SuperRembo Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Taka sis lietas man dzive nekad netika eksperimentetas + - vienu ideju velos istenot, bet prieks ta jazin dazas lietas. 1. Kur dabut CSDM modu ar visiem pluginiem! 2. Vai vins svaidis pa visu karti pretiniekus adzimstam, jo atceros bij versija kur baze piedzimst. 3. Vai si lieta stradas ka punkta 2. bija minets, ja nebus standart kartes, bet bus kada piemeram cs_ice_assaul ??? p.s Nepatemai, kadu iesakat FTP serveri kur pec 30 dienam nebeidzas laiks viegli regulejams utt. p.s.s Kas palidzes noregulet atrast FTP un uzstadit sazinaties var (pharaoh89) Es vinam uz FTP atsevisku lietotaju sataisisu ar rezervetiem 5gb atminas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Taka sis lietas man dzive nekad netika eksperimentetas + - vienu ideju velos istenot, bet prieks ta jazin dazas lietas. 1. Kur dabut CSDM modu ar visiem pluginiem! 2. Vai vins svaidis pa visu karti pretiniekus adzimstam, jo atceros bij versija kur baze piedzimst. 3. Vai si lieta stradas ka punkta 2. bija minets, ja nebus standart kartes, bet bus kada piemeram cs_ice_assaul ??? p.s Nepatemai, kadu iesakat FTP serveri kur pec 30 dienam nebeidzas laiks viegli regulejams utt. p.s.s Kas palidzes noregulet atrast FTP un uzstadit sazinaties var (pharaoh89) Es vinam uz FTP atsevisku lietotaju sataisisu ar rezervetiem 5gb atminas. 1. ZIP fails 2. Ja tu uzkonfigure lai svaida, tad svaida, ja nee - tad nee! 3. Uz standarta karteem, ja uzkonfigureets lai 'svaida' - jaa. Nestandarta, ja neesi uztaisiijis spawn cfg, tad nesvaida vinaas. FTP serveri nezinu. HTTP: Izveelies 1 no ~1000 Ja FTP servera progammu tad prasi itaalietim - AIM: ezzetabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 p.s tas kordinatas prieks Spawn, ari izmantojas teleport jaa ??? Ja jaa, tad varat pateikt teleport komandu un kadus laukus jaiezime ^^ pameiginasim uzstaisit savus spawnus Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 p.s tas kordinatas prieks Spawn, ari izmantojas teleport jaa ??? Ja jaa, tad varat pateikt teleport komandu un kadus laukus jaiezime ^^ pameiginasim uzstaisit savus spawnus Es nedomaaju ka CSDM spawn taisiishana ir savietojama ar teleport.amxx... CSDM bija spawn editors, nostaajies kur vajag spawn, ieraksti konsolee komandu, tur buus menu: Komanda: edit_spawns un tur buus izveelne ko dariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 kamer taisu OS jaunu prieks servera uzjautasu, a tas spawn editors ir ieklauts taja ZIP ?? vai Console kada komanda ??? Thx ieprieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now