ljaron Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Mani interesē tavs IQ līmenis, protams ja tu zini, kas tas tāds ir nu gudrs gudrs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ha ha, un pasaki ka tā vēl nav, viņš tikai visiem dir** māk kgan pats neko nejēdz un vēl baigi kruts jūtas. Varētu atvaļinājumu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 juus takaa mazi beerni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Kr4 es sodien pameiginaju uztaisit addonu kura ir Zombie vs Predator Viss iet norm ar 6iem pa6iem pluginiem Se skataties BIldi Edited April 9, 2007 by kong Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Kr4 es sodien pameiginaju uztaisit addonu kura ir Zombie vs Predator Viss iet norm ar 6iem pa6iem pluginiem Se skataties BIldi Kaa tev kong sokas ar amx adona taisishanu kur ir tas forshais zombie mods man nesanaca nerubiju to amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 aa starp citu tu devi to pluginu kur tas zombie mod uz amx vinjam tur truukst dazhi faili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ai labak parastu serv ja tik kadam nav ko darit uzlikt kautkadu mod piem zombie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) ai labak parastu serv ja tik kadam nav ko darit uzlikt kautkadu mod piem zombie. Parasts ar laiku apnik ja patik parasts luudzu spele,bet man patik ljoti zombie mod aa gest3r es pamaniju to ka tu shon aktivs esi palicis ljoti gribi daudz postus savakt galvenais neko sakarigu neesi uzrakstijis un akal man gribaas lamaties :@ Edited April 10, 2007 by easports Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts