HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 tip, vienā serverī man uzlikts acc, viņš man iekopēja lūk šo, kas man liek saprast, ka ir uzlicis : <?BloodyFire?>? "HoLLow^LiFe" "parole" "bcdeij" "a"... bet lieta tāda, ka es ejot serverī ievadu setinfo.. tip viss čiki.. bet acc nav. un tad viņš man uz vēlviena nika lika, tas pats.. nu karoče ahujenā mistika. gribēju zināt, mož kādam, kas līdzīgs ir bijis, un kas varētu būt pa vainu... ? EDIT: es bez setinfo ievadīšanas tieku serverī, kas liecina, itkā, par to, ka nav acc uzlikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Moš viņš nepareizi liek? Viņš kā tev lika ar amx_addadmin vai iekš users.ini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 Moš viņš nepareizi liek? Viņš kā tev lika ar amx_addadmin vai iekš users.ini? to es nezinu, bet nu tur k-kas nav kā vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 <?BloodyFire?>? "HoLLow^LiFe" "parole" "bcdeij" "a" A tu vari paskaidrot kas <?BloodyFire?>? tas ir???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 A tu vari paskaidrot kas <?BloodyFire?>? tas ir???? tas ir cilvēks, kas man acc deva, tas ir kopētns no mIRC. ā, un 10% warn level tu u dumbass. EDIT: kāds prieks bija viņam iedzīt pēdējo naglu zārkā! ban 4 life, motherfucker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 A tu pateiktu par ko man tu uzliki warn???? es tikai paprasiiju PSC neko neizdariiju un dabuuju warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 A tu pateiktu par ko man tu uzliki warn???? es tikai paprasiiju PSC neko neizdariiju un dabuuju warn kā viņš var postot ar 100% warn level? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 kā viņš var postot ar 100% warn level? warna bezjēgā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 nu, lol, viņš tik daunisku postu ielika, ka te warn vnk prasās!!!!!!!!!! samuray, kā var rasties šāds jautājums? tip, es viņam tagad teikšu, nu tu tak zini, to tu BloodyFire, nu tas 4tus admins galvenais. nezini? aa nu, dziivo Ogree, ja... lol, es lieku warn atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 nu, lol, viņš tik daunisku postu ielika, ka te warn vnk prasās!!!!!!!!!! samuray, kā var rasties šāds jautājums? tip, es viņam tagad teikšu, nu tu tak zini, to tu BloodyFire, nu tas 4tus admins galvenais. nezini? aa nu, dziivo Ogree, ja... lol, es lieku warn atpakaļ. tu nevari iedomāties, ka viņš varbūt pat nezin, kas ir MIRC? ja viņš kaut ko stulbu būtu uzrakstījis tīšām, bet vai jāsoda par to, ka viņš grib uzzināt kaut ko jaunu? es vispār domāju, ka viņš nejautāja par to niku, bet gan par tiem klučiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 tu nevari iedomāties, ka viņš varbūt pat nezin, kas ir MIRC? ja viņš kaut ko stulbu būtu uzrakstījis tīšām, bet vai jāsoda par to, ka viņš grib uzzināt kaut ko jaunu? es vispār domāju, ka viņš nejautāja par to niku, bet gan par tiem klučiem! kuru tas kasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 kuru tas kasa. esiet tolerantāki pret cilvēkiem kas nepārzin visu tik labi kā jūs. Ko zin, varbūt tāds vispār forumu nav lietojis un pēc paskaidrojuma viņš visu sapratīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 esiet tolerantāki pret cilvēkiem kas nepārzin visu tik labi kā jūs. Ko zin, varbūt tāds vispār forumu nav lietojis un pēc paskaidrojuma viņš visu sapratīs. šitais te ir padzīvojis pietiekoši ilgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts