novijas Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) nick- NoViJaS Speleju praktiski 1.0 gadu GiGnA 6 menesus Edited April 11, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 GIGNAA aktiivi speleju kadus 6 meenesus. Nick HaiZivS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) gribeeju piemineet speleetjau slc, nezinu cik sen speelee bet man liekas kkaadi 3 gadi jau te ir laikam... iemesls kapeec vins tagad nevar pieteiklties ir koris un ar kori shameejais aizbrauca uz shveici dziedaat un maajas buushot tikai naakamnedeelj kkad taa kaa vins arii pagaajushajaa gadaa piedaliijas zem vidusskolas, moska sho var arii shokad pierakstiit kkur domaaju ka pasakumu vins garaam laist negribees Edited April 11, 2007 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 eseseseses, ē, 1.5 gadi~ ?!? ar savu netu, šķiet esmu te Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) eee samuray es arii veeleetos speeleet! es tipa biju raxtijis ka gribu speeleet halow life topicaa! PS man liekas ka kaadu 1,5 vai divi gadi jau shauju gignaa Edited April 11, 2007 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 eee samuray es arii veeleetos speeleet! es tipa biju raxtijis ka gribu speeleet halow life topicaa! PS man liekas ka kaadu 1,5 vai divi gadi jau shauju gignaa bet fomumā pieregojies pagājušogad augustā ? O,O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 bet fomumā pieregojies pagājušogad augustā ? O,O Manliekas ka fourums un pass CS ir divas dazadas lietas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 bet fomumā pieregojies pagājušogad augustā ? O,O kaadreiz speeleeju ar nick blanch_e tpee nick LAVRx ir laikam no augusta! pat iisti nezinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Manliekas ka fourums un pass CS ir divas dazadas lietas! es kaut kur teicu, ka tās ir vienādas? forums ar serveri ir diezgan saistīti, viens ar otru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 heh, varēji jau pierakstīt, ka daļēji kopīraiti uz šo pieder man pats pieteiktos uzspēlēt. nez vecā vai vidējā skola. ~3ar pus - 4 gadi kopš esmu sācis apgrozīties šajos platuma grādos. tik jautājums. vai uz servera stāvēs busteris? ( kautkā negribēju iedziļināties lasot visus visus postus un meklēt šo informāciju ) jo man vēl ar vien šamējais nestrādā. esmu pa slinku, lai kaut ko čakarētu un mēģinātu te mainīt setingus lai šis sāktu strādāt. tādēļ arī esmu palicis tāds diezgan neakatīvs ši komjunitija darbinieks :/ edit: čota palasīju biki postus un kaut kā daudzi te raksta ka te spēlē gadus 2-3, bet es čota neatminos daudzus, laikam paliek uvecs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMES Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Veelos pieteikties pieredze 1 gads gignaa 5 meeneshi niks JAMES Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Oi labzz =]]] Nick - SheYn Nospeeleets gignaa - 2 gadi,mosh 3,kas to lai tagad vairs zin =] p.s pagaashais All Star games bija patieshaam izdevies pasaakums,ceru,ka shis arii izdosies. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Bļa, kā man patīk, ka katrs otrais te piefantazē kādu pusgadiņu - gadiņu klāt. Un jā, welcome ex-čīteri, es domāju, ka cilvēkiem, kas ir šeit čītojuši un tikuši nobanoti, noteikti vajag dot tādas privilēģijas, kā atļaušana spēlēt ALL-STAR spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ja vel ir briiva vieta tad es varetu megjinat (apmeram 1-1.5gadi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 esmu te jau 2 gadus ar kapeikām. piederos pie vidusskolas. es balsotu pa 22. datumu, jo šo7dien tā sūdīgāk ar laiku, bet ta jau redzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Es arii esmu par 22. datumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 samuray davai uz skolu atpakaļ, mācies rēķināt, tev maijā būs tikai 3 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) cilveeks 5 gadi Edited April 11, 2007 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 cilveeks 5 gadi lawl, es varu iedomaaties - viss tiims kko tur mutjii, taisa kkaadus prikolus, cilveeks seezh kkur pasleepies un gaida, kad varees kaadu muguraa noshaut un peec katraam 35sec raksta "/rank", "/top15" Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ck3d Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) lawl, es varu iedomaaties - viss tiims kko tur mutjii, taisa kkaadus prikolus, cilveeks seezh kkur pasleepies un gaida, kad varees kaadu muguraa noshaut un peec katraam 35sec raksta "/rank", "/top15" +1 btw: ja mani kaads njem , es kadus 9 meneshus. niks : m1lk1js Edited April 11, 2007 by h4ck3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) PAPA, piesakas pie oldschool ja var ! No sakuma speleju pa nick C. RusH. Tagat esmu labi pazistams kaa crushiiLlAaA Apmeram 1.5-2 gadi Edited April 12, 2007 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 nick sye 4-5 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 cilveeks 5 gadi Vaaaaj velvienam grūti ar saskaitīšanu. Joined 17-March 04 - man sanāk tikai 3, pēc pāris dienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 kaadam gruuti ar logjisko domaashanu. esmu kaadas 3-5 reizes dzeests no foruma laukaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) ja nu vēl kāda brīva vieta būs, labprāt uzspēlēšu kādi 4 gadi varētu būt. Edited April 12, 2007 by Purva-Zivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts