DoLLaarS Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Cau....ir kaadas iespeejas nomainiit ID ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Cau....ir kaadas iespeejas nomainiit ID ??? Jā. Nopirkt jaunu PC. Bet tu tak teici : Drīz spēlēšu Gignā!!! vairs to4na ne4iitoshu! Laimīgu taciņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Es spēlēšu no sava datora ja nomainiisu ID ! bet ja nee tad no 2. dakja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Jā. Nopirkt jaunu PC. 1) IP nevis ID 2) IP tev piešķir ISP tb provaiders, nevis dators 3) *** (šeit bija txt, kā nomainīt IP) edit: tā kā tu čīto, tad neko tev neteikšu edit2: hijacked, aizej padirs pats tu pēdējā laikā žebērkli pa daudz virini edit3: sorre, vnk gignā nekapāju, so man tie id ir pie dirsas. domāju, ka id ar ip sajauci Edited April 7, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) btw: Cēneri worm'am uz kontu un būs čiki piki! cash^: Dibil ? Slima suņa murgi , ko tu tur raksti. Palasi vairāk forumu , pirms ver vaļa žebērkli. Edited April 7, 2007 by hijacked Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 1) IP nevis ID 2) IP tev piešķir ISP tb provaiders, nevis dators 3) *** (šeit bija txt, kā nomainīt IP) edit: tā kā tu čīto, tad neko tev neteikšu edit2: hijacked, aizej padirs pats tu pēdējā laikā žebērkli pa daudz virini Nevis IP bet ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nevis IP bet ID lētākais variants ir 10ls uz manu vai worma kontu. Nopietni. Citi varianti ir daudz dārgāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 lētākais variants ir 10ls uz manu vai worma kontu. Nopietni. Citi varianti ir daudz dārgāki. kaadi būtu dārgākie varianti! vēl ir variants spēlēt CS uz portatīvo datoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 kaadi būtu dārgākie varianti! vēl ir variants spēlēt CS uz portatīvo datoru! ir variants 15ls uz manu kontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 ļoti izdeviigs variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) kaadi būtu dārgākie varianti! vēl ir variants spēlēt CS uz portatīvo datoru! ir. bet tev vaidzēs tāpat 10 ls priekš reg nika, lai norm spēlētu. 356 dienu laikā 301 pousts. Edited April 7, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 ir. bet tev vaidzēs tāpat 10 ls priekš reg nika, lai norm spēlētu. 356 dienu laikā 301 pousts. rusty nesaprat utevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) rusty ar to bija domaajis, ka ja tev nav reg nika, tad speeleet gign'aa ir sameeraa gruuti, jo tu patstaaviigi tiec izkickots deelj kaada regota speeleetaaja. & vieniigaa iespeeja kaa vinju pieregot = 10ls Edited April 7, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 rusty ar to bija domaajis, ka ja tev nav reg nika, tad speeleet gign'aa ir sameeraa gruuti, jo tu patstaaviigi tiec izkickots deelj kaada regota speeleetaaja. es nesapratu to par 365 dineaam un 301 posta !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 es nesapratu to par 365 dineaam un 301 posta !!! paaugsies, sapratīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 paaugsies, sapratīsi! ok! lielais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 kaadi būtu dārgākie varianti! vēl ir variants spēlēt CS uz portatīvo datoru! dārgākie varianti ir jauns dators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Šis topiks ir panesies nost no tēmas, bet nu labi. Man ir sacēlies(lol) jautājums. Kas īsti ģenerē to gandrīz unikālo id? Nomainot mātesplati id nomainīsies? a procesoru? Tas ir kautkāds visu datora kišku kopsaucējs vai kautkas cits? Man tas neko tāpat nedod, bet vēlos palikt par kripatu "gudrāks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Šis topiks ir panesies nost no tēmas, bet nu labi. Man ir sacēlies(lol) jautājums. Kas īsti ģenerē to gandrīz unikālo id? Nomainot mātesplati id nomainīsies? a procesoru? Tas ir kautkāds visu datora kišku kopsaucējs vai kautkas cits? Man tas neko tāpat nedod, bet vēlos palikt par kripatu "gudrāks" ka tik tu ari neesi nobanots Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Man liekas, ka es zinu un es pat zinu, kā to nomainīt P.S. 9.99 Ls uz manu kontu un es padalīšos ar savu gudrību Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Man liekas, ka es zinu un es pat zinu, kā to nomainīt P.S. 9.99 Ls uz manu kontu un es padalīšos ar savu gudrību biznesmenis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 biznesmenis... A kam tagad viegli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Šis topiks ir panesies nost no tēmas, bet nu labi. Man ir sacēlies(lol) jautājums. Kas īsti ģenerē to gandrīz unikālo id? Nomainot mātesplati id nomainīsies? a procesoru? Tas ir kautkāds visu datora kišku kopsaucējs vai kautkas cits? Man tas neko tāpat nedod, bet vēlos palikt par kripatu "gudrāks" to jau nu mēs neiesim nevienam teikt. flashback, nē tu nezini. Vari man ticēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLLaarS Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 to jau nu mēs neiesim nevienam teikt. flashback, nē tu nezini. Vari man ticēt. Varbūt kāds man pazīstams dator speciālists zinās Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 viena pietiekami gudra doma galva ir , bet tapec jau neieshu izmegjinat 50/50 ka ari izdotos nomainit ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts