LAVRx Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Māte-mātijs Tēvs-bātijs Auto-tāčijs Kečups-kēčijs Karbonāde-kārbijs Brīvi-rāslā Polšš aka šmiga-poļāks Draugs-čomijs Viens nelils teikums - atšifrējiet! Ar čomiju iepļāvām poļāku un novākojām tāčiju! es neesmu piefikseejis kaadi tur vee bij tie labie texti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Viens nelils teikums - atšifrējiet! Ar čomiju iepļāvām poļāku un novākojām tāčiju! Ar draugiem iedzērām šmigu un aizvākojām aka aizmetinājām visas durvis ciet mašīnai? ņemot vērā, ka Līvāni ir lauki, tad viss ir iespējams.. Edited April 1, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ar draugu izpisām polšu un nolikām uz vāka auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Līvaanieshi jociiga tauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Līvaanieshi jociiga tauta kam protams pamatojuma no tavas puses nav... daunis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 nu nezinu cik vinji jociigi bet jaunieshu valoda ir taada ineteresanta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 tas ta visa kurzemee ira.. es reizi gados aizbraucu atpuusties ie braleeniem ... 2dienas kameer nepieradiisi un visus vaardus neizanalizeesi nesapratiisi!!! var jau arii pateikt ka latgalie6i tad arii ir jociigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 tas ta visa kurzemee ira.. es reizi gados aizbraucu atpuusties ie braleeniem ... 2dienas kameer nepieradiisi un visus vaardus neizanalizeesi nesapratiisi!!! var jau arii pateikt ka latgalie6i tad arii ir jociigi kurzemē? kas ta tur vainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) ši lieta ir laba.... EDIT:::lol kurzeme ne vainas...pabrauc tālāk uz -----> A un tad redzesi.. Edited April 1, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ši lieta ir laba.... EDIT:::lol kurzeme ne vainas...pabrauc tālāk uz -----> A un tad redzesi.. tizleni. drīzak uz rietumiem. biju redzejis, ka cs'a viens pipars uzlicis sev skaņas tā, ka piem. ''Fire in the hole'' saka ''uguņis cauruma'' etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 nu kaut vai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 A Jus te ta baigi gudri muldat, bet sakara nekada. Jus nekad neesat aizdomajusies, ka Latgale vai Kurzeme vinji tapat rec par to ka Riga tizli runa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 pilniigi piekriitu moby jo pats esmu latgalietis ne bet tapat interesanti uzinat ko katrs domaa.. kaut tas sen zinaams .. bet atgaadinaat vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little^Nash Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Nu un kas??? mes recam par viņiem, viņi par mums un tjipa tev nav par to nospļauties ja??? haha, atradies te miera nesējs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Nu un kas??? mes recam par viņiem, viņi par mums un tjipa tev nav par to nospļauties ja??? haha, atradies te miera nesējs Un es recu par tevi, tev arii nosplauties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 es pats esmu no Ventspils vienīgais ko VENTSPILIEŠI dara, ir vārdiem norauj galotnes, piem;eram- ko tu dari? citreiz saka ko tu dar? utt... nekas dīvains tur nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 es pats esmu no Ventspils vienīgais ko VENTSPILIEŠI dara, ir vārdiem norauj galotnes, piem;eram- ko tu dari? citreiz saka ko tu dar? utt... nekas dīvains tur nav tas nav tikai Ventspilii cik zinu, pec 17gadu dzivoshanas Limbazos tur ar taa medz darit. Un nav ne vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 tas nav tikai Ventspilii cik zinu, pec 17gadu dzivoshanas Limbazos tur ar taa medz darit. Un nav ne vainas. skaidra lieta pateiks runājamo tekstu 1/3 ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 adik peec tava teksta var saprast, ka tu doma, ka liivani ir kurzemee. esu bijis liivanos un dzirdeju vieniigi comijs. pats esu no kurzemes. nu ventspilii dazhus vardus pasaka bisk isaak neka citur, bet saprast jau taapat var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 es neteicu par liivaniem bet par kurzemi .. ok konkreetaak par dundagu un to apvidu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 kam protams pamatojuma no tavas puses nav... daunis! nu ko lox uzreiz daunis wnk pamatojums ir taads ka liivanieshi runaa diivaini kaut kaadus vardus un visss Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 nu ko lox uzreiz daunis wnk pamatojums ir taads ka liivanieshi runaa diivaini kaut kaadus vardus un visss kadeļ ''dīvaini''? viss, kas savādaks ir dīvains? pfff... P.S te jau sanāk kā ar igauņiem - mēs šos pa flegmām etc. a viņi mūs pa zirgagalvām. ( tāda manīga locijuma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 kadeļ ''dīvaini''? viss, kas savādaks ir dīvains? pfff... P.S te jau sanāk kā ar igauņiem - mēs šos pa flegmām etc. a viņi mūs pa zirgagalvām. ( tāda manīga locijuma) leiši mūs par zirgagalvām sauc igauņiem vēl nav dalecis, ka viņus apdiršs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 leiši mūs par zirgagalvām sauc igauņiem vēl nav dalecis, ka viņus apdiršs nei, Igaunju brali zin ,ka vinjus apliek man tikai liekas, ka vinjiem nav vel ienacis preti , kaa mus nolamat savdak Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tas ta visa kurzemee ira.. es reizi gados aizbraucu atpuusties ie braleeniem ... 2dienas kameer nepieradiisi un visus vaardus neizanalizeesi nesapratiisi!!! var jau arii pateikt ka latgalie6i tad arii ir jociigi ko tu kurzemei brauc virsuu kurzeme ir ok... latgalji jau drizak divaini runaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now