Chakijzz Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Kāds lūdzu varētu uzrakstīt mazu pamācību, kā ielikt HLTV demo iekšā webā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Njeem, bet turpmaak izmanto mekleetaaju!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 tad mož pie reizes, kāds iemetīs pamācībiņu, kā HLTV iemest serverīti!? tas ir nopietni, nav joks. negribu meklēt. liekas, ka nav nekas grūts, bet nu tomēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 tad mož pie reizes, kāds iemetīs pamācībiņu, kā HLTV iemest serverīti!? tas ir nopietni, nav joks. negribu meklēt. liekas, ka nav nekas grūts, bet nu tomēr. To es tev pateikshu mircaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 tad mož pie reizes, kāds iemetīs pamācībiņu, kā HLTV iemest serverīti!? tas ir nopietni, nav joks. negribu meklēt. liekas, ka nav nekas grūts, bet nu tomēr. Ieej tajā HLTV kas atrodas tavā cs mapē, rakti tur connect <ip> un tad record <demo nosaukums> Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) tad mož pie reizes, kāds iemetīs pamācībiņu, kā HLTV iemest serverīti!? tas ir nopietni, nav joks. negribu meklēt. liekas, ka nav nekas grūts, bet nu tomēr. Kr4 ieej ieksh valve mapes , varbuut tev ir citadakaa mapee , bet principaa tev jaatrod .exe fails atachmenta apsties: un kad ieej paraadas lOG kur raksti: connect servera IP un tad raksti : record demkas nosaukums! P.S HoLLow_LiFe, no tevis es to negaidiju! Upss nelietis , kameer taisu atchmetnu shis ieposto! :@ Edited March 22, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Kr4 ieej iekh valve mapes , varbuut tev ir citadakaa , bet principaa tev jaatrod .exe fails atachmenta apsties: un kad ieej paraadas lOG kur raksti: connect servera IP P.S HoLLow_LiFe, no tevis es to negaidiju! ko tu no manis negaidiji? ka esmu slinks un nemeklēju, vai to, ka es nezinu. bai ze vei, vajag lasīt, ko citi raksta, jo el_moerto man jau tagad klāsta visu par to figņu. bet nu dubults neplīst. paldies tev ar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now