kaza4ok Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Nu ja kādam ir apnikuši tie PUB modi.. tad varu piedāvāt šādu pluginu- 1 Cilvēks(Ts) ir neredzams, un viņš ir viens pats team`ā.un Ir 10 CT(parasti CT) tad viņiem visiem viņš ir jānošauj un, kas nošauj tas pārvēršas par neredzamo T.. Tā diez ko reāls plugins .. EDIT:Terrors ir ar nazi un viss cvar - sv_invis 1 on/0 off Edited April 5, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 kūļ ut2k4 šitā mode saucas mutant vai kaukā tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Nē šitas saucas Invisible Man Mod P.S. kūl kūļ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nu ja kādam ir apnikuši tie PUB modi.. tad varu piedāvāt šādu pluginu- 1 Cilvēks(Ts) ir neredzams, un viņš ir viens pats team`ā.un Ir 10 CT(parasti CT) tad viņiem visiem viņš ir jānošauj un, kas nošauj tas pārvēršas par neredzamo T.. Tā diez ko reāls plugins .. EDIT:Terrors ir ar nazi un viss cvar - sv_invis 1 on/0 off Man servaka kadreiz bija sitas plugins. Nedaudz glukoja ieslegshanas/izslegshanas CVAR bet plugins - VERY FUN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Varbū vaina bija tavam pluginam .. šim viss Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Jautrs plugins thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 hehe.. najs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Man servaka kadreiz bija sitas plugins. Nedaudz glukoja ieslegshanas/izslegshanas CVAR bet plugins - VERY FUN! vovo man ari bija es ieslidze man vin6 iesledzas uzspiezu lai izsledzas paradas ka izsledzas bet neizsledzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now