Domino Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Sveiki nu nezinu kas tas butu ieteikums vai jautajum katru nakti iet valja mazaas mapes te nu rodaas jautajums KAPEC? vai nevar kautka labot to problemu ? jo tomer riebums spelet kkadu fy_pool_day un agrak gign negribeja redzet mazo mapi tagat ta ir skarba ikdiena ir ir maz cilveku nakti Edited March 28, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 tāpēc ka naktī maz cilvēku. kur problēma? Tā ir visu laiku bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Da tas mazas mapes,ir tikai tad ja kads admins uzliek kadu iceworld,tad mazas mapes iet pa rinkji,kamer neuzliek atpakalj lielo standarta mapi un ta ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 man jau patīk, ka pa nakti iet mazās mapes, vsmz ir ko darīt pa nakti, a tā netīk skraidīt pa lielām mapēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Buushu shoreiz rupjsh.... Zajebalo man visi shitie pinksheetaji, kas pa naktiim grib speleet dd2,aztec,inferno, vnk zajebalo !!! Man paskaidrojums ir pavisam vnk - 1. pa nakti spelee tie, kas pa dienu gignaa netiek, un tad prasa pa nakti viskaut kadas lielaas mapes, man piem besii pa nakti maukt kaadas uuber krutaas taktiskaas mapes, gribaas kaut kadu jautriibu 2.Citreiz cilveki zhelojushies par to kad status var sabojat, jo protams, kad 3 min tu vari nomirt 2 reiz speleejot dd2, bet iceworld spelejot to vari izdarii 10 reizes(besii araa shitie) 3.Ir tadi cilveki, kuriem vnk nepatiik speleet tadas mazaas kartes, nu tad ejiet citur speleet, apollo visu nakti varat aztec sedeet un kempot p.s. Atvainojos, kad lamajos, bet tieshaam saak apnikt shitaadi cilveeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 sava veida risinajums varetu but arii nedaudz uzprishinot mazo karsu cilku, pieliekot kadas neordinaras jaunas klat, .... ps cilveki, pa nakti ir jagul nevis jakrushi cs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kad ir maz cilvēku, stulbi ir skraidīt pa lielu karti un meklēt vienam otru. Vai nomirt raunda sākumā un gaidīt, kamēr izspēlēs to līdz galam. Bet revīzija mapcycle ir vajadzīga, tas fakts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^Lazda** Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 jo tomer riebums spelet kkadu fy_pool_day kas vainas fy_pool_day ????? vai vienkaarsi tevi tur visi saliek???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 man nav nekas preti pret mazajam mapem bet sitas ir parak mazas un atspeletas maybe kko pamainit piem poolday vieta ielikt fy_party nava maza nava liela mape vnk ideala un nava in4igi ari pool 10x10 spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Daa Tas ir pilnīgi normāli, ka iet mazās mapes pa nakti... vismaz tautu piesaista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now