krisis555 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 sitajai pamacibai ko uzraxtija worm vajag spe4uku lai uztaisitu! es esmu uzraxtijis daudz vienkarsaku veidu kur nav vajadziigi nekaadi cracki!!! vairak lasiet http://grafitti.ucoz.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 sitajai pamacibai ko uzraxtija worm vajag spe4uku lai uztaisitu! es esmu uzraxtijis daudz vienkarsaku veidu kur nav vajadziigi nekaadi cracki!!! vairak lasiet http://grafitti.ucoz.com/forum Nevajag tur nekādu spečuku, bet jābūt galvai uzpleciem! Un ja tu nespēj uztaisīt serveri pēc worm'a sexīgās pamācības, tad galva tev uz pleciem 100% nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuSh* Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Tava pamācība smird! Un par reklāmu derētu atvaļinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tu pat nevari iedomāties cik tādi tutriāļi ir bijuši šeit (minēšu - 3 vai 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propeleritis Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Jaa tads genijs vsp, tikai nez kape visas lielajas CS majas lapas visa pasaule pamaciba ir tadi ka worma ielikta, taka ar savu pamacibu vari aiziet mmmmm pastaigat.. P.S vinam laikam naui sajega kada ir atkiriba no veidosanas hldupdate un vini "kruto". Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 isteniba atskiriba ir sameeraa maza!!! redzi hlds update tool ir gandriiz tas pats patch v21(vai ari kaads cits patch) tikai vinju ieinstalee pa taisno no interneta!!!! pietam taa pamaaciiba ko worm uztaisija nav paeikts kaa dabuut valjaa to invaild cd key!!!!/ manaa pamaaciiba nekas taas nav vajadziigs jo viss iet perfekti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 pietam taa pamaaciiba ko worm uztaisija nav paeikts kaa dabuut valjaa to invaild cd key!!!! Cik es atceros, tur lejaa zem posta worms pielika failu, lai uzkrackotu swds.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Cik es atceros, tur lejaa zem posta worms pielika failu, lai uzkrackotu swds.dll tu neko taatad neatceries!!!! lieliem burtiem augsaa bija raxtiits VISPIRMS IZLASIET SO... un tur bija raxtits ka vinju ar to hlwon nevar uzcrackot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 neesmu testejis, bet kaut kas liekas netiirs Eus ja pec tavas pamacibas ies mana apakseja posta par CW pluginu, tad es sataisisu serveri pec tava ieteikuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 nu tad saakumaa uztaisi serveri peec manas pamaaciibas un tad meeginji ielikt savu pluginu lol!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 offtopic: tavs webs vnk smird. vareji latv.val partulkot + skins ari debils. pat forumu nemaz nerunashu jo pieteiksanas klana ir vislabaka sadalja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 offtopic: tavs webs vnk smird. vareji latv.val partulkot + skins ari debils. pat forumu nemaz nerunashu jo pieteiksanas klana ir vislabaka sadalja! a tu pat taadu nemaaki uztaisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 a tu pat taadu nemaaki uztaisiit troll kaa tu zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 a tu pat taadu nemaaki uztaisiit Gribi lai es tev noticu, ka tu to forumu, tip pats esi taisijis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Gribi lai es tev noticu, ka tu to forumu, tip pats esi taisijis ? lol paskaties uz adresi!!! ucoz!!! tas nozziime kad es buuveeju jau no sataisiitaam lietaam!!1 Edited March 13, 2007 by krisis555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 sitajai pamacibai ko uzraxtija worm vajag spe4uku lai uztaisitu! es esmu uzraxtijis daudz vienkarsaku veidu kur nav vajadziigi nekaadi cracki!!! vairak lasiet http://grafitti.ucoz.com/forum reāla pamācība, man liekas, ka worm pamācība vieglāka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Lai arī, lai uztaisītu serveri, man manual nevajag, es dotu priekšroku advanced manualim, nevis tavam ... īpaši piedur manuāļa kā tāda stils & uzbūve .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomseglite Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Vispār tas puse norakstīts no paša GIGN! Vispar orģinālāks tāds ko pats veido(Varbūt kā worm) Piem savu pamācību arī esi veidojis pats! Vispār arī caur GIGN stulbāk taisīt pareizi dēl crack u.t.t! TAd iztestē šito tad varbūt arī kas noder Spied šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomseglite Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ā un arī worm nemazam nav uztaisijis grūtu! Nav jābūt spečukam kā tu tur saki Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 tev ir tikai saakums no manas pamaaciibas un es vispar par taadu taveejo maajaslapu dzirdu 1.reizi!!! esmu meeginaajis gan kaa worms raxta gan kaa pats izdomaaju un uzmini ko-mans veids man liekas vieglaaks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tava pamācība smird tikpat daudz cik tu! Par forumu vispār nerunāsim. UN teksim tā, tava "netīšā" reklāma smagi smird. UN ES DOMĀJU, ka tikkai tādi kā superrembo nezin to, ka var nelietot HLDS updatetool, bet uzinstalēt parasto cs. UN manuprāt visvairāk smird tava latviešu valodas skolotāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts