~ jeyna ~ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kaspersky > avast fo` sho ! Neesmu lietojis AVG, bet drošvien nācies, jo avast ir dirsā izbesijis ar savu idiotisko pašdarbību. Kaspersky sākuši ļoti plaši blacklistot neorģinālos CD Keyus, so tas vairs nespīd Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Es lietoju Kaspersky uz sava 192 rama Kad sāk skenēt uz kompja nau iespējams strādāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kaspersky un jusu dators nokupes!!!!!!! Avast is da best of da best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 nod32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kasperskis + Sygate Personal Firewall Pro = kompis bez huiņām jau 3 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kaspersky un jusu dators nokupes!!!!!!! Avast is da best of da best! kaspersky avastam ieliek .... taka man te nestaasti .. iesaku kaspersky vai nod32 bet mazlietinj vairaak liecos uz kaspersky... jajajaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 piekrītu tiem kas saka ka avast vislabākais es pac viņu lietoju un viss ok kādas 2x 3 mēnešos skenēju kompi un atrod ~5-6 vīrusus jo daudzko ka4āju no dc++ avasta da best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Labākais antivīruss pasaulē - NOD32, daudz reizes pierādīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Bija 1 brīdis, kad dzīvoju arī aiz nod32 jo reāli sargāja normāli un vismazāk rija resursus, kas uz mana švakā kompīša ir vitāli svarīgi A tagad. Outpost firewall un viss, vairāk neko nevajag Bet tā - nod32 > all other. Kasperski un pandu jau nu toč uz kārtīgu anti, par LIELU resursu noēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 piekrītu tiem kas saka ka avast vislabākais es pac viņu lietoju un viss ok kādas 2x 3 mēnešos skenēju kompi un atrod ~5-6 vīrusus Tas, ka jams izlaiž cauri 5 vīrusus 2 mēnešos, neko par labu kvalitāti neliecina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Man nesen vel bija AVG Antiviruss.. Bet es vinu aatri vien izdzesu, jo vins failos kur nebija nekadu virusu uzradija, ka taads ir. Un tadejaadi tos failus antiviruss nelava palaist.. Vispar avg ir baigais shits.. Es vinu sen unninstaleeju. Edited March 28, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 man NAT + kaut kāds firewālis tajā iekšā un uz PC atrodas vairs tikai NOD32 (kurš netraucē spēlēt CS un netraucē busteri + ļoti labi ķer visādus aizdomīgus failus kurus caur web var dabūt) agrāk lietoju ZoneAlarm Security Suite bet pēc tam NOD32 + Windows Firewall (uzreiz ātrdarbība uzlabojās) un tad kad dabuju NAT tad arī windozes firewāli izrubiju nafig. NOD32 paņem kādus 10Mb RAM un miers (ZoneAlarm ņēma kādus 80 Mb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Neko nelietoju. Un nejūtu arī vajadzību pēc antivīrusa. jap. es tā pat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Kasparu jau gandrīz gadu lietoju , un neko neesmu dabujis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ordii pirmo reizi dzirdu, ka Kasperskis rij resursus, tik daudz, lai varētu vispār to ievērot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Palieto lēnu kasti un jutīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiTeWoLLF Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Jā vispār man arī ir AVAST,bet vinš man kko gluči (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Symantec & Check Point Integrity Client! Clientu gan parasti slēdzu laukā 1. @cs pings 150 2. arī pc biš lēnāks! pa 8. mēnešiem datorā ir iemetušies 2 trojani un 1 linkbots(stulbā maita, bļe naļauj dzīvot visu laiku, met savas stulbās reklāmas kad eju kādā serverī) - diemžēl nemāku atbrīvoties no viņiem! pee. es. Antivīrusi izmaksāja 10Ls(caur paziņām) Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Es teikšu tā....manam PC ir jau kādu pusgadu McAfee...... Vēl nevienu vīrusu neēsmu redzējis.....Mani tas apmierina... Dro6vien ka būs jāizvēlas jauns, tad jau būs jāpaskatās uz Avast... Pēc šiten daudz komentāriem, liekas ka tas varētu būt baigi labs.. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 wnk uzkaashu tadam.. reizi pusgada pielieku pie otra datora un izskeneju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts