Jump to content
GIGN Forum

Mekleju Godigus Adminus

yozhis
 Share

Recommended Posts

Man ir jauns serveris un ja gribi acc tad tew man japalidz shados jautajumos:

Palidzi izveleties pluginus

Dabuuu manaa servaxaa tautu

Zinjo par 4iteriem

Palidzi serverim augt un kljuut labaakam

Ne4iito pats ja gribi acc!!!! shock1.gif

Serveris 31.gifWARNING.SYTES.NET 31.gif

thumbsup.gif

1. Tu doma ka tavs serveris klus populars un tu esi morali spejigs vinu turet 24/7 vismaz gadu ???

2. Dabu tautu, pluginus, pec ta var pateikt ka tu pats isti nezini ko no servera velies, es vismaz zinu ko velos tik nezinu ka atrast.

3. Augt ?? MB vai CM smile.gif bet ja paistam, ziedojot LS ?? Tad uz so prieku neceri vismaz 4 menesus kamer stabils enbus.

4. Ieteikums ja velies uzlabot neizmanto garus konektus, noperc lv domainu un miers.

Sadi mazi ieteikumi

ieteikumi neslikti bet tas taa

1 kada jeega 24/7 ja visu nakti neviens neigraaa iesleedzu no iita un tad visu dienu rukaa liidz 23

2 maku dabut pluginus un man arii ir bet gribu papildinat.. bet tauta nenaak

3 aug tas ir paliidzeet man ar ieprieksh minetajiem punktiem.. meybii webu uztaisiit

4. ???? nesapratu neko

ieteikumi neslikti bet tas taa

1 kada jeega 24/7 ja visu nakti neviens neigraaa iesleedzu no iita un tad visu dienu rukaa liidz 23

2 maku dabut pluginus un man arii ir bet gribu papildinat.. bet tauta nenaak

3 aug tas ir paliidzeet man ar ieprieksh minetajiem punktiem.. meybii webu uztaisiit

4. ???? nesapratu neko

kāda jēga ir taisīt serveri? Paspēlē pa tiem serveriem, kuri patlaban ir populāri, izvēlies to kurš tev vislabāk patīk un uzturies tajā. Jo tādi serveri būs vēl ilgi un nepazudīs pēc pāris mēnešiem, kas visticamāk notiks ar tavējo.

gignam arī īsti nevajadzēja dzīvot, bet tā lieta kaut kā maģiski aizgāja smile.gif Katrā ziņā, tagad esam uz palikšanu smile.gif

es tik vienu jautajumu es vel uzdosu.

Tev neapniks ja buus daudz tautas un skype 40 prasis acc 20 dabu nr mistiski uzzinas, parejie foruma prasnjaas ja tev tads buus. Tu visus pieteikumus speesi izskatiit ???

Tu arī nespēj, bet uzkrauj visu pārējiem happy.gif

Dabu Labu webu noperc lv domenu un labak turi 24/7 =] bet noteikti netureesi ilgi tape ka majas apsstakljos labus serverus netur daudzi.........

EDIT: bet ja esi speejigs maksat apmeram 30 ls menesi tad vnk (daudz info par to vardu nezinu) (tad Ir tada lieta ka vinji tur serveri nu nez kas vinji esmu lasijis.utttt.)) un menesha maksa 30 un vairak LS

Acereejos ,laikam serveru iire

Edited by GoRdEN

Nu es arii domaaju, ka liela jeega tureet tev to serveri nav! Labi, tu buusi galvenais admins, nu un kas par to? zaban.gif Taas ir tikai liekas probleemas un galvas saapes.. Nu jeb kuraa gadiijumaa, es tev neiesaku vinju tureet.. Varbuut jaa, bet tad tev vajadzeetu iireet to serveri, nevis tureet majas apstakljos (tas lai serveris butu 24/7, ja pats to nespeeji noorganizeet). Veel serveris ar shitaadu domeenu, tas vispaar ir vaaks.. 31.gif Maksimums kaadi speeleetaaji tavaa serverii apgroziisies buus 4iiteri vai taadi, kas tikko saakushi spelet CS! 4aliit', tici man, labaak buus ja tu aiztaisiisi to serveri ciet, un saaksi apgroziities populaaraakos serveros! thumbsup.gif

Ja buus loti labi admini un plugins, tad viss buus!!

Ja tev buus vanilla cs (var metamod,amxx vai adminmod un nav citu plugins)

neviens nenaaks, taadu ir papilno.

Es tureeju serveri katru dienu no 15.00 lidz 22.00 un man bija pietiekami publikas.

Un tas serveris bija 10 slot uz suudiiga Celerona laugh.gif

Visvairaak cilveeku:

#1 - Respawn (cilveeki saak pluust iekshaa pirmajaas 10 minuutees!)

-- Vairaak aarzemnieku

#2 - SuperHero un/vai War3

#3 - CSDM (nedaudz vairaak publikas)

#4 citu pluginu kombinaacijas

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...