Jump to content
GIGN Forum

Velos Pirkt


Dj_erix
 Share

Recommended Posts

Tātad, vēlos iegādāties mašīnu (jaunu) pagaidām no lielā klāsta man visvairāk iekritis acīs ir šis, varbūt kāds var padalīties ar pieredzi hondām, manā paziņu lokā nevieam nav bijusi saskare ar viņām.

Honda FR-V 1.8 Comfort AT

PS. aa un pie velna, ko nozīmē: bremzes ar ventilējamiem diskiem

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

macho, man uz FF atvēra un visu varēju apskatīt.. smile.gif

mašīnīte, ko esi noskatījis laba. daudz visādu fīču, iespēja palielināt bagažnieku, atņemot sēdvietas aizmugurē, pēc skata ar orģināla.

Link to comment
Share on other sites

Noprotu ka mashiinas izveele saistiita ar iespeejaam paarvadaat gjimeni un kravu vajadziibas gadiijumos .

Uzreiz piebildiishu ka reiz gjimenee ar bij Honda tik civiks un nesanaaca sastapties ar nekaadiem sarezghiijumiem taa eksploteeshanas laikaa , jo Honda ir pieraadiijusi ka ar to brauc i omes i jauni dzjeki un nepliist . Ja nu arii gadaas kjibeles tad jaunu njemot garantija atliidzinaas , plus servis nav no tiem sliktaakajiem , cik zin ta pa div dien pat nopietni defekti tiek noveersti.

Izskats - paarsteidzoshi pievilciigs seviskji sudraba metaalikas un melnaa kraasaa . Neizskataas peec visa paareejaa uz ielas - smuks kakja purninjsh ar gaishaam aciim , plus stiliigi ietureeta saanu liinja liidz pakaljai , kas diemzheel atgaadina x3 bmw .

Apriikojums - protams visa nepiecieshamaa elektronika (logi , spogulji , cd , cruiz controle utt ) , bet pats galvenais droshums - 6 airbegi ar saaniem , NCAP tests 4 zvaigznes - droshi uz 70 sienaa un viss bumbaas .

Iekshinja - protams izceljaas 3 plus 3 seedeklju izvietojums , kas lieti noder , bet priekshaa pa vidu vieta pietiks tik beernelim vai kaadam iiskaajim , toties saloci un she tev vieta konserviem un kafijai . Bagaazhnieks sunim un iepirkumiem vieta pietiek , iznjem seedekljus un veesi veco gaazes pliiti uz laukiem aizved .

Kopumaa - kauns braukt vienam - plash salons - buus garlaiciigi . Izkstaas sportisks , iekaarojams , tik vareeja buut jaudiigaaks , lai gan litrs eediena ar jaapieskata .

Iesaku ietaupiit 600 ls un njemt mt ne at versiju , pat saliidzinaajumaa 2 sec aatraaks liidz sokjim .

Lai veicas ! Labs vaagjis !

Link to comment
Share on other sites

, bet priekshaa pa vidu vieta pietiks tik beernelim vai kaadam iiskaajim

Vecīt tu kļūdies, šodieniņ biju apraudzīt starpcitu, priekšā pa vidu pat macho būtu ērti, jo tas vidējais sēdeklis bīdās ahoona uz aizmuguri, viņu var pārvietot līdz pat salona vidum, aizmugurē vidējam ar netraucē, jo to sēdekli var pārvietot tieši tāpat.

Vāģis ir krietni platāks nekā parasti, bet es domā tas dos papildu stabilitāti pagriezienos

Sēdekļi gan ir šaurāki kā parasti, bet bez biezās ziemas jakas viņos bija ļoti ērti

Karoč patika ko redzēju, šķiet ka būs vien jāņem ciet kamēr karsts

Link to comment
Share on other sites

honda kaa jau honda, gan jau ka buus uzticama un pietiekami ekonomiska, ja izveeleetos es tad protams ar parasto kaarbu nevis auTomaatu.

bet nu es kaa mazda fans iesaku arii paskatiities mazda 5

p.s panem mashiinu uz test drive un gan jau ka peec taa arii vislabaak sapratiisi vai tev ar vinu ir eerti paarvietoties un atbilst vajadziibaam, jo peec bildiiteem un tehniskajiem parametriem tomeer ir nepilniigi spriest, jo tomeer katrs esam individuaals, ja rakstiits eerti benkji tad tas nenoziimee ka man vini ir eerti smile.gif

Edited by kerchs
Link to comment
Share on other sites

Dj_erix , kaadi biji citu auto varianti ?

