shine Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 un tada WAD faila DE_DUST.WAD NAV! man bij janem un janokopa cs_dust.wad kaa de_dust.wad, tavas kljuudas deelj. Es taapat dariiju... Un cereeju kaut ko norm. ieraudziit... Mainu veerteejumu -> -0.1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 un tada WAD faila DE_DUST.WAD NAV! man bij janem un janokopa cs_dust.wad kaa de_dust.wad, tavas kljuudas deelj. Es neesmu vainiigs man jau bija taads wad sazin kur esmu dabujis domaju ka orgginalais maybee pie visa vainiigs tas wad ? Kaads kurs mainija tos wadus nevar iedot screenus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 tu psc.. mape nerelaas suuds... 0/10 par centiibu +0/10 Tu vnk beidz te chakareeties un taisi jaunu.. nju piemeeram es personiigi uzskatu ka sho topicu vareetu pat klapeet ciet.. bet gan jau ka spemeriem buus iebildumi.. , jo buus var vienu topicu mazaak kur spamot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 psc taadi komenti par karti nemaz negribaas novilkt mans ieteikums : sapieri pastraadaa vairaak ar VHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Veseli 40 4uvaki novilkushi Es izmantoju to SKD ( or smth like that ) Blaviens manaa kartee parādijās lagi Man tāds stulbs jautājums kā var uzlikt to sky tekstūru uz vienas puses kastei pls help! Edited April 5, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 yuck,this map stinks! 0.00/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Veseli 40 4uvaki novilkushi Es izmantoju to SKD ( or smth like that ) Blaviens manaa kartee parādijās lagi Man tāds stulbs jautājums kā var uzlikt to sky tekstūru uz vienas puses kastei pls help! 1)uzslēdz uz tās pogas ar kuru maina textūras 2)uzspied uz tās kastes malas, kuru tev vajag 3)uzliec sky textūru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Bet kā var vienu malu ņo visa objekta paņemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Bet kā var vienu malu ņo visa objekta paņemt? nu tā jau arī var!!! dari visu pēc pamācības Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Mana griidas textuura nebija sky prefabi ar diezvai tur bija un ja nesanaaks man vienalga turpinashu taisiit kartes Jaa. Bet vismaz shitaa karte butuu labaaka nekaa stulba istaba, kurai griidas tekstuura ir SKY, kura ir pilna ar PC bremzeejoshiem, FPS nogalinoshiem, shausmiigi sarezhgiitiem prefabiem. Taisi jaunu karti, ja jaunaa nevienam nepatiks - neiesaku vairaak taisiit thumbsup.gif Izcelts lai juusu saaposhaas acis redzeetu. Vai arii lai praats paarstraadaa shos 3 vaardus divreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Crushy - par kadu programu tad tu īsti runā? [ Shift + A ] ? thydevil - paldies ka izcēli neredzeju Edited April 5, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Crushy - par daku pogu tad tu īsti runā? [ Shift + A ] ? thydevil - paldies ka izcēli neredzeju priekš pidiņiem >>ŠEIT<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 priekš pidiņiem >>ŠEIT<< Liels paldies Es tak nezinaju ka pēc Shit + A ir japiespiež uz tās virsmas un pēc tam uz texturas P.S kapēc tev tā bilde aizņem ap 4 mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Liels paldies Es tak nezinaju ka pēc Shit + A ir japiespiež uz tās virsmas un pēc tam uz texturas P.S kapēc tev tā bilde aizņem ap 4 mb? BMP, 1280x1024, 24-bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Tieshaam gruuti saglabat kaa .jpg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Tieshaam gruuti saglabat kaa .jpg... quality loss. var glabaat kaa PNG, itiipashi ja tur ir vienkaarshas lietas melns 100x100 klucis PNG aiznjem tikpat kaa melns 999x999 klucis. 1000x1000 = 2 biti garaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 tam skriinam lielu kvalitaati nevaig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Nē nē ir labi viņš to speciāli lai es varētu redzēt visus details EDIT --> Man kautads stulbs errors izleca kad complekteju karti Kāds nevar pateikt kas īsti pa vainu? Error Edited April 6, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Atrod tas koordinaates un paskaties vai nav kaut kas aizdomiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Kā lai es atrodu spēle es nevaru ieiet un caur hammeru nezinu kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 uz WHE ir taada komanda kaa ALT+P kur paraada kaadas kljuudas ir kartee JAUTAAJUMS? tu wispaar pamaaciibaas esi iedziljinaajies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Orģinalo pamācibu es neesmu lasijis Es tikai pirms paris dienām saku apgūt VHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolik Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Visi tādi ahuenie vertētāji ka dirst gribas! :] 3 cilvēki karti vispār nav nolādejuši un sprauž batonus. Priekš pirmas mapes , tīri sakarīgi! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Visi tādi ahuenie vertētāji ka dirst gribas! :] 3 cilvēki karti vispār nav nolādejuši un sprauž batonus. Priekš pirmas mapes , tīri sakarīgi! :] Paldies Es izlaboshu to erroru un iedoshu b2 tā jau būs labāka ( ja vell izlaboshu to erroru ) Edit Erroru diemžēl nesanāca izlabot aim_mac10mania_b2 Weapons - MP5 , SCOUT , MAC10 un HE granāta '' Bišķi '' uzlaboju savu karti itkā tagat vajadzētu būt daudz maz normālak ( cerams dabūšu vismaz 4 balles ) Pievienoju arī easter egg ( gan jau jums patiks ) screenus nelikshu negribu jums sabojāt parsteigumu Un tagat lūdzu novelkat :aim_mac10mania_b2 Edited April 7, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Kā lai es atrodu spēle es nevaru ieiet un caur hammeru nezinu kā tajā tavā erorā tie pēdējie 9 cipari ir kordiātes kaut kam nepareizam iespējam ka LEKA jo ja tu neesi licis gaismu un tev viss ie vienādā spožumā tas liecina par komplitēšanu bez vis un visticamāk to izraisa LEAK skaties pēc manas pamācības LEAK atrašanā un gan jau viss būs oki doki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now