W1nkys Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 ..... ..... Taa nu sanacis kad esmu sacis veidot savu Cs... Apraksts:- Viss ko atrodu kur var tulkot to iztulkoju... Start Sound = The Game - Dreams Visiem ierociem ir savi skini. Domaju ari izveidot skanas.- Menti uzvareja u.t.t. [Pasi ierakstot]lai ir intresantak. Vajag paligus... Tie kas velas piedalities jaunaja cs veidosana piesakas... 1.Skype nix... 2.Ko tu vari palidzet... ---- Vairak neko nevajag... Ja ir kadi ieteikumi plss rakstat seit lai jaunais cs butu normals Aaa es mekleju labu Mapes Veidotaju !!!!!!!!!!!! -Piesakas- Ja kas mans skype- sut1n3rs_ Velos dzirdet ko jus sakat par so?! 1.- PAR 2.- PRET 3.- Tavas Domas ------ Velos beidzot kko pats izveidot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 nu i jēga taisīt pašam savu cs es domāju, ka jēga pilnīga nekāda nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 nu i jēga taisīt pašam savu cs es domāju, ka jēga pilnīga nekāda nav QFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 (edited) Nu nez man pasam spelet apnicis domaju kko darit un kko veidoju veidoju vnk izdomaju saadi... Bet ieteikt nevari neko!? ThyDevil - WTF?! Edited March 24, 2007 by W1nkys Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 galīgi nevajag, jau viens tāds sūds tika radīts - comer-svaigs, faktiski besī, ka sabāž visādus debīlus modūļus, ka cs izskatās pēc kkāda queika... cs ir cs un tāds arī defaultā paliks/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 galīgi nevajag, jau viens tāds sūds tika radīts - comer-svaigs, faktiski besī, ka sabāž visādus debīlus modūļus, ka cs izskatās pēc kkāda queika... cs ir cs un tāds arī defaultā paliks/ nedaudz jau smieklīgi bija tas latgaļu cs. domāju, ka vari droši mēģināt, sliktāku jau nesataisīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 nedaudz jau smieklīgi bija tas latgaļu cs. domāju, ka vari droši mēģināt, sliktāku jau nesataisīsi. domāju, ka sataisīs, bet lai taisa, būs mazāk laika dročīšanai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 domāju, ka sataisīs, bet lai taisa, būs mazāk laika dročīšanai... QFT, atkal reeciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 ko nozīmē QFT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 ko tu ar to pieradisi ka savu cs modu vai kas nu tads bus uztaisisi saprastu ka uz cs uztaisitu savu speeli ko es megjinu atkost tikai nesanak jo nevaru atras to fignju kur jamaina modulis kkads vai kas nu tas ira tava spele bus tikai tad kad 1.6 partaisisi un bet nevaresi spelet parastajos 1.6 serveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 nuu laikam jau nekas tur labs nebus, bet es meginasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Jaa es arii pret. Bet ja jau tev laiku nav kur likt tad jau taisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Es nesaprotu.. Tas buus atuveni taa Eu paskaties kaadu krutu CS es uztaisiju (un visi paarejies sii4i sajusma riis siekalas) sorry par manu attieksmi, bet nu shaubos, ka kaut kas praatiigs sanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 To CS Modu ir daudz Piemēram XTCS,CAS 1.6BMW,Comeer Svaigs, un tagad būs Latviešu CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 nu ja. [ExTaZy] Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 meegjinaat jau vari. moz kaads arii to uzspeelees, bet reekjinies ka taadu tautu ka orgjinaalais 1.6 nesavaaksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 to es saprotu... Es vnk meginasu prieka pec, kautvai pats spelet Latviski... * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now