Jump to content
GIGN Forum

Problema Ar Cw

Recommended Posts

Serveris tuksa veida strada, var konekt viss shtokos.

Velos so te plugin uzsviest virsu, servers palaizas itkaa viss strada.

Bet nevar piekonekteties, pat es nevaru kur runajot vel par citiem sad.gif raksta valve rejected kaut ka taa.

Ko man isti dariit, vai es kaut ko konfiga kaut kada neierakstiju veel, varbut kas ar so te ir stradajis.

Problema atrisinata

Tagad sekojos jautajums. Mans piedavatais vai sis http://www.clanthe.net.ru/downloads.php?ca...&download_id=77

CW mods kurs labaks ???

Tie kas palidzes noregulet un izstesteet vismaz 2v2 piedavasu cw serveri ar full pieju 2 nedelam prieks jusu cw wink.gif up 24/7

cw.exe

Edited by SuperRembo

Ar abiem CW modiem sis viens un tas pats.

Pats serveris strada, var konnekt viss okej.

Bet kad uzmet vienu no siem modiem un palaiz nekas nestrada vairs sad.gif((((

Luk bilde zemak ka izskatas errors. Varbut kads ir saskaries un var palidzeet. Varbut citu swds.dll jamekle ja cw liec.

post-2-1174414409.jpg

IZtesteju visus veidus ar tavu ieteikto sv_lan 1|0 vispar bez rindas.

Viens un tas pats valve rejected.

Varbut vari iesviest te swds.dll failu, jo man kompim kaut kads chakars ira vel, ka serverim ja cits mods citu swds.dll kapecta ira jameklee.

Edited by SuperRembo

es tev saku man taa gaaja.... goda vaards

nez nez man liekas, ka vel varetu buut ieks server.cfg tas pats sv_lan 1, ja ari tad neiet, tad megini kad esi palaidis serveri, tad servera konsole

ierakstiit sv_lan 0

Viss noreguleju biggrin.gif

Serveris kapecta chakarejas, jo domaja ka ir licenzeets nogriezu pieeju pie steam, tagad skaita atkal par no steam sevi ^^

p.s kurs no modiem labaks 1 vai 2 saja topika piedavatie.

p.s.s Varat palidzet noreguleet sos modus un izstesteet darbiba kaut 2v2 piedavasu palidzetajiem serveri uz 2 nedelam so CW ar full pieeju smile.gif

man arii gribas kaadu norm cw modu! kaa piemeeram CyDS! tachu diezvai taadu kautkur var dabuut sad.gif bet ja nu tomeer kadam ir taads cyds mods vai vismaz ljoti liidziig tad ieliekat plss kaadu linku kur vinju nokachaat!! smile.gif

hmm, un ko dosi pretii? biggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...