A_N_D_R_E_E Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 NU es uzliku amxbans viss ir baigi labi bani sakonektejas ar serveri un viss ir ok, bet kkas nav, jo admini neko nevar izdarit serveri. Tatad uzliku ieksh amxbans visu kaa pamaciba teikts ar full acc un ievilku kjeksi pie servera, kad konektejos serverim tur vel rada ka konektejas admins ar acc flags un visi tie burti. Bet es kad rakstu kadu komandu amxmodmenu saka you have no acces( kkas tads) uzrakstu amx_help un tur ir visas parastas komandas, kas katram speletajm!!! Ceru ka palidzesiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Neesi sataisijis sūdus ar admincmd.sma failu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Neesi sataisijis sūdus ar admincmd.sma failu? Nee es tur pievienoju 4 x un nokompliteju un ieliku plugins mapee. Aa un man konsole rada par vinju un saka vajag debug mode, moshk tapec? Bet ierpeiksh man ari vinjsh to pashu teica bet viss gaja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ko tu īsti gribēji teikt? To ka Mazā'is Netii ir uzrakstijis nepareizi pamācību? Vai arī ka tu izdarīji kko nepareizi? Vārdu sakot ja lasiji Mazā Netii pamācību visam vajadzētu būt pareizam, bet iskatās ka tew ar lasīšanu pašvaki, bet es nez, ej pārlasi vel pāris reizes. okiic, mazo bumbuliit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Bet users.ini tu pievienoji?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Bet users.ini tu pievienoji?? Jaa es pievienoju. Pirms amxbans man viss gaja, bet uzliku amxbans un vairs neiet!!! Bet es saku konsole radas ka admins ienacis ar visiem burtiem a.....m, bet nestrada komandas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Gadījumā neesi uzlicis kādam access uz STEAM_ID_LAN ? Tas varētu būt risinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil2609 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) man Bija tada hujna Bet gign.lv ari nau neko par to rakstits Edited March 14, 2007 by devil2609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Gadījumā neesi uzlicis kādam access uz STEAM_ID_LAN ? Tas varētu būt risinājums NEE a moshk tpc ka es secibu ar amxbans dariju nepareizi, Es vispirms ieinstaleju amxbans un tad parveidoju to cmd ar tiem 4 x Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil2609 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 vo vispirms to visu jasatajsa un tad jainstale Link to comment Share on other sites More sharing options...
cspuma125 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now