Chakijzz Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Mans pirmais mūvijs: http://yy.lv/download.php?f=30524 Šis ir mans pirmais mūvijs, ko sen jau taisīju. Zinu, ka nebūs perfekts, nu bet kāds var būt pirmais mūvijs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 zai bisaa muzons nomr izvelets man jau patika....tikai beigas likas kad wh chitus izmanto jo biški pa traku jau gaja ar tiem head shot....neesmu pat nevinu lancoma redzejis kas spele ta....vai nu tu esi baigi labais speleletajs vai ari chiiteris!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nu varbut 1. muvijam naw nemaz tik slikti, bet nekas iipash tajos fragos jau ar nebija, iznemot tos pedejos divus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Chakii ir čīteris? Es nekad neesmu čītojis, čistākā šara tā bija, es zvēru, tie nebija čīti! EDIT: Un nav jābūt nekādam uberplejerim, lai tā divus pēdejos atvāktu, šara Edited March 12, 2007 by Chakijzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 es ari ta saku domat kadi 2 mazi noobi......bet redzot viņus es varu pateikt mana 10 gadiga masa spele labak!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 tavs krutais movijs ir nepareizajā sadaļā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Bāc, sorry, neieraudziju Bija jāliek spama sadaļā? EDIT: Ā, nē, tu jau pārliki, tnx. Edited March 12, 2007 by Chakijzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nekas iipa6.. bet ar ko tu vinju taisiiji .. vareeji vairaak apgriest un vairaak fragu samest.. bet pedeejie 2 bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Neviens frags nebija ok. Taisiat bljedj labaakus muuvijus! BLjadj es 10min laikaa uzmeikoju taadu muuviju kursh paarsit taveejo (gramatikas kljuudas roxx jo izdariiju visu 10min laikaa ja nenjem veeraa filmeeshanu) EDIT: Un vajadzeetu muuvija taisiishanaa izmantot kaadu citu progu bez vegas un photozhop, shitajaa megasuperduper muuvijaa aizmirsu pielikt k-ko citu. Edited March 12, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Neviens frags nebija ok. Taisiat bljedj labaakus muuvijus! BLjadj es 10min laikaa uzmeikoju taadu muuviju kursh paarsit taveejo (gramatikas kljuudas roxx jo izdariiju visu 10min laikaa ja nenjem veeraa filmeeshanu) EDIT: Un vajadzeetu muuvija taisiishanaa izmantot kaadu citu progu bez vegas un photozhop, shitajaa megasuperduper muuvijaa aizmirsu pielikt k-ko citu. Tu, reņģe, lasīt nemāki vai kā? TAS IR VIŅA PIRMAIS MŪVIJS! Un tas ka tu vari pielikt kkādus efektus un sazinkādu rāmi vai poh ko, tas nenozīmē ka jāsāk blatot. btw - pēdējie 2 fragi bij smuki Keep going.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Tu, reņģe, lasīt nemāki vai kā? TAS IR VIŅA PIRMAIS MŪVIJS! Un tas ka tu vari pielikt kkādus efektus un sazinkādu rāmi vai poh ko, tas nenozīmē ka jāsāk blatot. btw - pēdējie 2 fragi bij smuki Keep going.. ^_________________^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 muzфns nepiemзrots - kr4 sыds fragi sыds kopumв tu esi lohs, ka liec tвdus sыdus рeit iekрв. 1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 muzфns nepiemзrots - kr4 sыds fragi sыds kopumв tu esi lohs, ka liec tвdus sыdus рeit iekрв. 1/10 Labs! Mans vзrtзjums ir aptuveni tвds pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Neviens frags nebija ok. Taisiat bljedj labaakus muuvijus! BLjadj es 10min laikaa uzmeikoju taadu muuviju kursh paarsit taveejo (gramatikas kljuudas roxx jo izdariiju visu 10min laikaa ja nenjem veeraa filmeeshanu) EDIT: Un vajadzeetu muuvija taisiishanaa izmantot kaadu citu progu bez vegas un photozhop, shitajaa megasuperduper muuvijaa aizmirsu pielikt k-ko citu. PACENTIEITIES LBAĀK RAKSTĪTĪ. lol. mūvijs super man dikti patīk šitādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Īstenībā, labi, ka šis čalis fragus ņēma no gign. Jo, ja tie būtu no kkāda botulolpidrilu.servera.lv tad es viņu ļoti kritizētu. Nu, pacentās vismaz. Un varēji ielikt tikai tos 2 pēdējos fragus, bez pārējiem mēs iztiktu. p.s. nemiiz galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 muzфns nepiemзrots - kr4 sыds fragi sыds kopumв tu esi lohs, ka liec tвdus sыdus рeit iekрв. 1/10 Ieliec savu pirmo mыviju, paskatоsimies cik kruts bыs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ieliec savu pirmo mūviju, paskatīsimies cik kruts būs Vot vot. Žēl, ka yy.lv tagad pārslodze, nevaru novilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 muzфns nepiemзrots - kr4 sыds fragi sыds kopumв tu esi lohs, ka liec tвdus sыdus рeit iekрв. 1/10 Posts nepiemзrots - kr4 sыds Tu esi sыds Kopumв tu esi lohs, ka posto рitвdus рeit iekрв. ejdirst/0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) nu taa nohltv vajadzeja izmantot noteikti muzika itka normala fragi gan bedigi nezinu vai kada vieta panjemi vairak par 2 nu 4/10 [EDITED] el_moerto sito fragu clana movie ar liekam ieksha tads labs taveja taja movie Edited March 12, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 taaa prieksh 1. moovija diezgan labi fragi ar bija labi un muzons ar labs kr4 moovijs labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister X Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Pēdējie divi bija baigi labie. A tā vispār priekš pirmās reizes - malcs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Mūvijs mūvijs .. normāls 1. mūvijs .. pēdējie 2 fragi jau nu protams cepuri nost bet nu CERAMS ka nākamie būs labāki mūviji lai ir ko skatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Nu protams BŪS labāki, bet nu pirmais mūvijs... Ar kādu progu vislabāk taisīt? Un kā var ielikt kādu tekstiņu iekša mūvijā? Māku tikai uzlikt atsevišķu bildi ar tekstu. EDIT: Kas ir NOHLTV? Un kur to vār nokačāt? Edited March 13, 2007 by Chakijzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 EDIT: Kas ir NOHLTV? Un kur to vār nokačāt? Tas laikam tika domāts šādi - No(kurienes) HLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now