ausainis Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Savaadi, ka neviens te veel nav iebaazis Čaka domu graudus! Luuk, divi, kurus paspeeju pierakstiit: Aina I Mirkli peec tam, kad Čaks ir izglaabis nigera (kursh, itkaa, mistiski ir no Wu_tang Clan (peec draugiem.lv informaacijas)) un resnaa pakaljas - Semo: "Man ir liels gods strādāt kopā ar Vientuļo Reindžeru"! Čaks: *vīpsnājot par rešņa trulumu* "Vientuļais Reindžers nēsāja masku, es nēsāju bārdu." Aina II pie maajas, kur vajadzeeja atrasties ljaunajiem, bet patiesiibaa bija slazds resnim un Čakam (un veel tai "pirms-viena-meenesha-studentiitei-flegmai"). Taatad resnis, flegma un Čaks sleepnii - Semo: "Tu nenovilksi to cepuri? Tā tevi padara par lielāku mērķi." Čaks: *izvelk sudrabotu eergli, ar stindzinošu skatienu* "Tad man nāksies ātrāk skriet." Sērijas nagla: Čaka norisa ledaini, līdzjūtīgais skatiens ~4 sekundes tuvplānā pēc flegmas nošaušanas. pec taa sekojaarii labs bridis kad semo aizbrauks uz dallasu vinsh semo nopirkt cepuri jabrauc uz dallasu mums visiem Edited March 13, 2007 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Sērijas nagla: Čaka norisa ledaini, līdzjūtīgais skatiens ~4 sekundes tuvplānā pēc flegmas nošaušanas. nu mees ar jurko domaajam, ka vinju nenoshaava - vinja vienkaarshi ljoti stipri atraavaas ar businja durviim Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) nu mees ar jurko domaajam, ka vinju nenoshaava - vinja vienkaarshi ljoti stipri atraavaas ar businja durviim kapēc visu laiku sarkanā krāsā? Edited March 13, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 kapēc visu laiku sarkanā krāsā? lai tu pajautātu šo stulbo jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Ak tad tiešām? Nemaz pazīt nevar. A šitas vēl agrāk. Viņš vēl nebija tik slavens. tajās bildēs viņs ir mazliet līdzīgs vienam pediņam no ABBAs Edited March 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 vnk grandioza seerija bij! Itsevikji kur vokers kaapa no sava auto aaraa es jau domaaju ka Semo vajadzees atkal ciiniities , BET še tev! Vokers i klaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 tajās bildēs viņs ir mazliet līdzīgs vienam pediņam no ABBAs un superhiero čalītim no epic movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now