FuNk1Y Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Savienoju visus vadus, bet kompis neuzrāda jauno cietni. Vai ir Biosā kkas jānorāda, itkā skatījos, bet neuzgāju neko derīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Hmmm, tu tipa noņēmi veco un pieliki tikai jauno? Man ar bija problēma, ka nopirku 250 gb disku, bet vienu pašu nevarēja pievienot (neuzrādija nekur), nācās likt 10+250 (kompis vecs bija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 diez vai vaina vareetu buut BIOSaa, tu jau mums screen neatsuutiisi ar vajadziigo BIOS info. Vai arii - parbaudi vai PSU (THE Klucis kas suuc elektriibu no tavas sienas) sagaadaa pietiekami daudz energijas PC (pa 12v rail) ja nee - perc jaunu. Piem. atvieno CDROM, ja iet abi HDD, tad PSU ir vainiigs. Windowsaa pameeginaaji skatiites? ja tev piemeeram C:\ HDD1 D:\ HDD2 E:\ CDROM tad neformateetais HDD buus F:\ ieej START spied RUN... raksti CMD spied ENTER raksti FORMAT F: -y spied ENTER gaidi... tas viss ko varu ieteikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 viss kārtībā, man Disk Managament neuzrādīja, jo nebija SATA draiveris. Uzinstelēju un uzrāda Gan jau ar kādam noderēs šis topiks =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 viss kārtībā, man Disk Managament neuzrādīja, jo nebija SATA draiveris. Uzinstelēju un uzrāda Gan jau ar kādam noderēs šis topiks =] kas, tev windows 98? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 kas, tev windows 98? Nee takš, vnk XP tak SATA driveri nav iekļauti, jo manuprāt kad 2001 gadā XP izlaida, nebija SATA? eniivei, no matesplates CD uzinstelēju un ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 psc man ar sitais ir nu jau kaadu pusgadu-mana probleemas risinaashana:tieshais rr un sataII hdd piesledzas.bet eniiwei kadus tieshi tos sata draiveri jaameklee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 es domaaju ka SATA draiverus vajag tikai ja ir RAID konfiguraacija? Man laikam del ta ka SP2 ir uz WinXP diska viss ar SATA ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 un ka ar jumer`iem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 (edited) Man tak ar SP2, bez tā es ilgi nenodzivotu Jumperi attiecas uz vecajiem IDE tipa HDD, man ir viens vecais IDE cietais, un tagad SATA, taka viņi ir pilnīgi atsevišķi. Man ir diskā draiveri, kas nāk līdzi mātes platei. Datuves raksts par jaunajiem HDD un kometārus ar der palasīt. http://www.datuve.lv/raksts/1291/Ko_darit_...unu_cieto_disku Šeit vēl raksts kā uzstādīt WinXP uz SATA kas atsevišķi jātaisa! Edited April 4, 2007 by FuNk1Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now