W1nkys Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 PSC, te nu ir 1 bots, kurs nemak izdomat savu klan name.... Vai atceraties veco labo "|LaTvIaNs|" ? tad nu luuk paluukojat so te SUUDU kurs ir sphpikots name un noobi spele noobu webs servers suuds un naxs vinam jaasphpiko zb newar vinjam kko izdarit....?! daun ! riebjaa sitie ****.! Ieenaakat te! SMIRD Bljeee!. PLzzz ja kads k-ko var lidzet jo tas ir apkaunojums pinky un parejiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Vai atceraties veco labo "|LaTvIaNs|" ? neatceros. apgaismosi mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Man kaukā po*uj, tolks no topika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 karoch ja zini "Pinkys" un "RuShTm[C] jeb RuSh" tad tie bija vinu klani labs webs bija un serv kruts bijaa.. P.S. es ari biju klana tapec es veletos lai jus man palidzat vinu apturet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) es veletos lai jus man palidzat vinu apturet! sry, bet mums vispirms ir jāizdomā, ka uzlauzt vai fiziski nonest draugu serveri.. (tiem, kuri nezin, par ko es runāju - nesen panesās tēma par to lietu) par topiku: ko gan mēs varam darīt? edit: tas tomēr bija sen Edited March 29, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) ak dievs, man ar besī šitie špikotāji! :@ viņi pat nelīdzinās īstajiem latvians! Edited March 29, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 aa zinu to klanu viniem bij serveris latvians.sytes.net(laikam) MBy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Server naw lagg Server good admin's man patiik! vieniigi zheel, ka ieejot shajaa skaistajaa lapaa es neieraudziiju taadus nikus kaa Laachpleesis vai Pulkvedis Briedis. btw, vai shis niks ir aiznjemts? varbuut varu vinju saakt lietot. uztaisiishu klanu ===|||legionari|||=== un pieaicinaashu Kalpaku un citus dzhekus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 PSC, te nu ir 1 bots, kurs nemak izdomat savu klan name.... Vai atceraties veco labo "|LaTvIaNs|" ? tad nu luuk paluukojat so te SUUDU kurs ir sphpikots name un noobi spele noobu webs servers suuds un naxs vinam jaasphpiko zb newar vinjam kko izdarit....?! daun ! riebjaa sitie ****.! Ieenaakat te! SMIRD Bljeee!. PLzzz ja kads k-ko var lidzet jo tas ir apkaunojums pinky un parejiem! Boti speelee labaak par tevi un visiem Tik chat nemaak. Nav jau jaaspeelee pret easy CSBotiem katru dienu. Aizej paspeelee pret pirmo Quake botu. GL Ej un karini vinu serveri ar kaadu HLDS EXPLOIT Veelu veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Server naw lagg mjāā, es kad ieeju tur iekš, tai serverī, es tik redzu, ka daudziem pings pāri 200 laikam sabāzuši tik daudz pluginus, ka pat tik daudz dažās labās vietāš neiebāzīsi. ņjā tikai mēs ar to serv. neko nevaram izdarīt! Edited March 30, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 mjāā, es kad ieeju tur iekš, tai serverī, es tik redzu, ka daudziem pings pāri 200 laikam sabāzuši tik daudz pluginus, ka pat tik daudz dažās labās vietāš neiebāzīsi. ņjā tikai mēs ar to serv. neko nevaram izdarīt! LOL nice! Bet plugini nelagoja man, kautvai serverii bij 150, nelagoja... Nez uz kaa vini muusdienaas tur liek tos serverus? Pentium 2? vai AMD K2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 njaa webs ir galiigs mesl*....noalgo hakeri lai nolaizh no kaatiem vinju serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Tataad skaidrs noalgojam hakerus un nolaizham vinu serveri Problema atrisinata, ja vajag kadu hakeriti pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts