eM` Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Clan - War Servera pagatavošana! Šo modu taisīju es pac, tālākai publicēšanai sazināties ar mani! Copyright @ eM` Modu var novilkt šeit Pakā ietilpst viss vajadzīgais: Jau nokrakots swds.dll! Liblist.gam uzstādīts pēc vajadzībām! Server.cfg savadīti vajadzīgie konfigi! Booster ''pinga mazināšanai''! Visas Clanwar vajadzigas komandas! Cw mods strādā bez AmX! Lietošanas pamācība: No sākuma jums ir jaizvēlās sava Cw Servera rcon parole, jebkāda kuru jus izmantsiet ikreiz spēlējot Cw vai rīkojot kādu turnīru! To var nomainīt ejot šeit - Mapes atrašanša vieta, manā gadījumā - C:\Clanwar-rcon\cstrike\server.cfg failā jus pa vidu atradīsiet rcon_password *********** Izmainat peimēram uz rcon_password 123456789 Kad parole uzstādīta jaizvēlās servera parole bez kuras nevarē ieiet serverī ( var arī paroli nelikt ) Ejam - manā gadījumā - C:\Clanwar-rcon\Cstrike\server.cfg un iekšā atrodam sv_password "" un ierakstam sev vēlamo paroli. Piemēram: sv_password "clanwar" Uzstādam serveri uz konsules režīmu : Ejam: Manā gadījumā C:\Clanwar-rcon\Saīsne un atrodam shortcutu ( saīsni ) Spiezam ar otru peles taustiņu un pie target norādam pareizu hlds.exe atrašanās vietu! Pārējo atstājam kā ir. Palaižiet saīsni! Iejiet Cs'ā un ierakstie rcon_password izvēlētā_parole // Rcon komadas rcon aiziet - Kad sākās spēle rcon nazi - Visiem spēlētājiem tiek nosūtīts info ar to ka ir nazu raunds un jāiet a1 rcon 1 - Restarts pēc 1 sekundes rcon 2 - Restarts pēc 2 sekundēm rcon 3 - Restarts pēc 3 sekundēm rcon warmup - Iesildīšanās raundi rcon rr - restart round rcon map mapes_nosaukums - Nomainīt mapi Tas arī viss! Vēlreiz atgādinu, ka Cw modu var Lejuplādēt šeit'>Spežot uz ši linka , lai fails būtu pieejams vispirms jāpieregistrējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 // Rcon komadas rcon aiziet - Kad sākās spēle rcon nazi - Visiem spēlētājiem tiek nosūtīts info ar to ka ir nazu raunds un jāiet a1 Visi cw taču nav dd2. Ja spēlēs citu mapi, tad kas rādas? Arī a1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Tādā gadījumā var izmantot vienkārši say un zona uz kuru iet =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 super veids, kaa trakerii dabuut paaris regotus cilveekus [mani ieskaitot ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Tikpat labi varēju ielikt yy.lv =] Trakerī man likās vieglākais un arī labākais variants ( arī par tiem lietotājiem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Paldies, varbūt noderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Velak novilkshu! Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
waD Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Nice! Respect to eM`... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 kapēc man šķiet ka Gan adminam gan spēlētājiem ērtāk un patīkamāk būtu izmantot amxx CWpluginu..(To arī vieglāk uzlikt un viss notiek automātiski - gan nazhi gan viss pārējais....) Bet par darbu tāpat respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts