AmE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Vai man vienīgajam ir gļuks kad Uzspiež uz CS stati (@ gign.lv) rādās skaidra ķīniešu valoda? Nezinu vai šāda veida topics jau ir bijis [nevarējus atrast], bet nu lūk... šāda problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Vai man vienīgajam ir gļuks kad Uzspiež uz CS stati (@ gign.lv) rādās skaidra ķīniešu valoda? Nezinu vai šāda veida topics jau ir bijis [nevarējus atrast], bet nu lūk... šāda problēma. man viss normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Nezinu kas tur tev ar kompi man viss normāli nekādu ķīniešu nav. Encoding maybe pamēģini Baltic uzliec x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Ok... paldies... es vnk nefiga nevaru saprast kas tur rakstīts [EDIT] Esmu banāns... Tur bija cita valoda [EDIT] Varat klopēt ciet Edited April 9, 2007 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 skaidra ķīniešu valoda? ko tu neteiksi, mož izlasīt ar vari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 skaidra ķīniešu valoda? ko tu neteiksi, mož izlasīt ar vari? Paga bet kaa var uzlikt to kjinieshu valodu,moshk kads tagad var palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 daaa... tur pašā apakšā tip ir select language... tur arī skaties... Man vienmēr ieejot ir ķainizeru valoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Debīls Topiks! Viss iet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 EEE labais es domaaju ka man vieniigajam ir taa !! Man arii radaass kjiiniesu burti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts