bencik Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 O super serveris ir !!! Paldies MX my skype name bencik86 Es domaju labaak nopietnu turniiru 5x5 vai 7x7 KAroch visi, kas grib palidzeet rakstat man uz meilu [email protected] Es ceru, akd augstakie pranjiki neiebildiis, kad mees zem Gign kaut ko veidojam? p.s. Runajot par Allstar game !!!! Kur tad veel muusu D team Inferno un pilnigais fps zudums ar smoke granaataam, un tad slaktins uz aklo Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Es ceru, akd augstakie pranjiki neiebildiis, kad mees zem Gign kaut ko veidojam? Ja paši slinki, tad mēs izveidosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 huh..beidzot sanjemos un visu izlasiju... D tiims spridzinaja... wnk roollz visi tornji lekashanas @cbble un dziedashana - kad es biju jauna meita joptvaju matj kr4 ideali un ba1binjas un bencika sarunas wsp sita nost no kreesla btw visi parejie @ kojas domaja ka es esmu nojudzies jo speleju uz ausitnjam un tik pa mic bazareeju.. kr4 domaju no malas stiliigi eeee bencik kr4 es ar pievienojos turniiram of course ja mani kads njems un riikot ... no prooblem atdoshju riikoshanai sevi visu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 njemiet mani arii, sore, ka 2. speelee pret D tiimu sanaaca nedaudz iefragot (TAS VAIRS NEATKAARTOTIES ES ZVEERU!!!!111111111), mums vienkaarshi komandaa nebija iistie fanbringeri... D TIIMS LU4IJS, D TIIMS 4TW! mans sapnis ir uzspeleet kopaa ar forshajiem D TIIMA chaljiem, plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 njemiet mani arii, sore, ka 2. speelee pret D tiimu sanaaca nedaudz iefragot (TAS VAIRS NEATKAARTOTIES ES ZVEERU!!!!111111111), mums vienkaarshi komandaa nebija iistie fanbringeri... D TIIMS LU4IJS, D TIIMS 4TW! mans sapnis ir uzspeleet kopaa ar forshajiem D TIIMA chaljiem, plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Nepielien!!11 Hmm, tad kādu nākošo rīkot? Tādu nopietnu vai riktīgu mjaso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 Cik zinu ar 5x5 serveriem nevajadzētu būt problēmām, Gignam ir kādi 2-3 CW serveri, tā kā ar worma piekrišanu viss varētu arī sanākt. DEMKAS pirmajā postā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 fps 0 spārdija iekš inferno Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 ā un te bija pāris cilvēki, kas izteica vēlmi pēc gign ventrilo kanāla, tad nu es arī vienu dabūju iekš cs.4id.lv ventrilo servera, visiem nebūs viņam pieeja, tikai zināmajiem čaļiem, kanāla pw var dabūt no manis! PM me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 man radās žilbinoša ideja ,lai mums būtu jatrāk iekš'GIGN varētu vakties ventrilo. protams, tas neattiecās uz schnappi veidīgaijiem, bet nu tā, savējie tipo. Psc besii ko tu vari visu laiku kko man likt virsu? Kaapeec tas uz mani neateiktos us schnappi veidiigajiem kas es sliktaaks ka citi, tas ka tu speelee gignaa ilgaak un vairaki tevi paziist nenozzimee ka tu varii kko teikt man or izlemt! kas tu tee kaads un cerams ka tu nenoteiksi kas speelees un kas nee,iespeejams ka kaads cits arii panemss mani kkur! P.s hallow uz manu adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 šnapī veidīgais tika izmest kā globāli saprotams jēdziens par spēlētējiem, kas ir pokemonu vecuma un tikko sākuši spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 davaidavaidavai, kautko jautru atbalstu, 5x5 mani varēs izmantot tikai kā šaujamo lelli ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Nu 5vs5 skjiet butu kaa parasts CW,un parak daudz jautriibu 5vs5 arii neuztaisisi par nozhelu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 P.s hallow .gif uz manu adresi ubilo nu, protams, ja buus 5x5, tad jau tas buus parasts caps un aakstiishanas tur nebuus, un reaali ko tad 5 cilveeki var zamutjiit? jautraak 15x15, jo var normaali izaardiities! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 es domāju, ka 15x15, nē! tad drīzāk k-kādi 10 versus 10. tas ir reālāks skaits un nav jāmeklē ūberserveris ar ūber mapēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Jautaajums ir vai gribaas nopietnu cup vai vnk for fun ? Manuprat for fun bija allstar game, tie kas nemaceja to noverteet un devaas pec karteja killa, tagad butu lieliska iespeja pieradiit savu skill 5x5 butu visrealaak, un peec tam jau ir iespeja savakt cilvekus un uztaisiit 15x15 Spring killing party Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 par 5x5 esmu ar visām 4ām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Damn, es atkal noflegmojos un nokavēju reģistrēšanos, fuk. Man veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Zheel, bet laikam pagaidaam klusums. Aaaa pats reeciigaakais ir tas, kad tu raksti tjipa man taa, kad es neko nesaprotu, tjipa esmu lox - GIGN kaps tas ir tikai tāpēc, ka to rīko GIGN nevis visādi benčiki un kamēr GIGN nesāk neko darīt tikmēr arī nekas nenotiek !!! Un tjipa es tapat neteicu paris postus augstaak, ja Gign negrib tad es varetu lidz pasaules malais skriet, un nekas man nesanaaktu. Un es tjipa neprasiiju atlauju Gignam vai nebutu nekas pretiim, ja mees uzriikotu kapu. Tu esi vnk paredzams Vnk kaa jau es teicu, nemeklee atmaskas Varbuut parak daudz te cilajos, bet tie, kas mani zin, kad vnk par savu taisnibu pastaaveeshu vienalga, kas man buus pretiim Es neko sliktu negribeeju, gribeju kaut ko iekustinaat, tu to visu parveert par noziegumu p.s. Shaja gadijuma taisniba ir gan tev Macho gan man, diemzheel tu laikam nekad nepiekaapies Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Ko jūs varat ņemties par elementāru lietu. Protams, ka pirms tiek taisītas aptaujas u.c. ar CUPu saistītas lietas ir jābūt skaidrībai, ko tad īsti grib un var uzrīkot. Lai šī skaidrība būtu, tas loģiskā kārtā ir jāsaskaņo ar GIGN vadību. Manuprāt, pašsaprotama lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Es tože gribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) Ko jūs varat ņemties par elementāru lietu. Protams, ka pirms tiek taisītas aptaujas u.c. ar CUPu saistītas lietas ir jābūt skaidrībai, ko tad īsti grib un var uzrīkot. Lai šī skaidrība būtu, tas loģiskā kārtā ir jāsaskaņo ar GIGN vadību. Manuprāt, pašsaprotama lieta. Ehhh.... labi nematies pashi savaa katlaa, gribeju palidzeet, bet kaa citreiz saka, ir reizes, kad labaak nevajag, laikam shii ir viena no tam, gan jau uz peteriem kaut ko saveidosim Edited April 25, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Ehhh.... labi nematies pashi savaa katlaa, gribeju palidzeet, bet kaa citreiz saka, ir reizes, kad labaak nevajag, laikam shii ir viena no tam, gan jau uz peteriem kaut ko saveidosim Kāpēc tu nevarēji privāti ar macho pārrunāt, kas un kā, pirms sāki kaut ko darīt? Tas arī būtu manis minētajā gadījumā neeksistējošo un jebkurā gadījumā nevajadzīgo konfliktu risinājums. Nav jau runa par to, ka ir slikti palīdzēt. Vajag tikai saskaņot un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Viss tika izrunaats un aprunaats, un nonacaam pie taa - nekaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Viss tika izrunaats un aprunaats, un nonacaam pie taa - nekaa . pateikšu skaidri un gaiši - vai nu pis pa muti vai pis prom. prom - no visas ģēlas par turnīra rīkošanu, jo ne tu viens kaut ko sarīkosi un ne tev vienam ir jēga kaut ko mēģināt sarīkot. Mani fascinē tas kā cilvēkam var NEDALEKT, ka ir lietas, kur nav jābāž deguns. GIGN turnīrs ir mūsu darīšana, so stay the fuck out of it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Roger that Captain, business mine or yours, just tried to do the best, and im still suprised how you still think than i was going to make this cup, and make it alone No hard feeling good luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts