Jump to content
GIGN Forum

steel pad?

radler
 Share

Recommended Posts

gribeetu taaakaa buut forsh un iegaadaaties:

shito 49,90Ђ

vai arii: shito 72,00Ђ

nu kamoon ir tachu jeega vai ne? es buushu boss.

es nu gribeetu paintereseeties vai kaadam jau nav pieredze ar shitaadam te lietaam ( steelpadiem ) un savaakt informaaciju kuru labaak pirkt? protams ka tas otrs aimbots no microsofta ir labaaks jo vinju tak reklamee SK!!!!! bet kaadas ir juusu domas? smile.gif

Es domāju, atšķirību tu nejutīsi.

Pele ir svarīga, jo tas paliknis ir tikai materiāls, kas ļauj pelei perfekti slīdēt. Protams, nezinu detaļas, bet manuprāt arī lētākais no Steelpad produktiem ļoti labi pilda savas funkcijas. Bet ja ir sūdīga pele, tad no tā palikņa nav liela jēga. Glove neesmu mēģinājis, bet domāju, ka tas ir pārāk vipendroniski, bet gan jau arī ļoti lietderīgi geimošanai.

Man liekas arī lētākais variants ir ļoti labs.

1kaart Expl 4.0 sux - ja gribi peli expl 3.0 vai logitech mx500

2kaart vai nu steelpad4d vai func (ir veel icemat, to neesmu redzeejis un neesmu meegjinaajis)

www.steelpad.com - vieniigi reekjinies ka par paarskaitiijumu vien tev buus jaamaksaa 20 ls(ja ljoooti nekljuudos)

P.S vienkaarshaak nav atrast LV kaadu kas paardod Steelpad vai func ? un peli nopirkt var arii LV...

uhh, es buutu ljoti pateiciigs, ja kaads kursh ir Riigas centraa pircis peli + padu, atklaatu man labu un leetu vietu, jo dazhas esmu skatijies, tapat arii netaa, bet neesmu atradis saistoshus piedavajumus (esmu skopulis un lazy monkeeey)

1kaart Expl 4.0 sux - ja gribi peli expl 3.0 vai logitech mx500

2kaart vai nu steelpad4d vai func (ir veel icemat, to neesmu redzeejis un neesmu meegjinaajis)

www.steelpad.com - vieniigi reekjinies ka par paarskaitiijumu vien tev buus jaamaksaa 20 ls(ja ljoooti nekljuudos)

P.S vienkaarshaak nav atrast LV kaadu kas paardod Steelpad vai func ? un peli nopirkt var arii LV...

es pirku caur netu ar kredītkarti. pārskaitījums maksā 1%, kas bija kaut kādi santīmi. tikai piegāde sadārdzina palikņa cenu par pāris latiem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...