaa, bet tas ka sheit esmu sameeraa sen taapat ir skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 gignaa es speeleeju 2 meeneshus ScHnaPPi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Mazliet iespamoshu... kaa juus domaajat noorganizeet 50+ speeleetaaju speeli/speeles? Es mazliet atkaartoshos jo mani shis jautaajums tieshaam interese!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ck3d Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Es mazliet atkaartoshos jo mani shis jautaajums tieshaam interese!!!!! omg! No visiem izvēlesies , tos kuri spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) uh...jau 80 pieteikushies...tad jau sanaaks taa ka 4. komanda arii jaataisa. =] Edited April 12, 2007 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 uh...jau 80 pieteikushies...tad jau sanaaks taa ka 4. komanda arii jaataisa. =] Manliekas vnk jabeidz pieteiksanas un jasak kaut kas skirot pa vietam, samuray? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Pietikties vairs nevar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 rīt pēdējā diena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) GIGNA:Speleju 5 meneshus(Bishku ar nedelu 2 apstaju) Un ar citiem nikiem Un Niks: uvex Tad es NEW School ja visp tieku? Edited April 12, 2007 by uvex Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 snaikers 1gads Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 x.cOn R00L^ 1,5 GADI Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 samuray ir kāda nojauta ap cikiem tas vis varētu norisināties, ja notiek šonedēļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Prosta pi***** kāda varza savākusies + 1/3 nepazīstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Tape ka nepazisti tapec nevaram spelet?Ka man shon patika nuke ar ^ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rideN Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Taa kaa nekur neizlasiju, ka cilveeki bez regotiem nikiem un jauninjie nedriikst piedaliities, tad nu es arii pameeginaashu. Niks: ridEN GIGN'aa uzturos apm. 1.5 nedeelju. Edited April 12, 2007 by rideN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Taa kaa nekur neizlasiju, ka cilveeki bez regotiem nikiem un jauninjie nedriikst piedaliities, tad nu es arii pameeginaashu. Niks: ridEN GIGN'aa uzturos apm. 1.5 nedeelju. Lai piedalītos ALLSTAR GAME jābūt zināmam gign aprindās Tad sanāk tā, ka tu neproti lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Es tad vareshu spelet..? Es pie tiem 80+/- neesmu pieskaitits!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts