kaza4ok Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Karoč HDD = 150gb, C:\=143GB, D:\=10GB nekas man nav pārpildīts, bet nu rāda visu laiku Low Disk Space Tad atbrīvoju destkopu un daži mb brīvi un mazāks Low Disk Space.. pēc kāda laika atkal Low Disk Space uz sarkano .. Neko nekačājot uz D:\ Diska.. Plzz Ja Kāds varētu pateikt kāda problēma ? Liels Paldies Te Bilde Sry pa kvalitāti... Edited April 2, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 es tev ieteiktu iet prasīt iekš datuvē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 es tev ieteiktu iet prasīt iekš datuvē! Jā es jau zinu šitos ūbergudros ble sastāstīs man te ķīnas ābeci .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
231456 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 moska tu visu liec C diska kur maz vietas un to suudu rada par C disku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 vnk dators tevi āzē, aizgulējies... viņs domā ka vel 1.aprīlis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLs Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 vnk dators tevi āzē, aizgulējies... viņs domā ka vel 1.aprīlis! NESPAMO LOX! JA nezini tad neraxti A, cik tas errors ilgi jau ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 Nav error`s, bet nu tas paziņojums(teiksim tā) kādas ~2 nedēļas iespējams mazāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tas visdrīzāk kaut kāds windows gļuks, tāpēc es tew ieteiktu pārinstalēt windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Disk Cleanup! un varbūt Virtual Memory Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 (edited) tas visdrīzāk kaut kāds windows gļuks, tāpēc es tew ieteiktu pārinstalēt windows. Windows tur ir ne pa ķeksi lolka tas ir dažas reizes pārinstelēts un velti, jo tad jau Disks ir tīrs.. Disc cleanup Ir mēģināts tikai arī atrbrīvo vietu 20 MB apmērā.. Ja būtu virtual memory tad to parādītu tāds ir bijis Edited April 2, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tipa man ari tada problema.. tikai tad kad man ram parpildits man ta rada Link to comment Share on other sites More sharing options...
strukis Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 pamēgini kautkaa nonjemt to pazinojumu lai neraada . setingos pameklee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 pamēgini kautkaa nonjemt to pazinojumu lai neraada . setingos pameklee. Es nesapratu tavu domu.. Ja tu domā Add Or Remove Programs 100 raz mēģināts .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 stabils vīruss, kas piegružo cieto. papēti task manager, vai kāds process netaisa neizmērojamus .tmp failus. Ir dzirdēts, ka McAffe skaneris taisa gan. 90-95% noslogots procis nav visu laiku? kā page file uzvedas ? rams ? konkrētāk, lai zin, ko meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Processos Viss Ok. Man nav McAffe skaneris un CPU usage ~2% Viss Normaļno rukā tikai nesapratu pa to page file kas tas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 tipa page file nosaka operatiivaas izmantojuma daudzumu (kaut kaa taa laikam bij) iej control panel>system>advanced>pie preformance settings>advanced>pie page file change. laikam bij jāpalielina tas page file. Nu karoch pameegjini taa kaut kaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Tur man rāda - Total Paging file size for all drives - 768MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 a cik tev operatiivaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Tev kkāda proga forcē izveidot gigantisku failu, kuram acīmredzot nav vieta, un tā proga visdrīzāk ir vīruss.. Man kkas līdzīgs bij.. Patīriju msconfig'ā startupu un vis bij ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 MS configs ? kur viņš ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 lai dabuutu msconfig: start> run> raxti tur ailee msconfig> spied run> tad spied startup> taalaak tev pasham jaadomaa kas tev uzinsteleets un kas nee, visas nevajadziigaas progas izklikjini aaraa, tad restart un kompis negruziis tik daudz progas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now