Un ja par Hondu , tad vai MT vai AT ? Ar aci modeljus blakus neesu redzeejis , bet dotajaa Hondas maajas lapaa saliidzinot tas pats auto vien ir , tik kaarbas izveele , plus ietaupiit ! Lai gan es dotu priekshroku automaatam , lai var pa riigu sliideet un tik gazi , bremzes relaxeejoties pie luksaforiishiem lietot .

Link to comment
Share on other sites

Nu vispār man šī honda iekrita acīs jau pirms pāris nedēļām, kad viņu rādīja raidījumā Nr1 vai Nr2 neatceros - diezgan labas atsauksme +/- domāju vēl par jau pieminēto mazdu 5, tad bija vēl vēlme Audi a4 (opim ir, itkā nav ne vainas), tad bija ideja vēl toyota avensis.

Vienozīmīgi Automātu, kapē? Hmm....mani iedrošināja muteres bracka, viņš savulaik piedalījās ralijos un teica: " Ja man pajautātu pirms gadiem 15 AT vai MT, es viņu nositis būtu par šo jautājumu, jo MT Ze best, bet tagad es vienozīmīgi saku AT", jo AT tomēr ir daudz parocīgāks un tie nepilnie 2L uz 100 neko īpašu neizsaka.

Vāģi iegādāšanās plāns ir maija beigas, vēl ir daudz ko apdomāt, bet laikam palikšu pie Hondiņās.

Link to comment
Share on other sites

mashiina jauka, vieniigi man jaunajaam hondaam tas aatrumklokjis baigi nepatiik, bet nu to var pieciest. wink.gif pats braucu ar Civic, 93. gada. njemot veeraa to cik vinjsh ir vecs, un njemot veeraa, ka taa man ir pirmaa mashiina un vinja pa ziemu tika jaata no visaam puseem pa ezeriem un veel visaadiem zveeriem, tad tas, ka vinjai esmu nomainiijis tikai vienu sharniiru par kaut ko liecina... Honda = eerta, ekonomiska, pievilciiga un izturiiga pat prieksh muusu forshajiem celjiem un klimatiskajiem apstaakljiem. laba izveele wink.gif

Link to comment
Share on other sites

šodien redzēju mazdu 5. nereāli izskatīga mašīna, salons ar feins. hondas tādas prastākas..

hondas pasaulee ir loti atziitas ma6iinas.. my sister too ir hodna AT civic 1.6 ... bet es pateik6u At suck.. un arii riiga.. nabiraet slikti kaut 1.6 un tomeer ieteiktu labaak hondu nekaa tas mazdas ..

EDIT: tuvu ira... 10niekam

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

Pašam ja būtu izvēle nopirkt Honda Civic Type R , vai arī Renault Clio Sport . A nu vel varētu ieteikt Seat Leon smile.gif Visas mašīnas ir ļoti labas , braukts ar visām arī ir . un sudzeties nevar!

Nauda lien pa ausīm ārā?

Protams, gan leons, gan type r ieraugot, iedomājoties, ka varētu rullēt apkārt ar tādu..aww, silts paliek biggrin.gif

Bet domājot reāli, jānoliek pa bišķim plauktiņā, lai varu uz rudeni iegādāt kādu 93-95 gada siviku smile.gif

Studenta ekonomiskais variants, manās acīs 3 trepes augstāk par visiem vienādi pretīgajiem golfiem,kadetiem.. Nu nepatīk man tās vācu mašīnas smile.gif

Gribu sivikuuu biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...