Jump to content
GIGN Forum

Jautājums

Recommended Posts

Es zinu ka ir daudz topiku ar runaam par servera monitoru,bet es nemaaku sataisiit taadus failus parsvaraa jus piedaavajat noka4aat minitor.rar un tur daudz faili es nezinu kur vinus likt! tapeec es luudzu jums iedoties sakariigu normaalu game monitoru ar html kodu iznemot games.salex!

PLZZZZZZZZZZZZZ

EDIT nu vot kkaa sitaadu

post-2-1174157632.jpg

Edited by zaj4iks

Es zinu ka ir daudz topiku ar runaam par servera monitoru,bet es nemaaku sataisiit taadus failus parsvaraa jus piedaavajat noka4aat minitor.rar un tur daudz faili es nezinu kur vinus likt! tapeec es luudzu jums iedoties sakariigu normaalu game monitoru ar html kodu iznemot games.salex!

PLZZZZZZZZZZZZZ

EDIT nu vot kkaa sitaadu

Pidinj. uz sava ucoz suuda ttu nekad neuzliksi monitora skriptu vienigi, taadus, kaa salwex game-monitor uc! LOL Uzmeiko nprmaalu web , un tad domaa par sakariigu monitoru!

Pidinj. uz  sava  ucoz  suuda  ttu  nekad  neuzliksi  monitora skriptu  vienigi, taadus, kaa  salwex game-monitor uc! LOL Uzmeiko  nprmaalu  web ,  un  tad  domaa  par sakariigu  monitoru!

Nu bravo esc, 10cms.gif tev ... bet ja tā godīgi .... ar pliku <html> tu monitoru neuztaisīsi .... ir vajadzīgs .php .... tā kā ....

Edited by niker444

Esc blatns tu mums jau esi blatns !!! 10cms.gif

Tas ka tu esi datorgenijs kas 24/7 seez pe pc un visu zina nenoziimee ka man arii ja4inii ahujenakie webi! kaa tad sataisiit lai nav uz ucoz? jataisa frontpage jamaklsaa par .lv domeenu utt.(man taa liekas) man to pisaaru nevajag !!

ne nevajaga ik traki iesakumam pietiks ar php-fusion, apache,mysql .. biggrin.gif nokacha appserv jaunako versiju uzinstale atrodi c diska appserv atver valja www mapiti ieliec phpfusionu un tad ieej data mapite uztaisi db un tad iej http://tavsip/setup.php un uzinstale ja gribi kadu nso ip vieta tad ieej no-ip.com un uztaisi piemeram kotlete.sytes.net vai kotlete.oo.lv .. smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...